Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.10.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Καλώς ήρθες στον Οκτώβριο! Έρχεται σιγά σιγά ο πιο κρύος καιρός και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις που τείνουν να ξεκινούν αυτήν την εποχή του χρόνου. Είμαστε πολύ τυχερές που ο Οκτώβριος μας φέρνει το τέλος του ανάδρομου Ερμή και αυτό συμβαίνει ακριβώς στην αρχή του μήνα. Παρακάτω, μάλιστα, θα διαβάσεις αν ανήκεις στα 3 ζώδια με τα πιο υπέροχα μηνιαία ωροσκόπια για τον Οκτώβριο.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολος ο Οκτώβριος

Δίδυμοι

Ο Οκτώβριος σου φέρνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσεις ένα από τα καλά οργανωμένα σχέδιά σου. Περίμενες την κατάλληλη στιγμή για να «συμμαζέψεις τα πράγματα» και φαίνεται ότι ο Οκτώβριος θα σου προσφέρει πολλές ανοιχτές πόρτες και πολλές ευκαιρίες.

Θα ακολουθήσει και η ερωτική σου ζωή, καθώς δεν σε ενοχλεί πλέον η φθίνουσα ενέργεια του ανάδρομου Ερμή, που πάντα σε ισοπεδώνει. Τώρα, με την ενέργεια που έχει αποκατασταθεί, θα νιώσεις εξαιρετικά δημιουργική αλλά το περισσότερο είναι ότι είσαι τώρα έτοιμη να μοιραστείς το όνειρό σου με άλλους.

Ζυγός

Πριν τελειώσει η περίοδος του ζωδίου σου, έχεις ακόμα το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου για να το ζήσεις και στην περίπτωσή σου, το να το ζήσεις σημαίνει να απολαύσεις τη ζωή με τον τρόπο σου. Έμαθες με τα χρόνια ότι δεν έχουν όλοι δίκιο για το «πώς να ζεις» και έχεις ανακαλύψει ότι έχεις τις δικές σου μεθόδους.

Θα προτιμούσες να επιμείνεις στη δική σου ατζέντα τον Οκτώβριο και θα κάνεις ακριβώς αυτό. Δεν σε απασχολούν πλέον οι απόψεις των άλλων και παρόλο που ξέρεις ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου προστατεύουν τα συμφέροντά σου, δεν είναι στη θέση σου και μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στον έρωτα και τον ρομαντισμό και είναι αυτά που σε απασχολούν, Σκορπιέ. Νιώθεις ότι έχεις πληρώσει τις οφειλές σου και έχεις δίκιο. Έχεις αποκτήσει τόση γνώση και σοφία όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις, που νιώθεις ότι ξέρεις ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου.

Είσαι εντελώς έτοιμη όσον αφορά στην αγάπη και την αφοσίωση. Το άτομο με το οποίο ασχολείσαι είναι ακριβώς όπως εσύ. Θέλετε να πηγαίνετε σε πάρτι μαζί, να είστε ντυμένοι στην πένα μαζί, να ζήσετε τη μόδα και το καλό φαγητό και όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή μαζί.