Καλοκαίρι 2008: ποιος μένει, φεύγει, έρχεται! - Β' μέρος

10.07.2008
Διαβάστε τις προβλέψεις για τα 6 τελευταία ζώδια. Βάλτε «στοπ» στην παρόρμηση Α' δεκαήμερο (23/9-2/10) Οι εξωτερικοί παράγοντες -δουλειές και οικονομικές υποθέσεις- επιδρούν αρνητικά στην προσωπική σας ζωή, καθώς δεν σας αφήνουν χρόνο και διάθεση, με αποτέλεσμα να απομονώνεστε, να κάνετε απολογισμό των λαθών σας ή να αναλογίζεστε

Σμάρω Σωτηράκη

Ζυγός Βάλτε «στοπ» στην παρόρμηση

Α' δεκαήμερο (23/9-2/10) Οι εξωτερικοί παράγοντες -δουλειές και οικονομικές υποθέσεις- επιδρούν αρνητικά στην προσωπική σας ζωή, καθώς δεν σας αφήνουν χρόνο και διάθεση, με αποτέλεσμα να απομονώνεστε, να κάνετε απολογισμό των λαθών σας ή να αναλογίζεστε συχνά αν η σχέση σας αντέχει στην ταλαιπωρία της ρουτίνας. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις νωρίτερα από το Σεπτέμβριο και έχετε υπόψη ότι το πρώτο δεκαπενθήμερό του είναι γόνιμο για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο δεσμό σας.

Β' δεκαήμερο (3/10-12/10) Αυτό το καλοκαίρι θα σας φανεί χλιαρό για τα γούστα σας, εκτός από κάποιες στιγμές που οι συνθήκες θα επιτρέπουν να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά. Όσοι έχετε μια σχέση μην περιμένετε σημαντικές αλλαγές. Αν, πάλι, αναζητάτε την αδερφή ψυχή σας, μην το κάνετε βάζοντας τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα ή επιλέγοντας με κριτήριο την εφήμερη απόλαυση και την ηδονή στο... γόνατο. Η έλλειψη συγκρότησης και η υποτίμηση των αναγκών σας θα προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Γ' δεκαήμερο (13/10-22/10) Η εκκίνηση του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντική, καθώς μέχρι τις 12 Ιουλίου θα συμβούν γεγονότα που θα σας απαλλάξουν από τη μιζέρια και θα σας βάλουν σε ένα παιχνίδι που διεγείρει μυαλό και κορμί. Ωστόσο, στο διάστημα από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου πρέπει να παρατηρείτε τις εξελίξεις στενά, γιατί θα σας υποδείξουν αν οι επιλογές σας είναι οι σωστές. Ο Σεπτέμβριος, πάντως, είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα εκείνων που θέλουν περαιτέρω δεσμεύσεις.

δεσμευμένοι Επειδή βάζετε σε προτεραιότητα τις δουλειές σας, ξεχνάτε τις υποχρεώσεις της... κρεβατοκάμαρας και τις απολαύσεις της ερωτικής ζωής. Πριν όμως αποστατήσει το ταίρι σας θα προλάβετε το κακό και θα αναζωπυρώσετε το πάθος (13/7-5/8). Το Σεπτέμβριο, τον καλύτερο μήνα της χρονιάς για τα αισθηματικά σας, αρκετοί θα δεσμευτείτε επίσημα.

αδέσμευτοι Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο που για εσάς αφορά την ερωτική ζωή, στον Υδροχόο, τονίζει τη φαντασία σας και αλλοιώνει την αίσθηση της πραγματικότητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να απολαύσετε τις χαρές του φλερτ χωρίς δεσμεύσεις και συναισθηματικές επενδύσεις και μόνο το Σεπτέμβριο να κάνετε μια καινούργια αρχή, αποφασίζοντας να χαρίσετε την καρδιά σας.

