Τα 5 ζώδια που ζουν προσκολλημένα στο παρελθόν μιας σχέσης

24.02.2022
Τα 5 ζώδια που ζουν προσκολλημένα στο παρελθόν μιας σχέσης
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, η αστρολογία έχει να κάνει πολύ με το πώς επεξεργαζόμαστε τις εμπειρίες της ζωής μας. Μερικά ζώδια που τους στοιχειώνει το παρελθόν, βρίσκονται κολλημένα σε ένα είδος εκκρεμοτήτων. Πώς μπορείς να βλέπεις το παρόν ή το μέλλον εάν το παρελθόν καταλαμβάνει τόσο μεγάλο μέρος της εστίασης και της ενέργειάς σου;

Όταν δεν μπορούμε να αφήσουμε το παρελθόν μιας σχέσης, αυτό έχει να κάνει με τα πράγματα που μας συνέβησαν και με τον τρόπο που τα αντιμετωπίσαμε εκείνη τη στιγμή. Τα αντιμετωπίσαμε κατάματα ή προσπαθήσαμε να αποφύγουμε να τα αντιμετωπίσουμε;

Τα 5 παρακάτω ζώδια ζουν προσκολλημένα στο παρελθόν μιας σχέσης και δυσκολεύονται μερικές φορές να αντιμετωπίσουν το παρόν.

Κρατάς φωτογραφίες του πρώην σου; Να τι σημαίνει για εσένα

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι συχνά δυσκολεύονται να αφήσουν το παρελθόν τους, κάτι που τους δυσκολεύει να προχωρήσουν. Όταν το παρελθόν προβάλλεται σε περίοπτη θέση, μπορεί να αποκλείσει ευκαιρίες στο παρόν. Μερικές φορές οι Καρκίνοι εάν έχουν αδικηθεί σε μια σχέση, αδυνατούν να εμπιστευθούν γρήγορα κάποιο καινούργιο πρόσωπο, του οποίου οι προθέσεις δεν είναι ξεκαθαρισμένες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί που στοιχειώνονται από το παρελθόν τους, τείνουν να κάνουν συνεχείς συγκρίσεις με το παρόν και το παρελθόν. Εάν ο νέος σύντροφος χειρίζεται τα πράγματα διαφορετικά από τον πρώην, μπορεί να φαίνεται στον Σκορπιό σαν να είναι λιγότερο ικανός και άξιος από αυτόν που είχε πριν. Αυτό δημιουργεί ένα αρνητικό περιβάλλον, τόσο για τον σύντροφο όσο και για τον Σκορπιό.

Ο σύντροφος δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κεφάλι του Σκορπιού, αλλά μπορεί να αισθάνεται ότι κατά κάποιο τρόπο αποτυγχάνει.

Μόλις χώρισες; Τα 4 σημάδια που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν πολλές τύψεις και αυτές οι τύψεις μπορεί να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή τους με αρνητικούς τρόπους. Συχνά θα νιώθουν τύψεις για πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερα, για τον τρόπο που θα μπορούσαν να είχαν ενεργήσει ή για το πώς θα μπορούσαν να είχαν σώσει μια σχέση.

Οι Ιχθείς ξέρουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να προσπαθήσουν.

Ζυγός

Είναι δύσκολο να ενθουσιαστείς με το παρόν όταν πάντα αναπολείς. Οι Ζυγοί έχουν υπέροχες αναμνήσεις, κάτι που είναι και καλό και κακό. Είναι καλό όταν θυμούνται γενέθλια και επετείους, αλλά κακό όταν θυμούνται τα γλυκά πράγματα που έκανε ο πρώτος τους έρωτας ή το πώς φέρθηκαν άσχημα στον πρώην τους.

Όταν οι Ζυγοί στοιχειώνονται από το παρελθόν τους, τείνουν να δίνουν μεγαλύτερη αξία στις προηγούμενες σχέσεις τους παρά στις τρέχουσες.

Αιγόκερως

Μερικές φορές ο Αιγόκερως κρατά τη χαμένη του δόξα. Ίσως του φαίνεται ότι τα καλύτερα πράγματα έχουν ήδη συμβεί και ότι δεν θα νιώσουν ποτέ την ίδια ερωτική σπίθα που ένιωθαν πριν. Ή, ίσως φοβούνται ενδόμυχα την αλλαγή, οπότε κολλάνε στο παρελθόν ως τρόπο να αντεπεξέλθουν.

Εάν μπορούν να αντλήσουν τα μαθήματα που πήραν από πράγματα που συνέβησαν στο πριν και χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να τους βοηθήσουν στο τώρα, το να κοιτάξουν προς τα πίσω μπορεί να τους είναι χρήσιμο.