Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο

05.10.2022
Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που περίμενες. Μετά από μια μακρά και επίπονη ανάδρομη σεζόν που βρήκε έξι πλανήτες να σταματούν όλοι για να σου δώσουν χρόνο να σκεφτείς, τώρα είναι ώρα να επιστρέψει η ελπίδα. Παρακάτω θα δεις την πιο τυχερή ημέρα του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο.

Κριός - 24 Οκτωβρίου

Ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο ενεργοποιεί την αίσθηση των χρημάτων και των οικονομικών σου ενώ ευθυγραμμίζεται με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσένα να αναλογιστείς το πώς οι προσωπικές σου πεποιθήσεις σχετικά με την οικονομική αφθονία, έχουν πραγματικά δημιουργήσει την πραγματικότητα που ζεις.

Ταύρος - 8 Οκτωβρίου

Ο Πλούτωνας είναι ο άρχοντας του κάτω κόσμου και καθώς θα γυρίζει κατευθείαν στον Αιγόκερω, τον τομέα της ζωής σου που κυβερνά την τύχη, θα σου παρουσιαστεί η αλήθεια για το πόσο έχεις σαμποτάρει ή βοηθήσει την πρόοδό σου.

Δίδυμοι - 5 Οκτωβρίου

Η Εστία είναι ο αστεροειδής που κυβερνά το δικό σου εσωτερικό φως και καθώς γυρίζει απευθείας στον Υδροχόο, ενεργοποιεί για άλλη μια φορά την ικανότητά σου να γνωρίζεις ποια απόφαση θα οδηγήσει σε αφθονία και ποια όχι.

Καρκίνος - 23 Οκτωβρίου

Η Ήρα, ο αστεροειδής που διέπει τις συμβάσεις, γυρίζει απευθείας στους Ιχθείς στο τέλος του μήνα. Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ανάδρομης πορείας, τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αισθάνεσαι σίγουρη για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις.

Λέων - 9 Οκτωβρίου

Η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον ουρανό αυτόν τον μήνα και τον τομέα της ζωής σου που κυβερνά την τύχη. Η τύχη ορίζεται από γεγονότα που επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και αυτό ακριβώς έχει γράψει αυτός ο μήνας για εσένα.

Παρθένος - 10 Οκτωβρίου

Ο Ερμής κινείται στον Ζυγό στα μέσα του μήνα και αναδεικνύει τι και ποιον εκτιμάς περισσότερο. Αυτή η αίσθηση αξίας συνδέεται έντονα με την τύχη η οποία σε ευνοεί.

Ζυγός - 30 Οκτωβρίου

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους στο τέλος του μήνα αναδεικνύει τα συναισθήματά σου σχετικά με τη θεϊκή παρέμβαση που μπορεί να θεωρηθεί και ως τύχη.

Σκορπιός - 25 Οκτωβρίου

Η ετήσια νέα σελήνη και η έκλειψη ηλίου συμβαίνουν μέσα στον Σκορπιό σήμερα, φέρνοντάς σου μια αίσθηση ανανέωσης και ελπίδας για τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Μετά από κάποια βαθιά μεταμορφωτική δουλειά τους τελευταίους μήνες, ήρθε η ώρα να δώσεις στον εαυτό σου την ανταμοιβή μιας νέας αρχής.

Τοξότης - 8 Οκτωβρίου

Η άμεση στροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει τα οικονομικά και αυτό που εκτιμάς περισσότερο στη ζωή. Εάν είχες οικονομικές δυσκολίες τους τελευταίους μήνες, θα πρέπει να έχεις μια καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να κάνεις για να αυτοδιορθωθείς και να το κάνεις έτσι ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ.

Αιγόκερως - 5 Οκτωβρίου

Ο Ερμής που στρέφεται κατευθείαν στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα φέρνει νέες συζητήσεις και προσφορές για δουλειές, μάθηση ή ταξίδια. Είναι καιρός να βγεις από αυτόν τον κύκλο όπου νιώθεις ότι όλα θα πάνε στραβά ή ότι έχεις κολλήσει σε αυτή τη συγκεκριμένη δύσκολη φάση.

Υδροχόος - 10 Οκτωβρίου

Καθώς ο Ερμής κινείται στον Ζυγό και όχι ως ανάδρομος, θα μπορείς να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί τον Σεπτέμβριο.

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να επαναδιαπραγματευτείς ένα συμβόλαιο ή ακόμα και μια προσωπική σχέση προκειμένου η άλλη πλευρά να έχει καλύτερη αίσθηση συμβιβασμού και δικαιοσύνης.

Ιχθείς - 25 Οκτωβρίου

Η νέα σελήνη και η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό φέρνουν μια νέα ευκαιρία για ταξίδια και εξέλιξη αυτόν τον μήνα. Η νέα σελήνη προσφέρει μια εποχή έναρξης και οι εκλείψεις ηλίου είναι εξωτερικές αλλαγές ή ενέργειες, οπότε φρόντισε να μην αφήσεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.