το σύμπαν σας διδάσκει... Μολονότι το ζητούμενο για εσάς είναι η δέσμευση και συχνά κάνετε πολλές παραχωρήσεις προκειμένου να μην είστε μόνοι, ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας ή μπορεί να σας κάνει έρμαιο ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι μειλίχιος και «χαϊδεύει» τα αφτιά σας. Το σύμπαν δεν θα σας αφήσει να κάνετε τα στραβά μάτια και θα σας αποκαλύπτει συνέχεια τα λάθη σας. Αν είστε σε θέση να συντηρήσετε μια σχέση ισοτιμίας και αμοιβαιότητας, θα δρέψετε καρπούς. Οι υπόλοιποι θα αναγκαστείτε να προβείτε σε αναθεωρήσεις ζωής.

ΖΥΓΟΣ +

Κριός: Αν είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, θα τα πάτε μια χαρά.

Ταύρος: Για να περάσετε καλά, βάλτε τη διασκέδαση πάνω από τις ανασφάλειές σας.

Δίδυμοι: Με μυαλό και κορμί σε διέγερση, γίνεστε οι τέλειοι εραστές.

Καρκίνος: Αντέχετε τις εντάσεις; Το ερώτημα είναι ρητορικό...

Λέων: Οι προοπτικές για εσάς φτάνουν μέχρι γάμο και παιδιά!

Παρθένος: Ζείτε σε διαφορετικό κόσμο, γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθήσετε για να τα βρείτε.

Ζυγός: Για να μη γίνουν τα νεύρα σας... κρόσσια, είναι απαραίτητο να κάνετε προσπάθειες.

Σκορπιός: Οι έμμεσες πιέσεις δεν αρέσουν καθόλου στο ταίρι σας.

Τοξότης: Θα κάνει τη σκέψη σας δική του, και αυτό σας φτάνει.

Αιγόκερως: Έχετε να παλέψετε με δυσκολίες. Το λέει η καρδιά σας;

Υδροχόος: Πάθος και επικοινωνία στο κόκκινο! Αν ζητήσετε παραπάνω, θα είστε άπληστοι.

Ιχθύες: Για να το κερδίσετε, πρέπει να ανταποκριθείτε στις συναισθηματικές του ανάγκες.

Σκορπιός Και πάθος και διάρκεια!

Α' δεκαήμερο (23/10-2/11) Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σας μείνει αξέχαστο, μιας και από τις πρώτες μέρες του, μέσα στον Ιούνιο, οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας και σας επιτρέπουν να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά, να βιώσετε παθιασμένες καταστάσεις και να απογειωθείτε ψυχικά και σωματικά. Αν και θα υπάρξουν εντάσεις τον Αύγουστο, λόγω των εκλείψεων στο ζωδιακό σας σταυρό, αυτές θα γίνουν αφορμή να πιστέψετε περισσότερο στην ποιότητα της σχέσης σας και, το φθινόπωρο, να είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις.

Β' δεκαήμερο (3/11-12/11) Η τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς ό,τι επιθυμείτε βρίσκεται στα χέρια σας: μια σχέση με ερωτική ένταση και βαθιά επικοινωνία. Εννοείται ότι θα ξεχάσετε τον παλιό, δύστροπο και εσωστρεφή εαυτό σας και θα εκφράσετε την αισθησιακή, γεμάτη χιούμορ και πλούσια σε συναισθήματα πλευρά του. Αρκετοί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ενώ οι παντρεμένοι θα απολαύσετε τον έγγαμο βίο περισσότερο. Α, και μην απορείτε αν κάποιες φορές αισθανθείτε... κολλημένοι. Δεν είναι κακό.

Γ' δεκαήμερο (13/11-22/11) Ο Ουρανός που «επιτηρεί» το δεκαήμερό σας από τους Ιχθύς, το ζώδιο που αφορά τα ερωτικά σας, προκαλεί πολλές εκπλήξεις αποκαλύπτοντας σε κάποιους αλήθειες καθοριστικές για τη σχέση τους και σε άλλους τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα τους απογειώσει. Οι πιο... άτακτοι θα μπουν στην «παρανομία» και στα διλήμματα. Ό,τι και να συμβεί, πάντως, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και πάρτε τις αποφάσεις σας το χειμώνα, όταν θα έχετε και ψυχραιμία και διάθεση να μπείτε στη διαδικασία.

