Τι λέει το ζώδιο του συντρόφου σου για το πώς δέχεται τη συγγνώμη σου μετά από καυγά

19.11.2020
Τι λέει το ζώδιο του συντρόφου σου για το πώς δέχεται τη συγγνώμη σου μετά από καυγά
To να τα ξαναβρείς μετά από έναν καυγά για τον οποίο ευθύνεσαι εσύ, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Χρειάζεσαι βοήθεια; Δώσε προσοχή στο ζώδιο του συντρόφου σου. Την επόμενη φορά που θα μαλώσετε και έχεις λάθος, πριν τον αναγκάσεις να κοιμηθεί στον καναπέ, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές που δίνει το tarot.com για το πώς θα τα ξαναβρείς με τον σύντροφο σου μετά από έναν καυγά, ανάλογα με το ζώδιο του.

Κριός

Μην υπεκφεύγεις με τον Κριό. Ζήτησε τη συγχώρεσή του, παραδέξου το λάθος σου και υποσχέσου να μην το ξανακάνεις. Τήρησε αυτό που λες, γιατί ο Κριός δεν έχει ανοχή στις υποσχέσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το πιο επίμονο ζώδιο. Εάν μαλώσεις μαζί του, πρέπει να παραδεχτείς ότι ο σύντροφος σου είχε, αρχικά, δίκιο. Μέχρι να το κάνεις, δεν θα σου μιλήσει.

Δίδυμοι

Στείλε ένα αστείο SMS συγνώμης. Τίποτα δεν είναι καλύτερο για την περίσταση από το μεγάλο πλεονέκτημα των Δίδυμων που είναι το χιούμορ. Εάν έχεις κάνει ένα σοβαρό λάθος, γράψε ένα εγκάρδιο γράμμα ζητώντας τη συγχώρεση του καλού σου και στείλε το express από το ταχυδρομείο. Αυτό το ζώδιο θαυμάζει τη γρήγορη και αποφασιστική δράση και δεν θα περιμένει πάνω από το τηλέφωνο για να το πάρεις.

Καρκίνος

Η αντιμετώπιση του Καρκίνου απαιτεί υπομονή, λεπτότητα και τακτική. Τα συναισθήματα του καβουριού πληγώνονται εύκολα. Μην υποβαθμίζεις τα λάθη σου και μην τον προκαλείς ποτέ για τα δικά του. Το να πεις σε αυτό το ζώδιο ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς την αγάπη του, συνήθως είναι ένας καλός τρόπος για να τα ξαναβρεις .

Λέων

Η κολακεία θα σε παει παντού με τον Λέοντα. Ζήτησε συγνώμη για το λάθος σου και δήλωσε ότι δεν αξίζεις την αγάπη του. Αν του φέρεις δώρο γκουρμέ σοκολάτες μπορεί επίσης να κάνει τη δουλειά. Τα λιοντάρια αγαπούν τις αποδείξεις αγάπης.

Παρθένος

Πρόσεχε αυτά που λες. Ο Παρθένος δεν αντέχει όρκους και κατάρες. Η γνώση του σωστού πράγματος που πρέπει να κάνεις, θα ανατρέψει την επιφυλακτικότητα του Παρθένου. Να είσαι στην ώρα σου και να τακτοποιήσεις το σπίτι σου. Αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ πιο πιθανό να αποδεχτεί τη συγγνώμη σου εάν δείξεις έμπρακτα ότι έκανες λάθος.

Ζυγός

Μπορείς να εκφράσεις περισσότερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Ζυγού. Εξάσκησε τις ικανότητες που έχεις στη συζήτηση. Κάνε πιο συχνά κομπλιμέντα σε αυτό το ζώδιο. Όποιος ανήκει στον Ζυγό χρειάζεται συνεχώς λεκτική και φυσική διασφάλιση. Πρόσφερε του μια επίσημη γραπτή και προφορική συγγνώμη.

Σκορπιός

Κάνε μια θεαματική χειρονομία για να δείξεις την αφοσίωσή σου. Όσον αφορά τους Σκορπιούς, τα λόγια δεν αρκούν. Μόνο η θετική δράση θα τους επαναφέρει πίσω. Το αν αυτό σημαίνει να σταματήσεις μια κακή συνήθεια, να πάρεις βοήθεια για ένα σοβαρό πρόβλημα ή να τερματίσεις δεσμούς που έχουν υπονομεύσει τη σχέση σου, δεν έχει σημασία.

Τοξότης

Κάνε μια ζεστή, στοργική προσφορά ειρήνης. Οι Τοξότες αγαπούν τα κατοικίδια ζώα, και μπορεί να μην είναι σε θέση να αντισταθούν στο δέλεαρ ενός χαριτωμένου κουταβιού ή ενός γατιού. Να έχεις ένα πιο ανοιχτό μυαλό. Οι Τοξότες δεν συμμορφώνονται με κοινωνικές συμβάσεις και δεν θα απολαύσουν τους αυστηρούς κανόνες.

Αιγόκερως

Να είσαι ειλικρινής και πρόθυμη. Ο Αιγόκερως μπορεί να εντοπίσει ένα ψέμα από ένα χιλιόμετρο μακριά. Εάν τα έκανες θάλασσα, παραδέξου το και ετοίμασε ένα σχέδιο για να τα βρεις μαζί του. Οι κενές υποσχέσεις δεν θα σε φέρουν πουθενά με αυτό το ζώδιο.

Υδροχόος

Προσκάλεσε τον Υδροχόο για φαγητό να συζητήσετε τα προβλήματά σας. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών. Να αντισταθείς να γίνεις συναισθηματική με αυτό το ζώδιο, διαφορετικά θα μείνεις μόνη. Μην κρατάς μυστικά από τον Υδροχόο, διαφορετικά η σχέση σου θα συνεχίσει να τελματώνει.

Ιχθείς

Άφησε τον εαυτό σου στο έλεος αυτού του συμπονετικού ζωδίου. Ο Ιχθύς μισεί να βλέπει κάποιον να υποφέρει. Να είσαι λιγότερο κτητική και απαιτητική. Το ψαράκι δεν μπορεί να αντέξει μια ρομαντική σχέση που μοιάζει με φυλακή. Αποδέξου το γεγονός ότι αυτό το είδος του ανθρώπου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και πρέπει να αντιμετωπιστεί με στοργικό τρόπο.