Η Βlack Friday έρχεται μαζί με πανσέληνο κι εσύ πρέπει να προσέξεις 3 πράγματα στις αγορές σου!

13.11.2018
Η Βlack Friday έρχεται μαζί με πανσέληνο κι εσύ πρέπει να προσέξεις 3 πράγματα στις αγορές σου!
Την προσοχή σας, παρακαλώ. Η πολυαναμενόμενη Black Friday 2018 καταφτάνει και φέρνει μαζί της και την πανσέληνο. Και πες αλήθεια! Ίσως σκέφτηκες ότι ο κόσμος είναι τελικά έτοιμος να κάνει ένα διάλειμμα από όλο αυτό το χάος; Λάθος! Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν κοιμάται ποτέ. Στις 23 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί μια πανσέληνος στoυς Διδύμους και την ίδια στιγμή οι υποψήφιοι αγοραστές θα δώσουν τη μάχη τους για μια καλύτερη τιμή.

Γιατί όμως μια πανσέληνος μετατρέπει την Βlack Friday σε κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να αναρωτιέσαι…

Λοιπόν, δεδομένου ότι το φεγγάρι κυριαρχεί πάνω από τα συναισθηματικά σου ένστικτα, φτάνει σε ένα σημείο... βρασμού όταν βρεθεί στο τελευταίο του στάδιο, λένε οι ειδικοί. Τότε, η ενέργεια που "βάζεις" στο σύμπαν κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης φτάνει σε μια στιγμή κορύφωσης και, συχνά, αυτή η κορύφωση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι... ασταμάτητο.

Διάβασε επίσης: Έχεις δει τα μποτάκια με θερμαινόμενο πάτο που λανσάρει ο Jimmy Choo;

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε την ουσία που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι και αυτή η Black Friday θα μπορούσε να φέρει πολλά δώρα στον δρόμο σου. Γιατί τελικά ναι... όλες οι πανσέληνοι έρχονται με μια ανταμοιβή!

Φρόντισε μόνο, ενόψει της πανσελήνου της Black Friday να προσέξεις στις αγορές σου τρία απλά πραγματάκια για να μην την "πατήσεις":

  • Τις παρορμητικές συμπεριφορές
  • Τα στρεσογόνα περιβάλλοντα που μπορούν να σου προκαλέσουν συναισθηματική ένταση
  • Το ασυγκράτητο shopping

Νικολέτα Μακρή