Υπερπανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

25.05.2021
Υπερπανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Ε, ναι. Όντως "κάτι" συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι, απλά, η ιδέα σου!

Εάν σου φαίνεται ότι γίνονται αλλαγές με πολύ γρήγορο ρυθμό αυτή τη στιγμή, πιθανότατα συμβαίνει επειδή μπαίνουμε συλλογικά στην εποχή της έκλειψης της άνοιξης του 2021, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ανατροπές για όλα τα ζώδια. Η πανσέληνος του Μαΐου του 2021 έρχεται στις 26 Μαΐου μαζί με την πρώτη έκλειψη του έτους. Και μιλάμε για μία υπερπανσέληνο, που σημαίνει ότι έχει τη δύναμη να ταρακουνήσει τους κόσμους μας και να μας ευθυγραμμίσει με μια νέα τροχιά. Και ενώ κανείς δεν εξαιρείται από την ένταση της έκλειψης, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Μαΐου του 2021, θα νιώσουν τα πράγματα σε ένα ακόμη πιο προσωπικό επίπεδο από ότι τα περισσότερα.

Δίδυμοι

Ο κύκλος της έκλειψης του 2021 φωτίζει τον άξονα της σχέσης σου όλο το χρόνο, Διδυμάκι, και αυτή η έκλειψη της υπερπανσελήνου πραγματοποιείται ειδικά στο σπίτι των συνεργασιών σου. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλες κορύφωσεις, συμπεράσματα ή αλλαγές είναι πιθανό να χτυπήσουν τώρα την ερωτική σου ζωή και θα φτάσεις σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στις στενότερες σχέσεις σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να πας τη δέσμευσή σου με κάποιον σε ένα νέο επίπεδο σοβαρότητας ή μπορεί να σημαίνει ότι μια συγκεκριμένη σύνδεση πλησιάζει την ημερομηνία λήξης της και σου ζητά να κόψεις σχέσεις.

Παρθένος

Αυτή η έκλειψη κλονίζει τα πράγματα στον εξαιρετικά ευαίσθητο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, Παρθένε, κάτι το οποίο φέρνει στην επιφάνεια όλα τα είδη των έντονων συναισθημάτων και αναμνήσεων. Ενώ το χάος της πανσέληνου μπορεί να εκδηλωθεί με την πρόσθεση κάποιου δράματος στο σπίτι σου ή στην οικογένεια σου γενικότερα, μπορεί επίσης να συμβεί πιο ήσυχα, οπότε εστίασε προς τα μέσα σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο κατευνάζοντας την απαιτητική συναισθηματική πλευρά σου.

Τοξότης

Επειδή η υπερπανσέληνος του Μαΐου λαμβάνει χώρα στον Οίκο του εαυτού σου και του εγώ σου, θα αισθανθείς, Tοξοτίνα, ότι το επίκεντρο της έκλειψης λάμπει απευθείας πάνω σου. Κάνεις μερικές βαθιές, προσωπικές αλλαγές φέτος και αυτή η πανσέληνος είναι ένα σημείο καμπής στο ταξίδι σου για την αυτοανακάλυψη. Έτσι, αντί να αποσπάς τον εαυτό σου με πάρτι, σχέσεις και την εξωτερική διέγερση, προσπαθήσε να αφήσεις την εξέλιξή σου να ξεδιπλωθεί χωρίς καμία παρέμβαση.

Ιχθείς

Επειδή αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον Οίκο της καριέρας σου, Ιχθύ, θα εστιάσεις περισσότερο στη δημόσια εικόνα σου παρά στην ιδιωτική σου ζωή. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στην κατάσταση της εργασίας σου εξελίσσονται γρήγορα και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με την απαίτηση για γρήγορες αποφάσεις και περιπτώσεις όπου απαιτείται η κρίση σου. Διατήρησε σταθερά τα πόδια σου στο έδαφος και εμπιστεύσου τις ικανότητές σου ως επαγγελματίας.