Τα 5 ζώδια που έχουν μια ροπή να κάνουν σχέσεις με «κακά» παιδιά

23.02.2022
Τα 5 ζώδια που έχουν μια ροπή να κάνουν σχέσεις με «κακά» παιδιά
Όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, δεν σε νοιάζει πόσος χρόνος χρειάζεται για να γνωρίσεις αυτό το άτομο μέσα και έξω αλλά απλά χαίρεσαι που είσαι μαζί του. Ο πόθος, από την άλλη πλευρά, είναι συνήθως πολύ πιο έντονος και σωματικός. Αντί να θέλεις να είσαι με κάποιον σε συναισθηματικό επίπεδο, θέλεις να κρατήσεις τη φωτιά αναμμένη μέσω μιας φυσικής σύνδεσης. Με άλλα λόγια, το μόνο πράγμα που σε ενδιαφέρει πραγματικά όταν θέλεις παθιασμένα κάποιον, είναι να κρατήσεις ζωντανή την επιθυμία που νιώθεις για αυτό το άτομο. Όταν είσαι παθιασμένη με ένα «κακό αγόρι», νιώθεις περισσότερο ερωμένη του παρά σύντροφος. Ο πόθος έχει την ικανότητα να μετατρέπεται σε αγάπη, ωστόσο ο ίδιος ο πόθος δεν διαρκεί όσο η αγάπη. Τα 5 παρακάτω ζώδια έχουν μια ροπή προς τα «κακά παιδιά» και ο λόγος εξηγείται αστρολογικά.

Κριός

Ως το ζώδιο που αγαπά τις προκλήσεις, το να λαχταρά ένα «κακό αγόρι» είναι απλώς δεύτερη φύση του Κριού. Η συγκίνηση του να συμβαδίζει με ένα «κακό αγόρι» και τις χαζομαρούλες του είναι ένα πράγμα, αλλά η έξαψη που έρχεται με την παθιασμένη σχέση μεταξύ των δύο τους, είναι κάτι άλλο.

Στον Κριό αρέσει η πρόκληση του να προσπαθεί να συμβαδίσει με ένα «κακό αγόρι».

Δίδυμοι

Στους Διδύμους αρέσει να λαχταρούν τα «κακά αγόρια» γιατί είναι συναρπαστικά και διαφορετικά. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σκεφτούν είναι να βρίσκονται σε μια σχέση που δεν είναι παρά μια βαρετή ρουτίνα. Ακόμα κι αν ονειρεύονται ότι είναι με ένα «κακό αγόρι», είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από μια τυπική σχέση της πραγματικής ζωής.

Τα «κακά αγόρια» έχουν πάντα τον τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν σε αγαπούν ποτέ απόλυτα, κάτι στο οποίο οι Δίδυμοι δεν έχουν συνηθίσει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που τους αρέσει να επιδίδονται σε πράγματα (και ανθρώπους) που ξέρει ότι τους κάνουν κακό. Είτε είναι απλώς ένας πειρασμός στον οποίο δεν μπορεί να πει όχι, είτε είναι πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική, η λαχτάρα για «κακά αγόρια» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Από μια πλευρά του αρέσει η συγκίνηση να είναι με κάποιον που παραβιάζει όλους τους κανόνες, αλλά ένα άλλο μέρος του ξέρει ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ εκείνου και ενός «κακού παιδιού», δεν χρειάζεται ποτέ να ανοιχτεί και να είναι ευάλωτος ή να ρισκάρει, με αποτέλεσμα να χάνει την αγάπη.

Τοξότης

Ο Τοξότης βλέπει τον εαυτό του ως ένα πολύ τολμηρό και περιπετειώδες ζώδιο. Όχι μόνο λαχταράει τα «κακά αγόρια» επειδή είναι εξίσου τολμηρά και περιπετειώδη με αυτόν, αλλά νιώθει επίσης ότι μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους καλύτερα από άλλα ζώδια.

Για να είμαστε ειλικρινείς, και νομίζουμε ότι ο Τοξότης θα το εκτιμούσε αυτό, νιώθει ότι το να βγαίνει με «κακά αγόρια», ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λαχταρά και έλκεται από όποιον δείχνει και συμπεριφέρεται διαφορετικά. Οπότε, αν βρει ένα «κακό αγόρι», και πιο συγκεκριμένα ένα «κακό αγόρι» με ένα χαρακτηριστικό ζευγάρι μπότες με καρφιά, ροζ μαλλιά ή κάτι άλλο που το ξεχωρίζει από το πλήθος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Υδροχόος να το ονειρεύεται πρωί-βράδυ.

Ως το ζώδιο με φυσική απέχθεια για την εξουσία και τους κανόνες, ο Υδροχόος ποθεί τα «κακά αγόρια», απλώς και μόνο επειδή τους αρέσει να επαναστατούν.