Γίνε η γυναίκα-μαγνήτης (μέρος Α')

10.08.2010
Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικα Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Αντζελίνα Τζολί. Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα.

Προσπαθείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει τους άντρες να παραληρούν στο πέρασμα της Μόνικας Μπελούτσι, να ανατριχιάζουν στη θέα της Ατζελίνας Τζολί. Κάνεις λοιπόν λάθος, αν νομίζεις πως το παιχνίδι της αποπλάνησης των αρσενικών παίζεται μόνο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας το πιο στενό και κοντό φορεματάκι που υπάρχει ή βάζοντας το πιο μεθυστικό άρωμα.

Η σεξουαλικότητα δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα σκέψης. Δες παρακάτω πως θα εξωτερικεύσεις την έμφυτη γοητεία σου και μην απορήσεις με τις ουρές αντρών που θα πέφτουν στα πόδια σου.

Κανόνας Πρώτος: ναι στο μυστήριο

Η συνηθισμένη γυναίκα: κάθεται στο μπαρ και μουρμουρίζει για όλους και όλα, από το πόσα κιλά γεννήθηκαν τα δίδυμα των Μπρατζελίνα, μέχρι το πόσα παπούτσια διαθέτει η ντουλάπα σου. Μέγα σφάλμα. Το αγόρι σου τα βρίσκει όλα αυτά βαρετά και σένα πολυλογού!

Η γυναικάρα: σαν άλλη σταρ του Χόλιγουντ, θα αρκεστεί σε λίγες κουβέντες κατά την διάρκεια του ραντεβού, χαμογελώντας γεμάτη μυστήριο. Δεν χρειάζεται άλλωστε να τα πεις όλα από την πρώτη στιγμή.

Κανόνας Δεύτερος: αυτοσεβασμός

Η συνηθισμένη γυναίκα: λέει ναι σε όλους, βοηθά τους πάντες βάζοντας στην άκρη τον εαυτό της. Αυτά τα συνεχή ''ναι'' μόνο κακό θα σου κάνουν.

Η γυναικάρα: σίγουρη για τον εαυτό της σαν άλλη Jlo θα είναι ευγενική γιατί αυτό την κάνει σέξι, αλλά δεν θα αφήσει και να την πατήσουν, γιατί θα καταντήσει γραφική. Βγάλε την πινακίδα του θύματος από το μέτωπό σου και τήρησε τις αποστάσεις σου από όλους. Είπαμε να βοηθάς, αλλά η ζωή είναι μάχη και στη μάχη δεν θες να είσαι το πρώτο θύμα.

Κανόνας Τρίτος: όχι να σε πούνε κουτσομπόλα

Η συνηθισμένη γυναίκα: θα κουτσομπολεύει καθημερινά όλο τον κόσμο, χωρίς να χάνει καμία μεσημεριανή εκπομπή.

Η γυναικάρα: τύπου Σκάρλετ Γιόχανσον, ξέρει πως με το κουτσομπολιό ασχολούνται μόνο οι βαρετοί άνθρωποι. Ξέρει πως οι άντρες ξενερώνουν με τις γυναίκες ''κουτσομπόλες''. Δώσε βάσει στη δική σου ενδιαφέρουσα ζωή και άσε τους άλλους να σε σχολιάζουν για όσα κάνεις.

Κανόνας Τέταρτος: χαλαρά!

Η συνηθισμένη γυναίκα:ακολουθεί πάντα τους κανόνες, δεν χαλαρώνει και έχει μανία με την καθαριότητα.

Η γυναικάρα: είναι χαλαρή και έστω κι αν έχει χίλια πράγματα που πρέπει να κάνει, πάντα προηγείται γι' αυτήν η ηδονή, η δικιά της και του συντρόφου της.

Κανόνας Πέμπτος: για σένα νοιάσου και γυμνάσου

H συνηθισμένη γυναίκα: βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να αποφεύγει το γυμναστήριο.

Η γυναικάρα: έχει για ναό της το σώμα της και το λατρεύει καθημερινά στις 2 τουλάχιστον ώρες που του αφιερώνει για να το γυμνάσει. Είναι ώρα λοιπόν να μιμηθείς κι εσύ τη Μαντόνα και να ξεκινήσεις καθημερινή γυμναστική και σωστή διατροφή. Τίποτα δεν είναι άλλωστε πιο σεξουαλικό από ένα καλογυμνασμένο σώμα. Και εκτός από την αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει, θα μπορείς να κάνεις πράξη όλα εκείνα τα κόλπα που έμαθες στο σεξ.

Κανόνας Έκτος: ναι στην επαφή

Η συνηθισμένη γυναίκα: συνεχίζει να κοιτάζει με μανία τον υπολογιστή της ακόμα κι όταν συνομιλεί με συναδέλφους, ενώ πάντα διακόπτει τους πάντες.

Η γυναικάρα: μιμείται την Αντζελίνα και δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε συνομιλητή της ξεχωριστά. Κάθε άνθρωπος θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιαυτό δώσε σημασία στην οπτική επαφή, στην δυναμική χειραψία και στον τρόπο που αγκαλιάζεις κάποιον.

Επιμέλεια Κατερίνα Πατούλια