Γίνε η γυναίκα-μαγνήτης! (μέρος Β')

13.08.2010
Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικας Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Αντζελίνα Τζολί. Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα.

Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικας Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Ατζελίνας Τζολί. Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα.

Η σεξουαλικότητα δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα σκέψης. Δες παρακάτω πως θα εξωτερικεύσεις την έμφυτη γοητεία σου και μην απορήσεις με τις ουρές αντρών που θα πέφτουν στα πόδια σου.

Κανόνας Έβδομος: όχι στη ζήλεια

Η συνηθισμένη γυναίκα: ζηλεύει σε σημείο αηδίας τον αγαπημένο της, του κάνει σκηνές απείρου κάλους μπροστά σε τρίτους και βάζει στοίχημα άτι η κολλητή του αγαπημένου της θέλει να της τον φάει.

Η γυναικάρα: βάζει στην άκρη τις ανασφάλειες της και δημιουργεί μόνο ευτυχισμένες σχέσεις. Δώσε αξία στον εαυτό σου σήμερα κιόλας. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους γυναίκες που να ξέρουν να σταθούν στα πόδια τους, ενώ και οι φίλοι σου ακόμα θα κουραστούν αν συνεχώς μεμψιμοιρείς για όλα.

Κανόνας Όγδοος: άσε τα δράματα

Η συνηθισμένη γυναίκα: κάνει σκηνές παντού, πηγαίνει απρόκλητη σε εκδηλώσεις και κάθε εβδομάδα παθαίνει μία ψυχολογική κρίση.

Η γυναικάρα: αφήνει τα δράματα για τις ταινίες. Άσε την ηθοποιία και ζήσε την πραγματική ζωή. Οι σοφιστικέ γυναίκες όπως είναι η Ντέμι Μούρ, σέβονται τη φήμη τους και κρατούν τα ξεσπάσματά τους για τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Κανόνας Ένατος: κάνε το μειονέκτημα, πλεονέκτημα

Η συνηθισμένη γυναίκα: παραπονιέται για τη μεγάλη μύτη και τα στραβά της πόδια, ενώ καταριέται τη μοίρα της που δεν μοιάζει ούτε στο δαχτυλάκι της την Χάιντι Κλούμ.

Η γυναικάρα: μετατρέπει το ελάττωμα της σε προτέρημα όπως η Μπιγιόνσε έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να αγαπήσει τις τεράστιες καμπύλες της. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις πως είσαι μοναδική και δεν χρειάζεται ούτε να μιμηθείς ούτε να αντιγράψεις κάποια άλλη γυναίκα.

Κανόνας Δέκατος: βγες απ' το καβούκι σου

Η συνηθισμένη γυναίκα: τσακώνεται διαρκώς με τη μαμά της ή την πεθερά της, λέει άνοστα αστεία και είναι τόσο μπλεγμένη με την βολεμένη ζωούλα της που δεν ξέρει καν τι γίνεται στον κόσμο.

Η γυναικάρα: δείχνει ενδιαφέρον και για τους γύρω της εκτός από τον εαυτό της. Ένα απλό τηλέφωνο στην κολλητή ή την αδερφή σου για το πως πέρασε την μέρα της, μια έκπληξη στον αγαπημένο σου, θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια, κι αυτός το ίδιο για σένα.

Κανόνας Ενδέκατος: μην παριστάνεις τη χαζή

Η συνηθισμένη γυναίκα: νομίζει ότι όταν φλερτάρει πρέπει να παριστάνει τη χαζογκόμενα, επειδή σε διαφορετική περίπτωση οι άντρες θα την θεωρούν φυτό.

Η γυναικάρα: δεν παριστάνει ποτέ τη χαζή γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δεν είσαι πλέον στο σχολείο για να θεωρείσαι φυτό απλά και μόνο επειδή είσαι εξυπνότερη από το μέσο όρο. Οι δυναμικές γυναίκες απολαμβάνουν τους καρπούς της μόρφωσής τους ( μεγάλα εισοδήματα), και δεν ντρέπονται να εκφράζουν την άποψή τους για τον πόλεμο και ξέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν λέγεται ''Καλάπας''.

Κανόνας Δωδέκατος: μην χάνεις το χιούμορ σου

Η συνηθισμένη γυναίκα: παίρνει τα πάντα απελπιστικά σοβαρά και θεωρεί πως και οι άλλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Η γυναικάρα: ξέρει πως δεν είναι όλα ρόδινα αλλά τουλάχιστον δεν τα βάφει μαύρα. Γυναίκες όπως η Μεγκ Ράϊαν που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται, είναι πιο ελκυστικές απ' όσο φαντάζεσαι. Το χιούμορ εμπνέει μια οικειότητα που σε κάνει ακαταμάχητη σε φίλους, εραστές, συγγενείς και συνεργάτες.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια