Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς

04.08.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς
Το καλοκαίρι μπήκε στον τελευταίο του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ όψη. Και αυτό γιατί ο μήνας του Αυγούστου είναι συνήθως πιο απασχολημένος από τους άλλους και πιθανότατα αυτό οφείλεται εν μέρει στον ήλιο που μετατοπίζεται στην Παρθένο στα μισά του μήνα. Ευτυχώς, ο Αύγουστος του 2020 θα είναι ο καλύτερος για 3 ζώδια, αλλά υπάρχουν και πέντε ανάδρομοι πλανήτες που κάνουν τη δουλειά τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Κριός

Απόλαυσε αυτόν τον μήνα, Κριέ. Εκτός από το να περνάς τα καλύτερα σου όταν ο ήλιος περάσει μέσα από το αδελφό ζώδιο σου της φωτιάς, το βλέπεις πάντα σαν παιχνίδι όταν έρχεται η περίοδος του Λέοντα. Με τον ήλιο να ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο του πάθους, του ρομαντισμού, της ευτυχίας, της δημιουργικής έκφρασης και της πολύχρωμης αυθεντικότητας, το εσωτερικό φως σου ενεργοποιείται και αναζωογονείται αυτόματα. Ο ανάδρομος Άρης και ο Χείρων ταξιδεύουν μαζί στο ζώδιο σου για μερικές εβδομάδες και ενώ τα αποτελέσματα αυτής της σύζευξης θα μπορούσαν εύκολα να φανούν σαν ένα μεγάλο βάρος στους ώμους σου, σε προκαλούν να γίνεις η θαρραλέα πολεμίστρια, κάτι το οποίο πάντα είχες προορισμό να γίνεις. Ανέβα επίπεδο και απόλαυσε τη λάμψη σου.

Καρκίνος

Η περίοδος των γενεθλίων σου μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει λόγος να γιορτάσεις. Η περίοδος του Λέοντα στροβιλίζεται πάντα γύρω από τη διασκέδαση το καλοκαίρι και είναι γεμάτη γιορτινή δράση, αλλά φέτος γίνεται ακόμα καλύτερη. Κάθε φορά που ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Λέοντα, ακτινοβολεί απευθείας μέσω του δεύτερου Οίκου των οικονομικών, των αξιών, της άνεσης, της σταθερότητας και των μοναδικών ταλέντων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθίσεις και να γιορτάσεις τους καρπούς της εργασίας σου. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει επίσης το ζώδιο σου αυτό το μήνα, οπότε εκτός από την απόλαυση στις αισθησιακές σου στιγμές, θα λάμψουν, επίσης, τα χαρίσματα σου.

Λέων

Χρόνια πολλά, Λέοντα. Χαιρέτησε ένα άλλο μαγικό ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Κάτι πραγματικά μαγικό συμβαίνει κάθε φορά που ο ήλιος λάμπει στο ζώδιο σου και αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι είναι επίσης ο πλανητικός σου κυρίαρχος. Οι σχέσεις σου - ειδικά εκείνες στο χώρο εργασίας - θα έρθουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της πανσέληνου αυτού του μήνα και με τους Άρη-Χείρωνα να ενεργοποιούν τον εκτεταμένο ένατο Οίκο της εκπαίδευσης, του ταξιδιού και των μεγάλων αποστάσεων, θα σου ζητηθεί να κάνεις ένα πολύ απαραίτητο άλμα πίστης. Έτσι, είτε εκφράζεις την άποψη σου στην επαγγελματική σου ζωή είτε θέτεις τις προϋποθέσεις για μια καλή προαγωγή, αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το εσωτερικό φως σου. Η Αφροδίτη θα μεταφερθεί επίσης στον 12ο μυστικό σου Οίκο της απομόνωσης, της πνευματικότητας και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, οπότε μη διστάσεις να απολαύσεις τη μοναξιά σου αν χρειαστεί.