Γιορτή της μητέρας: 8 τέλειες ιδέες δώρων για τη μαμά σου

09.05.2019
Γιορτή της μητέρας: 8 τέλειες ιδέες δώρων για τη μαμά σου
Ψάχνεις το δώρο της μητέρας σου για την Κυριακή 12 Μαΐου; Πάρε μερικές ιδέες

Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια σημαντική μέρα: με ποιον τρόπο να μπορέσεις άραγε να πεις ευχαριστώ στη γυναίκα που σου έκανε το δώρο της ζωής; Όλες θέλουν να πουν "ευχαριστώ" στη μαμά τους με τον σωστό τρόπο, αλλά η εύρεση ενός τέλειου δώρου μπορεί να είναι μια αρκετά δύσκολη διαδικασία.

Γι 'αυτό, βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες δώρων για την Ημέρα της Μητέρας, είτε αναζητάς ένα συναισθηματικό δώρο, μια διαχρονική κλασική επιλογή ή μια οικονομική επιλογή τελευταίας στιγμής.

Δες και αυτό: Συναισθηματική νοημοσύνη: 9 σημάδια που μαρτυρούν αν έχεις το απόλυτο "όπλο"

Μπουκέτο λουλούδια

Όταν δεν είσαι σίγουρη για το τι επιλογή να κάνεις, ένα μπουκέτο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Επισκέψου ένα ανθοπωλείο που σου φαίνεται όμορφο, και φτιάξε μια αρμονική σύνθεση βάζοντας μέσα τα αγαπημένα της λουλούδια.

Καθαρισμό από συνεργείο/καθαρίστρια

Αν ακούς συχνά τη μητέρα σου να παραπονιέται για τις ατελείωτες δουλειές που πρέπει να κάνει για να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό, γιατί να μην την ξεκουράσεις κλείνοντας ένα συνεργείο ή μια καθαρίστρια να την επισκεφθεί;

Κόσμημα

Αν και είναι τετριμένη επιλογή, μπορείς να την κάνεις πολύ πιο προσωπική, διαλέγοντας ένα κολιέ με τη λέξη "μαμά" πάνω του, το αρχικό γράμμα του ονόματος της μαμάς σου ή τον αστερισμό που συνδέεται με το ζώδιο της.

Αυτό το είδες; Τα είδη φίλων που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει

Επίσκεψη σε σπα/κέντρο αισθητικής

Αν θέλεις να ξεκουράσεις τη μητέρα σου με έναν εναλλακτικό τρόπο, μπορείς να της κλείσεις ένα ραντεβού σε ένα σπα ή ένα κέντρο περιποίησης.

Κορνίζες με φωτογραφίες

Μια όμορφη, συναισθηματική αλλά και οικονομική επιλογή είναι να εκτυπώσεις μερικές από τις αγαπημένες σου φωτογραφίες στις οποίες είσαστε μαζί και τις βάλεις μέσα σε κορνίζες τις οποίες θα μπορεί να τοποθετήσει όπου θελήσει μέσα στο σπίτι.

Σετ περιποίησης

Αν δεν μπορείς να πας τη μητέρα σου σε σπα, γιατί να μη φέρεις το σπα...σε εκείνη; Δώρισε της ένα σετ με προϊόντα περιποίησης, είτε για το σώμα είτε για το πρόσωπο, αρωματικά κεριά ή αιθέρια έλαια ή άνετες παντόφλες με μια απαλή ρόμπα ή ένα μπουρνούζι.

Διάβασε επίσης: Έχεις μικρότερη αδελφή; Τότε είναι πιθανότερο να είσαι υπέρβαρη και ο λόγος είναι αυτός

Αξεσουάρ γυμναστικής/μάθημα

Αν θέλεις να ενθαρρύνεις τη μητέρα σου να βάλει τη γυμναστική περισσότερο στη ζωή της, μια καλή ιδέα είναι να της δωρίσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα yoga mat ή δύο μαθήματα personal training.

Εισητήριο

Αν η μητέρα σου απολαμβάνει τα θεάματα ή το σινεμά, γιατί να μην της δωρίσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάτι που ξέρεις ότι θα της αρέσει; Κλείσε εισητήριο για μια νέα ταινία με τον αγαπημένο της ηθοποιό, μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία και δώσε της ακόμη περισσότερη χαρά πηγαίνοντας μαζί της.