Επιστροφή του Κρόνου: Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις ζωής

31.07.2020
Επιστροφή του Κρόνου: Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο σε αποφάσεις ζωής
Κάθε 27-29 χρόνια στη ζωή του ο καθένας βιώνει την "Επιστροφή του Κρόνου". Πρόκειται για μια κοσμική ιεροτελεστία που συντελείται όταν ο πλανήτης Κρόνος επιστρέφει στο σημείο που ήταν στον ουρανό όταν γεννηθήκαμε. Συνήθως, έχουμε δύο ή τρεις από αυτές τις διελεύσεις στη ζωή μας - μια στα τέλη της δεκαετίας των 20 μας, μια στα τέλη της δεκαετίας των 50 μας και μια (αν είμαστε τυχεροί) στα τέλη της δεκαετίας των 80 μας. Αλλά χάρη στον ανάδρομο Κρόνο της φετινής χρονιάς, ορισμένοι θα έχουν και μία διέλευση... έξτρα μπόνους!

Ο πλανήτης Κρόνος δεν είναι ακριβώς 'καλός'. Είναι το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου, ο πλανήτης που μας ανταμείβει για την καλή συμπεριφορά και μας τιμωρεί για την κακή. Σκέψου τον Κρόνο ως διευθυντή του γυμνασίου να τιμωρεί τους απείθαρχους μαθητές. Η πρώτη σου Επιστροφή του Κρόνου (αυτή που είναι στα τέλη της δεκαετίας των 20 σου) συχνά συμπίπτει με σημαντικές αλλαγές στην καριέρα, τις σχέσεις και τις φιλίες σου.

Εάν γεννήθηκες το 1991 (ή το 1961), τότε φέτος, ο Κρόνος θα επιστρέψει στην ακριβή θέση που ήταν όταν γεννηθήκες. Εξαιρετικά. Αλλά το περίπλοκο είναι ο ανάδρομος Κρόνος! Ο Κρόνος περνά περίπου τέσσερις έως πέντε μήνες κάθε χρόνο σε ανάδρομη κίνηση. Και αυτό σημαίνει ότι ο Κρόνος μπορεί να περάσει πάνω από τη θέση που ήταν στον αστρολογικό σου χάρτη όταν γεννήθηκες, δύο ή τρεις φορές σε μια χρονιά.

Για να μάθεις εάν αυτό ισχύει για εσένα, επισκέψου την αριθμομηχανή Saturn Sign (https://cafeastrology.com/saturnsigntables.html) για να βρεις σε ποιο ζώδιο και βαθμό ήταν ο Κρόνος όταν γεννηθήκες. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη λίστα των μετακινήσεων του Κρόνου (https://cafeastrology.com/saturn-in-capricorn-2017-2018-2019-2020-saturn-transits.html) για να δεις πώς ο Κρόνος στον αστρολογικό σου χάρτη ταιριάζει με τη φετινή πορεία του πλανήτη. Για αυτόν τον συγκεκριμένο ανάδρομο Κρόνο, εάν γεννήθηκες μεταξύ 25 Δεκεμβρίου 1990 και 18 Φεβρουαρίου 1991, θα νιώσεις αυτή την ενέργεια πολύ έντονα από τις 11 Μαΐου 2020 έως τις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτό που θα συμβεί με αυτήν την ενέργεια είναι να ξανασκέφτεσαι τις αποφάσεις σου σε αυτήν την περίοδο και την πρώτη φορά που ο Κρόνος επιστρέφει εκεί που ήταν όταν γεννήθηκες, πιθανότατα θα αισθανθείς μια σπίθα που θα αρχίσει να σου δημιουργεί σκέψεις για το τι θα κάνεις στο μέλλον σου. Όταν ο Κρόνος αρχίζει να κινείται ανάδρομα και επανασυνδέεται με τη γενέθλια τοποθέτησή σου (συμβαίνει μεταξύ 11 Μαΐου και 29 Σεπτεμβρίου αυτού του έτους), τότε για άλλη μια φορά, τα αστέρια θα καθοδηγήσουν την κατεύθυνση στην οποία θέλεις να κινηθείς. Και τέλος , όταν ο Κρόνος αρχίζει να κινείται πάλι σε άμεση κίνηση (από τις 29 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους), θα δεις τα οφέλη των αποφάσεών σου.

Λοιπόν, σε προειδοποιήσαμε! Και να σε παρηγορεί το γεγονός ότι είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να έχεις μόνο μια Επιστροφή του Κρόνου στη διάρκεια μιας χρονιάς. Ανεξάρτητα από το έτος που γεννήθηκες, υπάρχει πιθανότητα περίπου 40% να αντιμετωπίσεις περισσότερα από ένα ραντεβού με τον πλανήτη-αφεντικό κατά τη διάρκεια της χρονιάς της Επιστροφής του Κρόνου για το δικό σου αστρολογικό χάρτη.