Ποια είναι η "υπερδύναμη" σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

18.11.2020
Ποια είναι η "υπερδύναμη" σου σύμφωνα με το ζώδιο σου
Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει μια ξεχωριστή, "μαγική" ικανότητα, το θέμα είναι απλώς αν και πώς την αντιλαμβάνεται, αρχικά και τη διοχετεύει εν συνεχεία. Η αστολογία έχει ασχοληθεί με το ζήτημα εκτεταμένα και παρακάτω μπορείς να μάθεις το υπερφυσικό δώρο που διαθέτει και δικό σου ζώδιο. Λες;

Κριός: Χειρίζεσαι τη φωτιά

Είσαι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, για να μην αναφέρουμε το πρώτο ζώδιο της φωτιάς. Τα καυτά πάθη και η φλόγισμένη οργή σου είναι εν μέρει αυτά που σε κάνουν τόσο μαγευτική. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που μπορούν να χειριστούν τη φλόγα σου που καίει και γι 'αυτό, λοιπόν, είσαι η μαχήτρια του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος: Ταξιδεύεις στο χρόνο

Είσαι απίστευτα συντονισμένη με τους γήινους ρυθμούς της ζωής, για να μην αναφέρουμε τον απίστευτο έλεγχο των αισθήσεων. Γεννηθήκες με ένα εσωτερικό ρολόι, και κανείς, εκτός από τη Μητέρα Γη, δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο του όπως εσύ.

Δίδυμοι: Αλλάζεις τα σχήματα

Είσαι ο χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου και μυστική ιδιοφυΐα όταν κανείς δεν κοιτάζει. Το μυαλό σου είναι αιχμηρό και οι σκέψεις σου μπορούν να εκδηλωθούν με την ταχύτητα του φωτός. Οι φωνές στο μυαλό σου είναι απόηχοι των διαφορετικών προσωπικοτήτων σου.

Καρκίνος: Μπορείς να θεραπεύσεις

Είσαι συνδεδεμένη με την παλίρροια του φεγγαριού και του ωκεανού. Η αφή σου είναι η μαγική θεραπεία για τον πόνο των παιδιών και τη θλίψη των ενηλίκων. Νιώθεις συναισθήματα στην τρίτη διάσταση, καθώς είσαι η κοσμική μητέρα όλης της αιωνιότητας.

Λέων: Λάμπεις

Το σύμπαν έφτιαξε την καρδιά σου με δόσεις χαράς, αγάπης, γέλιου και παιδικής φαντασίας. Είναι καθαρός χρυσός, γι 'αυτό φωτίζεις ένα χώρο τη στιγμή που μπαίνεις. Λάμπεις σαν ένα λαμπερό διαμάντι και οι άνθρωποι γυρίζουν γύρω σου γοητευμένοι από τη λάμψη σου.

Παρθένος: Μπορείς να προβλέψεις το μέλλον

Είσαι πάντα προετοιμασμένη και κανείς δεν ξέρει πώς ξέρεις τα πάντα, αλλά το κάνεις. Είναι ένας συνδυασμός της θέλησης να έχεις τον έλεγχο και της έμφυτης επιθυμίας σου να εξυπηρετείς τους άλλους. Πες τις σκέψεις σου, Παρθένε, αφού πάντα φαίνεται να ξέρεις τι είναι καλύτερο για όλους.

Ζυγός: Είσαι ειδική στην τηλεκίνηση

Σου αρέσει να επιλέγεις τον εγκέφαλο των ανθρώπων και να καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το μυαλό τους, αλλά πάνω απ 'όλα, είσαι ταλαντούχα στην επικοινωνία που μπορεί να αναγνωρίσει όλες τις πλευρές μιας κατάστασης. Το μυαλό σου είναι καθρέφτης και λειτουργεί με θαυματουργούς τρόπους.

Σκορπιός: Έχεις μεταφυσικές ικανότητες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούς. Στην πραγματικότητα, δεν είναι ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη σου. Είσαι παιδί του κάτω κόσμου και οι πρόγονοί σου ζουν ανάμεσά σου. Είσαι πνευματικά προικισμένη, αλλά με αυτό έρχεται μεγάλη ευθύνη.

Τοξότης: Μπορείς να πετάξεις

Ο μεταδοτικός σου ενθουσιασμός και η γνήσια αισιοδοξία σου είναι πάντα στο πλευρό σου. Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και το κάνεις ολόψυχα. Αναζήτησε τα αστέρια, Τοξοτίνα.

Αιγόκερως: Γίνεσαι αόρατη

Είσαι λίγο περισσότερο σοβαρή και απίστευτα αυστηρή, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή έχεις πολλά στο μυαλό σου. Βρίσκεσαι σε μια δια βίου αποστολή και τίποτα δεν θα σε εμποδίσει σε αυτό.

Υδροχόος: Έλεγχεις το μυαλό

Είσαι κοινωνική επαναστάτρια, αλλά έχεις ανθρωπισμό στην καρδιά. Πως το κανεις; Οι πνευματικές σου ικανότητες και το προοδευτικό μυαλό σου είναι δύο από τους πολλούς λόγους για τους οποίους αναφέρεσαι ως η ιδιοφυΐα του ζωδιακού κύκλου.

Ιχθείς: Προβλέπεις τα άστρα

Το όνειρο είναι το αγαπημένο σου χόμπι, αλλά πού πηγαίνεις όταν κοιμάσαι; Υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν μέσα σου και το πνεύμα σου αποδεικνύει ότι υπάρχουν λέξεις όπως το άπειρο και ακόμη παραπέρα.