Ο Αύγουστος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια

09.08.2020
Ο Αύγουστος θα είναι ο χειρότερος μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια
Το καλοκαίρι μπορεί να έχει μπει στον τελευταίο μήνα του, αλλά εν μέσω των διακοπών και της ηλιόλουστης ατμόσφαιρας, τα πράγματα τον Αύγουστο θα μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα δύσκολα για τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Κοιτάζοντας όμως στη φωτεινή πλευρά, το χάος θα αρχίσει να βγάζει νόημα μόλις ο ήλιος εισέλθει στα μέσα του μήνα στη γήινη Παρθένο οπότε και τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν. Μέχρι τότε, υπάρχουν πολλά να φροντίσουν όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Ταύρος

Να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, Ταυρίνα. Με τον ήλιο να ακτινοβολεί απευθείας μέσω του κινηματογραφικού Λέοντα - μέσω του τέταρτου Οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου βάσης - πιθανότατα θα αισθανθείς την ανάγκη να αποδράσεις αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον έως ότου ο ήλιος εισέλθει στην Παρθένο στις 22 Αυγούστου. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο, η αίσθηση της σταθερότητάς σου θα αμφισβητηθεί αυτόματα αυτήν την περίοδο. Και εκτός από την εσωτερική ανησυχία και τη γενική ευερεθιστότητα, η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Υδροχόο ενεργοποίησε τον δέκατο Οίκο της εξουσίας, της επαγγελματικής κληρονομιάς και της δημόσιας φήμης σου. Ένα προκλητικό σχήμα T που αναφλέγει τον ηλεκτρικό Ουρανό στο ζώδιο σου, θα μπορούσε επίσης να φέρει μια έκπληξη ή δύο, οπότε βάλε τα δυνατά σου για να μπορέσεις να χειριστείς το απροσδόκητο. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου υφίστανται μεγάλη αλλαγή αυτή τη στιγμή, όπως και εσύ.

Παρθένος

Βρες λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα, Παρθένε. Με τον ήλιο να ενεργοποιεί τον μυστικό 12ο Οίκο σου, του κάρμα, της εσωτερικότητας, της πνευματικότητας και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου πριν έρθουν τα γενέθλιά σου. Εάν αισθάνεσαι πιο νωχελική από το συνηθισμένο, φρόντισε να ξεκουραστείς. Η φροντίδα του νου, του σώματος και της ψυχής σου έχει γίνει προτεραιότητα, ειδικά μετά την πανσέληνο στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου. Αυτό το φαινόμενο ταρακούνησε τον έκτο Οίκο της υγείας, της ρουτίνας της εργασίας και της δέουσας επιμέλειας, που σημαίνει ότι κάτι πρέπει να να αναγνωριστεί και ίσως να προσαρμοστεί εκ νέου.

Αιγόκερως

Έχεις φτάσει μακριά, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τώρα, Αιγόκερε. Ο ήλιος θα ακτινοβολεί κατευθείαν από το σκιώδη όγδοο Οίκο σου αυτή τη σεζόν, έως ότου εισέλθει στις 22 Αυγούστου στην Παρθένο μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκου των εμπειριών σου. Ωστόσο, προς το παρόν, ο ήλιος θα ρίξει φως στα πιο σκοτεινά μέρη της ψυχής σου ενώ φωτίζει τα πράγματα που φοβάσαι περισσότερο ή ίσως απρόθυμα να αντιμετωπίζεις. Η περίοδος του Λέοντα θα σου φανεί σαν μια ισχυρή αναγέννηση για εσένα, αλλά δεν είναι η ίδια αναγέννηση που έχεις συνηθίσει να δοκιμάζεις αυτά τα δύο τελευταία χρόνια. Η πανσέληνος στον Υδροχόο έβαλε φωτιά στον Οίκο των οικονομικών σου, της σταθερότητας και των υπαρχόντων σου και αυτό έφερε αποχαιρετισμούς και διαύγεια, ειδικά για θέματα που αφορούν στην αυτοεκτίμηση σου.