Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

18.12.2020
Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου
Οι προτιμήσεις σου στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μαρτυρούν περισσότερα απ'όσα περίμενες!

Σχεδόν όλοι στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους αυτήν την εποχή - δεν το κάνουν όμως όλοι με τον ίδιο τρόπο. Τα προσωπικά γούστα ή ακόμη και τα "κολλήματα" βγαίνουν ακόμη και μέσα από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αυτό, ακόμη κι αν σου ακούγεται περίεργο, δεν είναι άσχετο με την προσωπικότητα σου.

Δες και αυτό: Έρευνα: Ποια δώρα αρέσουν στους άντρες και ποια στις γυναίκες;

Δες παρακάτω τι σημαίνει για εσένα ο τρόπος που προτιμάς να στολίζεις το δέντρο σου τα Χριστούγεννα:

Αν επιλέγεις να χρησιμοποιείς κάθε χρόνο τα ίδια στολίδια...
...Αυτό κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει πως τιμάς τις παραδόσεις και πως οι αλλαγές δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σε ζορίζουν οι αποχωρισμοί και να είσαι σε γενικές γραμμές σταθερή στις απόψεις σου.

Αν αγοράζεις καινούρια στολίδια κάθε χρόνο...
...Εκτός του ότι αγαπάς πολύ τα Χριστούγεννα, είσαι λάτρης της ανανέωσης, δεν κολλάς στο παρελθόν και οι αλλαγές σε αναζωογονούν.

Αν στολίζεις το δέντρο μόνο από την μπροστινή πλευρά...
...Δίνεις μεγάλη βαρύτητα στη γνώμη των άλλων και επηρεάζεσαι αρκετά από αυτή. Εκτός αυτού, είναι πολύ πιθανό να αφήνεις άλυτα προβλήματα που δεν είναι απόλυτα άμεσα, με αποτέλεσμα να ριψοκινδυνεύεις να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σου.

Αυτό το είδες; Τρως συνέχεια λόγω καραντίνας; Διάβασε αυτό

Αν βάζεις περισσότερα φωτάκια από όσα χωράνε στο δέντρο...
...Είσαι πληθωρική, αντιπαθείς τα συνηθισμένα και σου αρέσει να κοιτάς μπροστά και να μην απαγκιστρώνεσαι από το παρελθόν.

Αν έχεις μόνο κόκκινες, μαύρες, ή μπλε μπάλες...
...Αγαπάς την ομοιομορφία και την τάξη και την ομοιομορφία και θέλεις τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως τα έχεις στο μυαλό σου.