Προσφορά για λαμπερό χαμόγελο με καθαρισμό δοντιών

07.11.2012
Ο μήνας Νοέμβριος αφιερώνεται σε όλους εκείνους που επιλέγουν να χαμογελούν πλατιά! Σκοπός να γεμίσει η πόλη λαμπερά χαμόγελα.

Ενάντια στα σημεία των καιρών, το doctoranytime.gr μας καλεί να σκεφτούμε τον εαυτό μας και συγκεκριμένα την πρόληψη της στοματικής μας υγείας.

Είναι γνωστό ότι ο καθαρισμός δοντιών μαζί με την καθημερινή φροντίδα της στοματικής υγιεινής με χρήση φθοριούχου οδοντόκρεμας και την προσεγμένη διατροφή, είναι οι καλύτεροι τρόποι να αποφύγουμε οδοντιατρικά προβλήματα που συνοδεύονται από ταλαιπωρία, πόνο αλλά και έξοδα.

Το doctoranytime.gr αποκλειστικά, σε συνεργασία με του οδοντιάτρους του δικτύου του, μας καλεί να βάλουμε την στοματική μας υγεία σε προτεραιότητα και να κλείσουμε ραντεβού άμεσα για καθαρισμό δοντιών με τιμή 30€, ώστε να χαμογελάμε πλατιά από υγεία και ικανοποίηση!

Αν θέλεις να κλείσεις ραντεβού με τον οδοντίατρο της επιλογής σου, μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ! Μπορείς επίσης να βρεις τον κατάλληλο για εσένα γιατρό μέσα από 1500 γιατρούς από 45 ειδικότητες, να δεις το βιογραφικό του, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος της επίσκεψης, και να κλείσεις ραντεβού την ίδια στιγμή μαζί του οnline!

Bάλε την υγεία σου σε προτεραιτότητα και χαμογέλα πλατιά, all the time!