δεσμευμένοι Στις πολύ θετικές περιόδους 20 Ιουνίου-21 Ιουλίου και 1-22 Σεπτεμβρίου θα δείτε τη θετική πλευρά της δέσμευσης και την ανάληψη ευθυνών πιο ώριμα, ως ευκαιρία επιβεβαίωσης. Από τις 22 Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου, που οι εκλείψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας, στιγμές δυσάρεστες δεν θα λείψουν, αλλά θα αντεπεξέλθετε.

αδέσμευτοι Πάθος και φαντασία σας χαρακτηρίζουν αυτό το καλοκαίρι, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να αποβάλετε τη ροπή σας στην εσωστρέφεια, η οποία διογκώνεται με την επίδραση των εκλείψεων (22/7-30/8). Αν τα καταφέρετε -μπορείτε, αρκεί να το θέλετε-, οι εμπειρίες σας θα είναι τόσο ευχάριστες, ώστε μέσα στο Σεπτέμβριο θα είστε αποφασισμένοι πλέον να διατηρήσετε επ’ αόριστον την καινούργια σας σχέση.

το σύμπαν σας διδάσκει... Το σύμπαν είναι αναδρομικά γενναιόδωρο απέναντί σας, καθώς σας προσφέρει όσα είχατε στερηθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια της απομόνωσης και του έντονου προβληματισμού. Η ώρα της δικαίωσης είναι εδώ και αν εσείς έχετε πάρει το μάθημά σας και είστε έτοιμοι να δεχτείτε έναν άνθρωπο στο πλευρό σας, θα χτίσετε την ευτυχία σας λιθαράκι λιθαράκι. Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει την αξία της δέσμευσης και δεν θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας, ναι μεν θα διασκεδάσετε, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σας καλαρέσει το γεγονός ότι το... πανηγύρι έχει ημερομηνία λήξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ +

Κριός: Οι διαφορές ξεπερνιούνται στις πολύ προσωπικές στιγμές.

Ταύρος: Παραδοσιακά μπορεί να μην ταιριάζετε, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό το καλοκαίρι.

Δίδυμοι: Για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα.

Καρκίνος: Εσείς οι δυο πάτε πακέτο. Ζήστε το παρόν, ονειρευτείτε για το μέλλον.

Λέων: Ξυπνούν τα ένστικτα. Απολαύστε το!

Παρθένος: Επικοινωνία και κατανόηση είναι τα δυνατά σας σημεία.

Ζυγός: Θα νιώσετε πιεσμένοι και, πιθανώς, δεν θα υπάρχει επαφή.

Σκορπιός: Καταστάσεις ή του ύψους ή του βάθους. Ζαλίζεστε;

Τοξότης: «Προβλήματα» - «Ευχάριστες στιγμές» σημειώσατε 1. Αξίζει τον κόπο;

Αιγόκερως: Το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι οι ετοιμασίες για το γάμο σας!

Υδροχόος: Εσείς εδώ, αυτό αλλού. Μην ελπίζετε σε συνάντηση.

Ιχθύες: Τρυφερότητα και πάθος παντρεύονται. Εσείς;

Tοξότης Αναθεωρήσεις και αλλαγές

Α' δεκαήμερο (23/11-2/12) Ο Κρόνος στις 20 Αυγούστου θα κλείσει ένα χρόνο που, από την Παρθένο, τα έχει βάλει με το δεκαήμερό σας, προκαλώντας ένταση και αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, αναγκάζοντάς σας να παίρνετε πολύ σοβαρές αποφάσεις, τόσο για την καριέρα σας όσο και για την οικογενειακή σας ζωή, αλλάζοντας συχνά πορεία πλεύσης. Το Σεπτέμβριο, που οι συνθήκες θα είναι σαφώς καλύτερες, κάντε λίγες ημέρες διακοπές και φροντίστε να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας, που έχουν στερηθεί πολλά.

