Για ποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.02.2021
Για ποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τον Φεβρουάριο; Τις χειμωνιάτικες καταιγίδες και τις αφράτες νιφάδες χιονιού; Τις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου; Ο Φεβρουάριος περιέχει μια μαγεία από μόνος του, καθώς ξεκινά με τον ήλιο στον εκκεντρικό και μοδάτο Υδροχόο και τελειώνει στους πνευματικούς και ευφάνταστους Ιχθείς. Ευτυχώς, αν και η αστρολογία του Φεβρουαρίου μπορεί να είναι έντονη, σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια για τα οποία ο φετινός Φεβρουάριος, θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς. Ιδού:

Δίδυμοι

Ωθείσαι προς τον καλύτερο εαυτό σου αυτόν τον μήνα, Δίδυμε. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς το άτομο που θέλεις να γίνεις και να σκεφτείς όλα τα πράγματα που θέλεις να πετύχεις. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσεις ένα όραμα και να χαράξεις τη ζωή που πάντα ήθελες. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά, φυσικά, αλλά είσαι πρόθυμη να κάνεις ότι χρειάζεται για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι πολλά πράγματα για εσένα, αλλά πάνω απ 'όλα, πιθανότατα θα είναι διασκεδαστικός. Υπέρμετρη δημιουργική, καλλιτεχνική και πολύχρωμη ενέργεια σε υποστηρίζει αυτόν τον μήνα και σε κάνει να βλέπεις την ομορφιά σε όλα, να απολαμβάνεις το ρομαντισμό που σε περιβάλλει και να ερωτεύεσαι όταν το απαιτεί η κατάσταση. Εάν είσαι σε σχέση, αυτός μπορεί να είναι ο μήνας που αναζωογονείς τη σπίθα στη σχέση σου. Εάν είσαι single, μπορεί να συναντήσεις κάτι καινούργιο.

Διάβασε και αυτό: Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Όχι άλλη σιωπή" - Η δήλωσή της μετά τις πρόσφατες καταγγελίες

Υδροχόος

Μπορεί να είναι η περίοδος σου Υδροχόε, αλλά η πίεση είναι πραγματική. Δεν είσαι πια παιδί και αρχίζεις να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά από ποτέ. Δεν μπορείς να παίζεις, γιατί δεν μπορείς να συμβαδίσεις με τις κακές σου συνήθειες. Αυτόν τον μήνα, πετάς από πάνω σου τον παλιό σου εαυτό και μαθαίνεις πώς να αποδεχθείς το νέο. Μπορεί να μην είναι εύκολο και θα χρειαστεί χρόνος, αλλά σου αρέσει η εμπειρία.

Ιχθείς

Το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα είναι θεραπευτικό και θα είναι αφιερωμένο στον εσωτερικό σου εαυτό. Μπορεί να περάσεις τον μήνα αναπολώντας το παρελθόν και ίσως χρειαστείς μόνο χρόνο για να επεξεργαστείς όλες τις αναμνήσεις που δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Το πρώτο εξάμηνο του μήνα μπορεί να είναι θεραπευτικό, αλλά το δεύτερο μισό θα σε αναζωογονήσει. Η εποχή των Ιχθύων είναι γεμάτη από καλή ατμόσφαιρα και είσαι εδώ για αυτό.