Υπερπανσέληνος Μαΐου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

26.05.2021
Υπερπανσέληνος Μαΐου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Ετοιμάσου για μια αναταραχή την άνοιξη, καθώς η πανσέληνος του Μαΐου του 2021 στις 26 Μαΐου (επίσης γνωστή ως το ετήσιο φεγγάρι των λουλουδιών), θα είναι μια υπερπανσέληνος και είναι επίσης η πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Η κορυφή του κύκλου του φεγγαριού είναι πάντα έντονη, αλλά οι σεληνιακές εκλείψεις συμπεριφέρονται σαν πανσέληνοι έτσι μπορούμε να περιμένουμε ξαφνικές αλλαγές, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και πολλά δράματα. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα μιας υπερπανσελήνου, αλλά αν αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Μαΐου του 2021, τότε πιθανότατα θα έχεις μεγαλύτερη άνεση για να διαχειριστείς τις αναπόφευκτες αλλαγές.

Ταύρος

Είσαι τυχερή που η έκλειψη αυτή δεν θα επηρεάσει πολύ τη ζωή σου σε επιφανειακό επίπεδο, οπότε πιθανότατα μπορείς να αποφύγεις τυχόν δραματικές στιγμές που συνοδεύουν μια πανσέληνο. Θα μπορούσε, ωστόσο, να σε στείλει σε ένα ενδοσκοπικό και ευαίσθητο ταξίδι που περιλαμβάνει κάποιες σοβαρές εσωτερικές αλλαγές και μπορεί να διαπιστώσεις ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσεις μερικά από τα κρυμένα μυστικά σου. Είτε κρύβεις μυστικά μέσα σε σχέσεις, υπαρξιακούς φόβους για τη ζωή και το θάνατο είτε τις ταμπού επιθυμίες, αυτή η πανσέληνος θα σου ζητήσει να τολμήσεις μια βουτιά στα βάθη του υποσυνείδητου σου και να αρχίσεις να εξερευνάς τον κρυφό εαυτό σου.

Jennifer Aniston για τους διάσημους guests των «Friends»:
«Ο κύριος Pitt ήταν υπέροχος» [video]

Καρκίνος

Αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα στην περιοχή του γραφήματός σου που σχετίζεται με τις καθημερινές ρουτίνες, Καρκινάκι, οπότε μπορεί να ταρακουνήσει το πρόγραμμά σου ή να βάλει μερικές τρικλοποδιές στο δρόμο σου όταν πρόκειται για τις καθημερινές συνήθειες εργασίας ή ευεξίας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου που θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινής σου άσκησης και θα σου ζητήσουν να αναπτύξεις έναν νέο τύπο ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, που μπορεί να είναι λίγο αποπροσανατολιστικός, ειδικά εάν έχεις μπει σε ένα σταθερό δρόμο.

Προσπαθείς να αποφύγεις τους υδατάνθρακες;
Δες με τι μπορείς να τους αντικαταστήσεις

Αιγόκερως

Δεν είναι πιθανό να υπάρξουν αυτή τη φορά χαοτικές καταστροφές από την πανσέληνο ή σεισμοί από την έκλειψη που αλλάζουν τη ζωή σου, Αιγοκερίνα, οπότε θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό! Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η πανσέληνος δεν θα σε επηρεάσει καθόλου καθώς θα ξεκινήσει για σένα ένα νέο ταξίδι. Αυτήν τη στιγμή, κάνεις κάποια πνευματική ενδοσκόπηση και γνωρίζεις μια λιγότερο οικεία πλευρά του εαυτού σου: Την ψυχή σου. Είναι εύκολο να καθορίσουμε τους εαυτούς μας από τη δουλειά μας, τις ρουτίνες μας και τις σχέσεις μας - ειδικά για ένα πρακτικό γήινο ζώδιο όπως εσύ.