Β' δεκαήμερο (3/12-12/12) Είστε από τους ευνοημένους του καλοκαιριού, καθώς οι δεσμευμένοι θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους, ενώ οι αδέσμευτοι, με ελάχιστη προσπάθεια, θα ζήσετε περιπέτειες που θα μείνουν στη μνήμη σας καιρό. Ωστόσο, μέχρι τις 20 Αυγούστου πρέπει να έχετε βάλει στόχους και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες, για να μην... τα ακούσετε από τον Κρόνο, που θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας και απαιτεί σοβαρότητα και πειθαρχία.

Γ' δεκαήμερο (13/12-21/12) Ο Ουρανός, που επηρεάζει το δεκαήμερό σας από τους Ιχθύς, θα προκαλέσει αναπάντεχα, άκρως αποκαλυπτικά γεγονότα, τα οποία θα σας αναγκάσουν να προβείτε σε καθοριστικής σημασίας αλλαγές. Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα είστε εξοργισμένοι από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε, πολύ γρήγορα όμως θα βρείτε διέξοδο και το τέλος του Σεπτεμβρίου θα σας βρει πιο ήρεμους, έτοιμους να «χτίσετε» την προσωπική σας ζωή σε νέες βάσεις, πιο συμβατές προς τις επιθυμίες σας.

δεσμευμένοι Δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές, οι οποίες δεν θα σας δώσουν άλλη επιλογή παρά να αποποιηθείτε τις καταστάσεις που μέχρι τώρα συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο. Ιούλιος και Αύγουστος είναι καθοριστικής σημασίας για εκείνους που θέλουν να λύσουν δεσμά, ενώ όσοι έχουν μια αξιόλογη σχέση θα επιβεβαιωθούν από την επιλογή τους.

αδέσμευτοι Μέχρι το τέλος του Αυγούστου οι περισσότεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερο κέφι για ερωτικές περιπέτειες και -κόντρα στο χαρακτήρα σας- θα γίνετε εσωστρεφείς, καθώς πρέπει να δώσετε λύσεις σε πολλά προβλήματα που σας ταλανίζουν. Όσοι μπείτε στο παιχνίδι του φλερτ μπορεί να ζήσετε ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί πριν τον βαφτίσετε «ιδανικό» και να πάρετε αποφάσεις από το Σεπτέμβριο.

το σύμπαν σας διδάσκει... Τα πάντα μεταβάλλονται, καθετί αλλάζει. Έτσι κι εσείς θα μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία κάνατε τις επιλογές σας και να διαπιστώσετε αν είναι πλέον συμβατά με την παρούσα φάση της ζωής σας. Πιθανώς να μην μπορείτε να δώσετε το «παρών» σε μια σχέση του παρελθόντος ή να θέλετε να αποποιηθείτε την επιπόλαιη πλευρά του χαρακτήρα σας και να δεσμευτείτε. Δικαιωμένοι θα βγείτε όσοι είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που θα οδηγήσουν στην ευτυχία σας. Αν δεν τολμάτε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, θα μπείτε στο... πιεστήριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Κριός: Ρίξτε τους τόνους και θα περάσετε σούπερ!

Ταύρος: Οι διαφορές μεταξύ σας σας «φτιάχνουν», ανεβάζοντας επικίνδυνα τη θερμοκρασία.

Δίδυμοι: Περνάτε και οι δύο δύσκολη περίοδο, γεγονός που δεν ευνοεί τη συνύπαρξη.

Καρκίνος: Πίεση τη στιγμή που δεν αντέχετε περισσότερη. Προετοιμαστείτε.

Λέων: «Αρμονία» είναι η λέξη που εκφράζει το δεσμό σας.

Παρθένος: Όλα καλά, αλλά κάτι λείπει. Μήπως είναι το πάθος;

Ζυγός: Παιχνίδια του μυαλού διεγείρουν και το κορμί.

Σκορπιός: Η έλλειψη επικοινωνίας είναι που βάζει τη σχέση σας σε δοκιμασίες. Μην... κολλάτε.

Τοξότης: Αυτό το καλοκαίρι δεν σας «πάει». Ή θα κάνετε υπομονή ή θα κάνετε το μεγάλο βήμα!

Αιγόκερως: Με τόσο διαφορετική νοοτροπία είναι δύσκολο να συμπλεύσετε.

Υδροχόος: Ένα σας λέω: θα περάσετε αξέχαστα!

Ιχθύες: Θέλει να σας «ρίξει». Αν το επιτρέψετε, θα γίνει.

Αιγόκερως Μεγάλες προσδοκίες

Α' δεκαήμερο (22/12-31/12) Ο χειμώνας που πέρασε σας πρόσφερε τις ευκαιρίες να παλέψετε και να πετύχετε ό,τι επιθυμούσατε. Αυτό το καλοκαίρι σας βρίσκει όχι μόνο με τη διάθεση να περάσετε καλά, αλλά και με την πρόθεση να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε το επόμενο, σημαντικό βήμα στα αισθηματικά σας. Με κορυφαία περίοδο αυτήν από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου και αρκετά καλό το υπόλοιπο του καλοκαιριού, προχωρήστε ακάθεκτοι στο νέο, πιο φωτεινό κύκλο της ζωής σας και χαρείτε τη διαδρομή...

Β' δεκαήμερο (1/1-10/1) Όλο το καλοκαίρι ο Δίας θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας σχηματίζοντας αρμονικές όψεις, αστρολογικό γεγονός που σας καθιστά τους πιο τυχερούς του ζωδιακού! Αξιοποιήστε το διάστημα μέχρι το τέλος του Αυγούστου για να... ρουφήξετε τη ζωή με το καλαμάκι! Οι δεσμευμένοι αναγεννιέστε και οι αδέσμευτοι είστε εξαιρετικά θελκτικοί. Μην αυτοπεριορίζεστε λοιπόν. Χαρείτε! Απολαύστε! Συγκινηθείτε! Και αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για το Σεπτέμβριο, όταν οι συνθήκες θα τις ευνοήσουν.

Γ' δεκαήμερο (11/1-19/1) Ακόμα και οι πιο εσωστρεφείς από εσάς θα είστε πολύ αισιόδοξοι και θα έχετε άφθονη διάθεση για εκτόνωση, με την ανεβασμένη
libido σας να πιέζει για ικανοποίηση. Θέλετε να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για να απολαύσετε τις χαρές του καλοκαιριού με το ταίρι σας; Οι οιωνοί είναι με το μέρος σας και πριμοδοτούν τις προθέσεις σας. Ωστόσο, ιδιαίτερα τον Αύγουστο, κρατήστε καλές σχέσεις με τη λογική, γιατί θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε καταστάσεις και να καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις.

δεσμευμένοι Όλο το καλοκαίρι, ακόμα και την περίοδο των εκλείψεων του Αυγούστου, οι συνθήκες ευνοούν την ερωτική σας ζωή και σας ανανεώνουν. Όσοι είχατε προβλήματα τα λύνετε οριστικά και γεννιέστε ξανά σαν φοίνικας από τις στάχτες του! Η καλύτερη περίοδος είναι 20 Ιουνίου-12 Ιουλίου. Χαρείτε τον έρωτα, γιατί από τις 30 Αυγούστου σας καλεί η δουλειά.

αδέσμευτοι Ο Δίας από το ζώδιό σας είναι ένας καλός οιωνός για να δεσμευτείτε, όσοι το επιθυμείτε, ή για να βρείτε ανταπόκριση από το... θήραμά σας. Με κορυφαίες περιόδους ερωτικού ξεφαντώματος το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, 2-12 Ιουλίου, 20-30 Ιουλίου και 6-28 Αυγούστου, αυτό το καλοκαίρι σας υπόσχεται τα καλύτερα! Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και βάλτε τα θεμέλια για μια αισθηματική ζωή που θα χαράζει καθημερινά το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

