Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο

04.10.2022
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο
Το καλό με τον Οκτώβριο είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε επίσημα αυτόν τον μήνα, μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τέσσερις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο, κάτι που μπορεί να ακούγεται πολύ - και, για να είμαστε δίκαιοι, είναι - αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζεις.

Ποιοι πλανήτες, λοιπόν, θα είναι ανάδρομοι τον Οκτώβριο;

Συνολικά τέσσερις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι κατά τον μήνα Οκτώβριο, αλλά μόνο ένας θα γίνει ανάδρομος αυτόν τον μήνα. Οι άλλοι τρεις είναι εξωτερικοί πλανήτες που στάθμευσαν ανάδρομοι πριν από μήνες και περνούν αρκετούς μήνες ανάδρομοι κάθε χρόνο, οπότε δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Ο εσωτερικός πλανήτης Άρης, από την άλλη πλευρά, γίνεται ανάδρομος μία φορά κάθε δύο χρόνια, καθιστώντας αυτό ως ένα αρκετά σημαντικό γεγονός.

Ενώ ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός θα συνεχίσουν να είναι ανάδρομοι καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, δεν θα προκαλέσουν υπερβολική καταστροφή. Ο Άρης είναι βέβαιο ότι θα είναι το αστέρι του σόου, ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή έφτασε επιτέλους στο τέλος της.

Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Κριό από τις 28 Ιουλίου

Ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος στους Ιχθείς από τις 28 Ιουνίου

Ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον Ταύρο από τις 24 Αυγούστου

Ανάδρομος Άρης (30 Οκτωβρίου — 13 Ιανουαρίου 2023)

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αφορά τη δράση, τη διεκδίκηση, τη σύγκρουση και τον χωρισμό και καθώς γίνεται ανάδρομος στις 30 Οκτωβρίου στους Διδύμους, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν κάποιες ατυχίες σχετικά με αυτόν τον φλογερό πλανήτη. Λαμβάνοντας χώρα σε ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα, αυτός ο ανάδρομος έχει να κάνει με το πώς μοιράζονται οι πληροφορίες και με τον Άρη να αντιπροσωπεύει τις διαφωνίες, είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχεις σε μερικές έντονες συζητήσεις. Οι λέξεις είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν ως όπλα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επομένως θα είναι σημαντικό να προσέχεις πώς μιλάς στους άλλους, ειδικά αν δεν ψάχνεις για καυγά. Δεδομένου ότι ο Άρης γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ερμή, μπορεί επίσης να προκύψουν κάποιες προκλήσεις σχετικά με τα ταξίδια και τη μετάδοση σημαντικών πληροφοριών. Είναι μια καλή στιγμή να ελέγξεις ξανά τυχόν γεγονότα ή λεπτομέρειες που μπορεί να μην είναι σωστές προτού τις μοιραστείς, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Οίκος στον αστρολογικό χάρτη σου που διέπει τους Διδύμους, είναι ο τόπος όπου θα παρατηρήσεις μια σημαντική περίοδο αναθεώρησης, καθώς και εκεί όπου η έναρξη νέων προσπαθειών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Δεδομένου ότι η ανάδρομη πορεία του Άρη είναι βέβαιο ότι θα καθυστερήσει τη δράση, μπορεί να είναι μια στιγμή που θα κληθείς να επιβραδύνεις και να αναθεωρήσεις τα θέματα του Οίκου στον οποίο εμφανίζεται αυτή η ανάδρομη κίνηση, μέχρι να τελειώσει στις 13 Ιανουαρίου 2023.