Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να αλλάξουν δουλειά μέσα στο 2022

16.01.2022
Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να αλλάξουν δουλειά μέσα στο 2022
H ανασφάλεια από την αλλαγή δουλειάς –ιδιαίτερα αν γίνεται ακούσια - είναι πραγματική σχεδόν για όλους εκτός αν έχει κάποιος τη δική του επιχείρηση. Το 2022 είναι γεμάτο ευκαιρίες και δυνατότητες, αλλά για κάποιους η νέα χρονιά μπορεί να επιφυλάσσει μια αλλαγή δουλειάς. Τα παρακάτω ζώδια είναι τα πιο πιθανό να αναγκαστούν να αλλάξουν δουλειά το 2022 αλλά όπως λέμε «κάθε εμπόδιο για καλό».

Σκορπιός

Στο χώρο εργασίας, ο Σκορπιός είναι συνήθως αυτός που μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες που απαιτούν πειθώ και ανταγωνισμό (μάρκετινγκ, διαφήμιση και πωλήσεις). Έχεις, Σκορπιέ, γενικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα χάρη στην ορμή και το πάθος σου αλλά φέτος, με τον Κρόνο να συνεχίζει να ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σου, οι δυσκολίες στην καριέρα σου είναι πιθανό να αφθονούν.

Αντί να σχεδιάζεις την εκδίκησή σου σε περίπτωση που απολυθείς (πίστεψε μας, δεν αξίζει την ενέργειά σου), σκέψου να το χρησιμοποιήσεις ως σημείο εκκίνησης για μια δημιουργική προσπάθεια. Κάνε την επόμενη κίνησή σου να μετρήσει, Σκορπιέ!

Ταύρος

Ταύρε, έχεις τη φήμη ότι μερικές φορές τεμπελιάζεις, κάτι που δεν θα το αρνηθείς ούτε εσύ. Ωστόσο, αυτή η φήμη πρέπει επίσης να εξισορροπηθεί με την κατανόηση ότι, ενώ αγαπάς την πολυτέλεια, εκτιμάς επίσης τη σταθερότητα και είσαι επίμονη όταν εκτελείς εργασίες, καθιστώντας σε μάλλον ταλαντούχα σε επαναλαμβανόμενες εργασίες (για παράδειγμα την εισαγωγή δεδομένων).

Η φετινή χρονιά μπορεί να είναι δύσκολη. Η έλλειψη υλικών αγαθών σε τρομοκρατεί, Ταύρε, όπως και το να προετοιμαστείς σε περίπτωση που τελικά αναγκαστείς να αλλάξεις δουλειά.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι μια ενθαρρυντική παρουσία στο χώρο εργασίας. Μερικές φορές είσαι πολύ εκδηλωτική ή κάνεις πάρα πολλές προσωπικές ερωτήσεις, αλλά γενικά, είσαι εξαιρετική συνεργάτιδα εάν μπορείς να χειριστείς τα συναισθήματά σου με επαγγελματικό τρόπο. Έχεις τη φυσική τάση προς τις εργασίες φροντίδας και προστασίας (Η ασφάλεια σε όλες τις μορφές της, καθώς και η υγειονομική περίθαλψη και η φροντίδα των παιδιών).

Με την πιθανότητα αλλαγής εργασίας στον ορίζοντα, μπορείς, άραγε, να παραμείνεις αφοσιωμένη στη δουλειά σου καλλιεργώντας παράλληλα μια ψυχολογική αποδέσμευση; Η δουλειά σου δεν είναι η ζωή σου, οπότε δώσε προτεραιότητα στην ψυχική σου υγεία.