το σύμπαν σας διδάσκει... Αν ψάχνετε την ευτυχία, πρέπει να έχετε το θάρρος να κυνηγήσετε το όνειρό σας με αυτοπεποίθηση και να είστε έτοιμοι να αποποιηθείτε οποιαδήποτε κατάσταση έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι την αναστέλλει. Το σύμπαν σας ανοίγει τους ορίζοντες για να απολαύσετε τον έρωτα. Εσείς απλώς πρέπει να ακούσετε και να πιστέψετε την εσωτερική σας φωνή, για να καταλήξετε πλέον με σιγουριά σε αυτό που πραγματικά θέλετε! Αν δεν επιτρέψετε στα «πρέπει» να αγνοήσουν αυτή τη μοναδική προσφορά, θα είστε οι απόλυτα ευνοημένοι αυτού του καλοκαιριού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ +

Κριός: Αν το κριαράκι σας είναι έτοιμο για δεσμεύσεις, θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ταύρος: Ο συνδυασμός σας κλείνει με νόημα το μάτι στην αρμονία.

Δίδυμοι: Τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα σας. Ανοίξτε και αντιμετωπίστε τα!

Καρκίνος: «Εγώ κι εσύ μαζί», τόσο, που γίναμε... αυτοκόλλητοι.

Λέων: Οι διαξιφισμοί θα σας κουράσουν. Πάρτε βαθιά ανάσα.

Παρθένος: Ανήκετε ο ένας στον άλλο. Παραδοθείτε αμαχητί.

Ζυγός: Μικρά προβλήματα στη συνεννόηση δημιουργούν μεγαλύτερα στην κατανόηση.

Σκορπιός: Είστε κατά του γάμου; Αφήστε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Τοξότης: Για να μη «φαγωθείτε», πρέπει να προσπαθήσετε.

Αιγόκερως: Αν και συνήθως «τρώγεστε», θα περάσετε πολύ καλά!

Υδροχόος: Οι συγκυρίες είναι υπέρ σας. Εκμεταλλευτείτε τες.

Ιχθύες: Ο ένας γίνεται το μισό του άλλου. Φυλάξτε τις κοινές σας στιγμές σαν θησαυρό.

Υδροχόος Μοιραίες καταστάσεις

Α' δεκαήμερο (20/1-31/1) Ενώ η εκκίνηση του καλοκαιριού είναι ευχάριστη, στην πορεία αρχίζουν οι επιδράσεις των εκλείψεων, εκ των οποίων η ηλιακή πραγματοποιείται στον άξονά σας και φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες που προκαλούν. Καλύτερα είναι τα πράγματα από το Σεπτέμβριο, το πρώτο δεκαήμερο του οποίου συστήνω για διακοπές. Τότε άλλωστε θα είστε σε θέση να απολαύσετε τον έρωτα όπως και όσο θέλετε. Στο τέλος του καλοκαιριού θα έχετε τις κατευθυντήριες γραμμές για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Β' δεκαήμερο (1/2-8/2) Είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου σας, καθώς από το Μάιο έχετε ανεβασμένη
libido και είστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε το καλοκαίρι και την ερωτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Όσο πιο απελευθερωμένοι είστε, τόσο καλύτερα θα περάσετε, αρκεί να μην πέσετε θύμα του ρομαντισμού και της αυταπάτης. Αν απολαμβάνετε την πραγματικότητα ως έχει, το Σεπτέμβριο, που είναι η καλύτερη περίοδος για τα ερωτικά, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να δεσμευτείτε για τα καλά!
Γ' δεκαήμερο (9/2-19/2) Η αλήθεια είναι ότι είστε οι πιο επιρρεπείς στις ταλαιπωρίες και γι’ αυτό ευθύνεται ο Ποσειδώνας, που κινείται στο δεκαήμερό σας και αποπροσανατολίζει τη σκέψη σας. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζετε να... φάτε τα μούτρα σας επειδή φαντάζεστε πράγματα είναι πολλοί και γίνονται ακόμα περισσότεροι με τις εκλείψεις του Αυγούστου, ιδιαίτερα τη σεληνιακή, που σας χτυπάει κατακέφαλα! Μείνετε επιφυλακτικοί λοιπόν και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

δεσμευμένοι Αν εξαιρέσουμε τον Αύγουστο, που στιγματίζεται από τις εκλείψεις στον άξονά σας, οι οποίες θα βγάλουν τα τρωτά των σχέσεών σας στη φόρα, ο τελικός απολογισμός του καλοκαιριού θα είναι θετικός, αρκεί να δώσετε έμφαση στην κατανόηση και την αγάπη και όχι στον εγωισμό. Τα αισθηματικά σας «ανεβαίνουν» 1-19 Ιουλίου και 2-22 Σεπτεμβρίου.

