Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι δύσκολος μήνας

28.02.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Μάρτιος θα είναι δύσκολος μήνας
Eτοιμάσου γιατί αυτός ο Μάρτιος είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτος δράση. Και παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι μετά βίας προλαβαίνεις να κάνεις πράγματα, θα βρεις μπροστά σου όμορφες στιγμές που δεν θα είχες ποτέ ζήσει διαφορετικά. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Μάρτιο 2022, μπορεί να εκπλαγείς από αυτό που θα ακολουθήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεσαι καταβεβλημένη με καθήκοντα και απαιτήσεις. Αυτό το μήνα, οι σχέσεις σου επεκτείνονται πέρα από αυτό που ήταν πριν. Ενίσχυσε τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχεις και μάθε πώς να συνεργάζεσαι με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, να έχεις υπόψη σου πόση ενέργεια μπορείς να δώσεις, γιατί καθώς ο Μάρτιος δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις, μπορεί να αισθανθείς ότι έχεις πάρα πολλά θέματα να λύσεις.

Λέων

Νιώθεις την πίεση να αλλάξεις προς το καλύτερο. Εάν νιώθεις ότι πιέζεσαι αυτόν τον μήνα, μην είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου. Πλησιάζεις στα όρια της αλλαγής και νιώθεις την πίεση να κάνεις τη σωστή κίνηση. Ωστόσο, πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν υπό πίεση και η επιτυχία απαιτεί χρόνο, οπότε όσα περισσότερο είσαι διατεθειμένη να περάσεις, τόσο περισσότερο ανοίγεσαι για να πετύχεις.

Αιγόκερως

Επανασυνδέεσαι με τη σκοτεινή σου πλευρά και αξιοποιείς τη δύναμή σου. Καθώς αυτός ο μήνας αποκτά ορμή, μπορεί να νιώθεις ότι ενεργοποιούνται όλα τα χειρότερα ένστικτά σου. Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 3 Μαρτίου, βρίσκεις το θάρρος να κοιτάξεις τις «σκιές» που συνήθως θα σε ανάγκαζαν να στρέψεις αλλού τα μάτια σου. Αντί να αποφεύγεις τις λιγότερο από ιδανικές πλευρές σου, ανακαλύπτεις τον τρόπο με τον οποίο οι ατέλειές σου σε έχουν κάνει ακόμα πιο ισχυρή.