Τα 3 ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες μέσα στον Αύγουστο

15.08.2020
Τα 3 ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες μέσα στον Αύγουστο
Mπήκαμε στον τελευταίο μηνα του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τελειώσεις την καλύτερη εποχή του χρόνου με μια ερωτική νότα. Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων, αλλά ο Αύγουστος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για 3 συγκεκριμένα ζώδια, επειδή τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ τους αυτόν τον μήνα. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Καρκίνος

Το καλοκαίρι είναι το καλύτερο σου, Καρκίνε. Εκτός από τον ήλιο που αναφλέγει για το πρώτο μισό του Αυγούστου, τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο σου της απόλαυσης, της άνεσης, των περιουσιακών στοιχείων και των οικονομικών, η Αφροδίτη - που συμβαίνει επίσης να είναι ο ουράνιος κυβερνήτης αυτού του αστρολογικού Οίκου - θα κάνει πιρουέτες μέσα από το ζώδιο σου από τις 7 Αυγούστου 7 έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Μαγνητική, δελεαστική και ακαταμάχητα γοητευτική, η Αφροδίτη θα γλυκάνει τα πάντα, από τη φυσική σου ταυτότητα έως την προσωπική σου αισθητική. Οι εξωτικές εμπειρίες που στροβιλίζονται με τη συγκίνηση και τη φαντασία είναι επίσης πιθανές, δεδομένης της διέλευσης του Ποσειδώνα μέσω των Ιχθύων και μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκο της περιπέτειας. Πολύ σύντομα και οι δύο ειδυλλιακοί πλανήτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα δουλέψουν υπέρ σου, ειδικά όταν πρόκειται για ρομαντισμό.

Τοξότης

Είναι πάντα μια περιπέτεια η ζωή σου, Τοξότη. Ο ήλιος λάμπει για το πρώτο μισό του Αυγούστου, μέσα από τον εξωτικό ένατο Οίκο της περιπέτειας, της εκπαίδευσης, των ευκαιριών και των μεγάλων αποστάσεων, ενώ η πλούσια Αφροδίτη διασχίζει τον ερωτικό όγδοο Οίκο του σεξ, του μετασχηματισμού και των οικείων ανταλλαγών. Αυτό θα προκαλέσει την επιθυμία για ρομαντικές εμπειρίες και σύνδεση, αλλά ο Άρης στον Κριό θα τροφοδοτήσει επίσης τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου με ιστορίες πάθους και αγάπης, οπότε η πιθανότητα να έχεις μια ερωτική εμπειρία είναι περισσότερο από δυνατή. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ένατος Οίκος είναι ο Οίκος της κυριαρχίας σου, οπότε εκτός από τη δυνατότητα να γνωρίσεις τον έρωτα, αυτός ο μήνας είναι επίσης μια ευκαιρία για μια περιπέτεια για εσένα.

Ιχθείς

Ζεις τα καλύτερα σου τον Αύγουστο, Ιχθύ. Με τον ήλιο να λάμπει μέσα από τον έκτο Οίκο σου της υγείας σου, την καθημερινής επιμέλειας και της παραγωγικότητας, αισθάνεσαι ενεργοποιημένη και αναζωογονημένη στην καθημερινή σου ζωή. Ο ήλιος θα μεταφερθεί τελικά στην Παρθένο στα μέσα του μήνα μέσω του αφοσιωμένου έβδομου Οίκου των συνεργασιών σου. Και με τις πιρουέτες της Αφροδίτης μέσα από τον παθιασμένο πέμπτο Οίκου της αγάπης σου, θα σε υποδεχτεί επίσης με ερωτικές αντιδράσεις και ρομαντική έμπνευση. Έτσι, είτε είσαι τσιμπημένη με κάποιον από τη δουλειά είτε είσαι ανοιχτή για νέες περιπέτειες μετά από μια σχέση, θα είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσεις τον μοναδικό αισθησιασμό σου.