αδέσμευτοι Οι περιπέτειες μεγάλης έντασης, αλλά μικρής διάρκειας... πριμοδοτούνται μέχρι το τέλος Αυγούστου και είναι προτιμότερο να δώσετε βαρύτητα σε αυτές, αν θέλετε να περάσετε καλά, παρά να επενδύσετε συναισθήματα. Γιατί; Επειδή κινδυνεύετε να πληγωθείτε ωραιοποιώντας τις καταστάσεις. Από τη 1 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου σκεφτείτε πιο σοβαρά να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που θέλετε είναι περισσότερες.

το σύμπαν σας διδάσκει... Ο έρωτας και η φαντασία συμβαδίζουν και κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Θέλετε να ζήσετε το παραμύθι σας; Το σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία, πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην τη μετατρέψετε σε παγίδα. Αν ταυτίσετε το μύθο με την πραγματικότητα, θα πέσετε από τα σύννεφα. Κάντε λοιπόν το διαχωρισμό και μην αφήνετε το νου να σας παρασύρει στα παιχνίδια του. Για να χτίσετε την ευτυχία σας σε γερά θεμέλια, δεν επιτρέπεται να αφήνεστε έρμαιο του συναισθήματος, αν και κανείς δεν αρνείται ότι όταν αυτό συμβαίνει, δεν είναι απολαυστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ +

Κριός: Η αμοιβαία κατανόηση είναι η συνταγή της επιτυχίας στη σχέση σας. Προσπαθήστε.

Ταύρος: Οι υποχωρήσεις είναι απαραίτητες, για να μη γίνουν οι συγκρούσεις αναπόφευκτες.

Δίδυμοι: Ο έρωτας γεμίζει το μυαλό και το σώμα σας.

Καρκίνος: Εσείς στη Δύση, το ταίρι σας στην Ανατολή.

Λέων: Με λίγη τύχη και μεγάλες δόσεις καλής θέλησης θα βρείτε τη χρυσή τομή.

Παρθένος: Έλλειψη επικοινωνίας, απουσία ενδιαφέροντος. Θα το αφήσετε να περάσει;

Ζυγός: Ταιριάζετε, ταιριάζετε! Χαρείτε το στο μέγιστο βαθμό.

Σκορπιός: Κάποιες μπηχτές δεν θα τις γλιτώσετε. Ο χειρισμός πάντως έχει σημασία...

Τοξότης: Ό,τι καλύτερο!

Αιγόκερως: Ψυχρό κλίμα; Στο χέρι σας είναι να μην κρατήσει.

Υδροχόος: Αν ξεπεράσετε τις δυσκολίες της αρχής, η πορεία θα σας εκπλήξει!

Ιχθύες: Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός του μάλλον θα σας κουράσει.

Ιχθύες Το ξεκαθάρισμα επιβάλλεται!

Α' δεκαήμερο (20/2-28/2) Ο Κρόνος που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, στις 20 Αυγούστου θα κλείσει έναν ολόκληρο χρόνο που επηρεάζει το δεκαήμερό σας και κάνει επιτακτική την ανάγκη για ενδοσκόπηση και προσεκτικές ενέργειες. Αν αποδεχθείτε την αλήθεια χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, απαλλαγείτε από σχέσεις που δεν σας προάγουν και τιμήστε αυτούς που σας τιμούν, θα βγείτε κερδισμένοι. Από το Σεπτέμβριο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα απολαύσετε τις ερωτικές χαρές.

