Έρχεται η πανσέληνος του Λύκου - Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο

17.01.2022
Έρχεται η πανσέληνος του Λύκου - Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο
Η πρώτη πανσέληνος του 2022 έρχεται στις 18 Ιανουαρίου και μας δίνει ένα διάλειμμα από τη βαβούρα της περιόδου του Αιγόκερω για να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας σε ένα πιο οικείο επίπεδο. Η πανσέληνος του Λύκου έρχεται στο εξαιρετικά ευαίσθητο και υψηλών τόνων ζώδιο του Καρκίνου, ώστε να μπορείς να βεβαιωθείς ότι η συναισθηματική κάθαρση είναι στο πρόγραμμα. Εάν ανήκεις σε ένα από τα λίγα τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Λύκου, τότε μπορείς να βρεις ηρεμία γνωρίζοντας ότι αυτές οι συναισθηματικές δονήσεις δεν απαιτούν τόσο το συναίσθημα όσο την έμπνευση.

Υδροχόος

Μπορείς, Υδροχόε να το πάρεις χαλαρά γνωρίζοντας ότι δεν θα πληγούν τα συναισθήματά σου, όχι βέβαια ότι ανησυχούσες και πολύ γι' αυτό. Αυτή η ισχυρή πανσέληνος πυροδοτεί τον έκτο Οίκο της ρουτίνας και της δουλειάς σου, άρα θα ασχοληθείς με τα καθημερινά σου καθήκοντα. Θα νιώσεις άνετα με τον υποστηρικτικό Καρκίνο που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Ο Υδροχόος είναι πιο αποσυνδεδεμένος από την ενέργεια του Καρκίνου, επομένως η πανσέληνος δεν θα επηρεάσει τη διαίσθηση ή τη συναισθηματική βαρύτητα του Υδροχόου.

Ισχύει τελικά ότι η Πανσέληνος φέρνει μόνο χωρισμούς;

Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή για τον τραπεζικό σου λογαριασμό, Δίδυμε. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον Οίκο της ασφάλειας και των οικονομικών σου, επομένως θα είσαι πολύ συγκεντρωμένη στο να κυνηγήσεις τα έσοδα σου για να ανησυχήσεις πολύ για οτιδήποτε άλλο. Το παν είναι να νιώθεις άνετα και να φροντίζεις την οικονομική σου υγεία.

Δίδυμε, είσαι ελαφρώς αποσυνδεδεμένη από αυτήν την πανσέληνο στον Καρκίνο, καθώς μπορεί να ακολουθήσεις μια πιο διανοητική προσέγγιση προκειμένου να επεξεργαστείς τα συναισθήματα και τη διαίσθηση σου.

Ζώδια και τιμόνι: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι οδηγοί του ζωδιακού κύκλου

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτή η πανσέληνος θα περάσει στον ένατο Οίκο της φιλοσοφίας και των ταξιδιών σου επομένως, θα έχει να κάνει με το να οξύνεις το πνεύμα σου, να βρεις την επόμενη κουλτούρα με την οποία θα ασχοληθείς και να συνειδητοποιήσεις ένα πιθανό νέο πάθος στη ζωή σου. Αφιέρωσε αυτόν τον χρόνο για να αποκτήσεις μια νέα δεξιότητα ή να μάθεις για μια ξένη χώρα.

Σκορπιέ, μπορεί να μην έχεις κάνεις πρόσφατα ταξίδια, αλλά μπορεί να καταλάβεις ότι θα πρέπει να αξιοποιήσεις περισσότερο τις εκπαιδευτικές σου ευκαιρίες.