Οι βραδινές συνήθειες που σε μεγαλώνουν

15.10.2020
Οι βραδινές συνήθειες που σε μεγαλώνουν
Οι κινήσεις που προσθέτουν χρόνια στην εικόνα σου

Ακόμη κι αν ενυδατώνεσαι αρκετά, τρέφεσαι σωστά και κοιμάσαι επαρκώς, μερικές συνήθειες μπορούν χωρίς να το συνειδητοποιείς να επηρεάζουν την εικόνα σου.

Δες παρακάτω τις βραδινές συνήθειες που μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη:

Δες και αυτό: Oι 3 συνήθειες θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

Αφαιρείς το μακιγιάζ σου με το λάθος καθαριστικό
Μήπως το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς παραείναι απαλό; Τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ της σημερινής αγοράς έχουν ενισχυμένες και ανθεκτικές συστάσεις, με αποτέλεσμα να διαρκούν πολλές ώρες και να είναι δυσκολότερο να αφαιρεθούν αποτελεσματικά με ένα απλό, απαλό καθαριστικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένουν υπολείματα μακιγιάζ στο πρόσωπο σου και να φράζουν οι πόροι σου.

Παραμελείς τη φροντίδα των χεριών σου
Εφόσον καθαρίζεις και περιποιείσαι το πρόσωπο σου και το λαιμό σου, γιατί να μην κάνεις το ίδιο με τα χέρια σου; Τα χέρια είναι ένα από τα σημεία όπου εντοπίζονται πρώτα τα σημάδια της γήρανσης, και γι'αυτό είναι σημαντικό να εφαρμόζεις καθημερινά μια ενυδατική κρέμα χεριών πριν κοιμηθείς.

Αυτό το είδες; 4 απλά βήματα για να αλλάξεις εύκολα μια κακή συνήθεια

Η λάθος θερμοκρασία δωματίου
Η υπερβολική θερμότητα στο υπνοδωμάτιο σου ξηραίνει την επιδερμίδα σου, κάτι που μακροπρόθεσμα δημιουργεί ρυτίδες, ή και έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα. Το ιδανικό είναι το δωμάτιο να είναι αρκετά δροσερό ώστε να κρυώνεις ελαφρά χωρίς σκέπασμα.

Δεν κοιμάσαι ανάσκελα
Μήπως κοιμάσαι στο πλάι; Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά αυτή η συνήθεια μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο μεγάλη, καθώς δημιουργούνται γραμμές από το μαξιλάρι ή το σεντόνι στο πρόσωπό σου, κάτι που μακροπρόθεσμα προκαλεί "τσαλάκωμα" της επιδερμίδας και μόνιμες γραμμές και ρυτίδες.