Β' δεκαήμερο (1/3-10/3) Η αρχή του καλοκαιριού (20/6-12/7) είναι καταπληκτική για όλους σας, καθώς οι δεσμευμένοι θα φουντώσετε τη φωτιά που σιγοκαίει στην εστία του δεσμού σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα μεθύσετε με το κρασί περιπετειών του γούστου σας. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος από τις 20 Αυγούστου θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας και αξιώνει τη συγκρότησή σας, πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι επιπολαιότητες και τα παιδιαρίσματα δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Γ' δεκαήμερο (11/3-20/3) Ο Ουρανός περιοδεύει στο δεκαήμερό σας και προκαλεί εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια χωρίς εκπτώσεις, δεν θα το μετανιώσετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να δώσετε ένα οριστικό τέλος στη σχέση σας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός πάντα επουλώνει γρήγορα τις πληγές και, έτσι ξαφνικά, φέρνει το «καινούργιο» στο δρόμο μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να το αξιοποιήσετε κατάλληλα και δεν θα αργήσετε να πάρετε αυτά που περιμένετε.

δεσμευμένοι Πιο σταθεροί και σίγουροι, πλέον, θα καταλήξετε στο αν είστε έτοιμοι για περαιτέρω δεσμεύσεις ή αν πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε σχέσεις που σας φθείρουν. Εκμεταλλευτείτε τις περιόδους 21/6-4/7 και 13/7-21/7, φανείτε πολύ προσεκτικοί τον Αύγουστο και αναλάβετε δράση αποφασιστικά το Σεπτέμβριο, που θα είστε πιο ήρεμοι.

αδέσμευτοι Ο Κρόνος από την Παρθένο δεν συγχωρεί την επιπολαιότητα. Απαίτησή του είναι να αποβάλετε τις φοβίες που δεν σας αφήνουν να δεσμευτείτε και να επιχειρήσετε να βρείτε ένα ταίρι-συνοδοιπόρο ζωής, να δημιουργήσετε μια σχέση που να στηρίζεται σε γερές βάσεις και να είστε αρκετά συγκροτημένοι, ώστε να την υποστηρίξετε σωστά. Η περίοδος από 21 Ιουνίου μέχρι 21 Ιουλίου είναι αρκετά καλή για να παραδοθείτε στο φλερτ.

το σύμπαν σας διδάσκει... Η συναισθηματική ανάταση είναι αποτέλεσμα της καλής εικόνας για τον εαυτό σας, της αυτοπεποίθησής σας και της ικανότητας να αντιμετωπίζετε τη ζωή με ρεαλισμό και όχι μέσα από τον παραμορφωτικό καθρέφτη των ωραιοποιήσεων. Το σύμπαν σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όσο σκληρή κι αν είναι και να πράξετε ανάλογα. Κερδισμένοι του καλοκαιριού θα είστε μόνο όσοι διατηρήσετε τις σχέσεις που συνάδουν με τον αυτοσεβασμό σας. Απαλλαγείτε από λανθασμένες επιλογές ή εξαρτήσεις που δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα και στις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ +

Κριός: Η επιθετική διάθεση και ο ανταγωνισμός βασιλεύουν ανάμεσά σας.

Ταύρος: Οι πιθανότητες σοβαρής δέσμευσης είναι πάρα πολλές!

Δίδυμοι: Ευκαιρίες για να περάσετε καλά υπάρχουν, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεστε!

Καρκίνος: Μιλάτε στην ίδια γλώσσα και αυτό είναι αρκετό.

Λέων: Είναι το κίνητρό σας για να ξυπνήσει το παιδί μέσα σας.

Παρθένος: Δύσκολο, αλλά αν βρείτε το σημείο επαφής, δεν θα το χάσετε.

Ζυγός: Νιώθετε ένα κενό που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα; Μη μένετε αδρανείς.

Σκορπιός: Και ρεαλισμός και παραμύθι! Και πάθος και ρομαντισμός!

Τοξότης: Για να βρείτε σημεία επαφής, πρέπει να ψάξετε πολύ.

Αιγόκερως: Την πιθανότητα να δεσμευτείτε ενώπιον μαρτύρων τη σκεφτήκατε;

Υδροχόος: Είστε διαφορετικοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ιχθύες: Χρειάζεστε δυναμισμό. Μήπως, λοιπόν, επιλέξατε λάθος;