Όταν οι πιθανότητες για παιδί είναι μικρές: Πάρε θάρρος από την Πέγκυ Τρικαλιώτη

26.01.2017
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι η ζωντανή απόδειξη πως αν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, ακόμη κι αν οι πιθανότητες είναι μικρές, μπορεί να το καταφέρει.

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποκάλυψε πως οι γιατροί της έδιναν μόλις 0,01% πιθανότητες για παιδι.

«Μου είχαν δώσει αυτό το φοβερό ποσοστό 0,01% πιθανότητες να μπορέσω να κάνω παιδί. Αν δεν είχα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Θανάση, δεν θα είχε τόσο καλή κατάληξη αυτή η ιστορία. Είμαστε καλύτερα σαν ζευγάρι μετά τον ερχομό του παιδιού. Στην πραγματικότητα ζήσαμε τη σχέση περισσότερο με το παιδί, παρά χωρίς παιδί. Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί όταν έμεινα έγκυος».

Όταν βέβαια συνειδητοποιείς πως η "επιχείρηση" εγκυμοσύνη δεν είναι και τόσο εύκολη, οι πρώτες σκέψεις είναι αρνητικές και είναι λογικό να φέρνεις την καταστροφή. Σου παρουσιάζουμε τα πρώτα 7 βήματα που πρέπει να κάνεις για ν΄αντιμετωπίσεις ψύχραιμα κι αποτελεσματικά το πρόβλημα υπογονιμότητας .

Σε κάθε περίπτωση - ακόμη κι αν το μωράκι δεν έρθει με τον φυσικό τρόπο να θυμάσαι πως αν τίποτα δε βοηθήσει πάντα υπάρχουν επιλογές. Μάθε ποιες οι νέες προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής