Γιατί ο Κριός είναι ο φυσικός ηγέτης του ζωδιακού κύκλου

22.03.2022
Γιατί ο Κριός είναι ο φυσικός ηγέτης του ζωδιακού κύκλου
Αν έχεις γνωρίσει, ποτέ, καλά έναν Κριό, τότε μάλλον γνωρίζεις καλά ότι δύσκολα θα τον ξεχάσεις! Αυτό το ζώδιο της φωτιάς (για τους γενημένους μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου) διαθέτει διαβόητη προσωπικότητα και τολμηρή συμπεριφορά και είναι πάντα έτοιμο για δράση. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του μοναδικές δυνάμεις και αδυναμίες. Στην περίπτωση του Κριού, το πρωτοποριακό πνεύμα του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είτε προσπαθείς να μάθεις πώς να συντονιστείς με την ενέργεια του Κριού είτε απλά ανήκεις σε αυτό το ζώδιο και ελπίζεις να μάθεις περισσότερα για τον αστρολογικό χάρτη σου, είναι χρήσιμο να κατανοήσεις (και να τιμήσεις!) τα δυνατά σημεία του Κριού που τον καθιστούν τον κυρίαρχο του ζωδιακού κύκλου.

Το ζώδιο του Κριού είναι προσανατολισμένο στη δράση

Ως το κύριο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί είναι άριστοι στο να αναλαμβάνουν δράση για τις ιδέες τους και να κάνουν τα πράγματα να κινούνται. Ενώ μερικοί άνθρωποι παλεύουν να ξεκινήσουν νέες προσπάθειες και δεν είναι σίγουροι για το ποια βήματα να ακολουθήσουν πρώτα, η ατρόμητη και παρορμητική προσωπικότητα του Κριού τους παρακινεί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Κριός δημιουργεί σπουδαίους ηγέτες

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και η ετήσια αστρολογική του περίοδος ευθυγραμμίζεται με την αρχή της άνοιξης. Αυτό τον εμποτίζει με φυσικά ισχυρές ηγετικές ικανότητες και ικανότητα να αναλαμβάνει με αυτοπεποίθηση πρωτοβουλίες. Έχει συνηθίσει να δίνει τον ηγετικό τόνο και να οδηγεί με γενναιότητα ανθρώπους σε νέα μέρη, ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Ο ζήλος, το πάθος και το θάρρος του, εμπνέει τους ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να ακολουθούν το παράδειγμά του.

Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Ο Κριός έχει απεριόριστη ενέργεια

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου και της φυσικής ικανότητας, ο Κριός συνήθως ευνοείται με ένα φαινομενικά ατελείωτο απόθεμα ενέργειας. Μοιάζει με τη ζωδιακή εκδοχή του κουνελιού της μπαταρίας Energizer καθώς σπάνια ξεμένει από δυνάμεις και μπορεί να επαναφορτιστεί και να αναρρώσει αρκετά γρήγορα όταν χρειάζεται ένα διάλειμμα. Ο Κριός συνήθως ευδοκιμεί όταν έχει μια υγιή φυσική διέξοδο.

Ο Κριός είναι ατρόμητος

Ο Κριός δεν αφήνει ποτέ τον φόβο να τον εμποδίσει να πει αυτό που νιώθει ή να κάνει αυτό που θέλει. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει το πάθος του για ζωή στο μανίκι του και συνήθως δεν ανησυχεί πολύ για τις συνέπειες των πράξεών του. Η τολμηρή και ζωηρή συμπεριφορά του μπορεί μερικές φορές να τον φέρει σε μπελάδες, αλλά βοηθά επίσης να διασφαλιστεί ότι θα πάρει αυτό που θέλει.

Ο Κριός καθοδηγείται από το πάθος

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός τροφοδοτείται από τα πάθη του και μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη συναισθηματική όρεξη για να τον οδηγήσει προς τις φιλοδοξίες του. Από τη στιγμή που ένας Κριός βάλει στο μυαλό του κάτι, είναι σχεδόν αδύνατο να τον παρασύρει προς μια διαφορετική κατεύθυνση ή να τον αναγκάσει να επιβραδύνει. Θέλει να προχωρήσει με πάθος προς τα εμπρός και να καταφέρει τους στόχους του.