Απόκτησε ποδάρες σαν της Μπλέικ Λάιβλι

18.05.2010
Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) διαθέτει πόδια ζηλευτά και δεν αποτελεί άθλο να χτίσεις κι εσύ τέτοια άκρα. Ο προπονητής της νεαρής ηθοποιού του "Gossip Girl" μας αποκαλύπτει τα μυστικά fitness που χρησιμοποιεί.
Η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) διαθέτει πόδια ζηλευτά και δεν αποτελεί άθλο να χτίσεις κι εσύ τέτοια άκρα. Ο προπονητής της νεαρής ηθοποιού του "Gossip Girl" μας αποκαλύπτει τα μυστικά fitness που χρησιμοποιεί.

Η 22χρονη ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι μας συστήθηκε για πρώτη φορά πρωταγωνιστώντας στο δημοφιλές σίριαλ "Gossip Girl". Από τότε, η Μπλέικ συνέχισε την καριέρα της στον κινηματογράφο και δύο πράγματα ξεχωρίζουν αμέσως επάνω της: το λαμπερό της πρόσωπο και τα απίστευτα πόδια της.

Πρόσφατα, η Λάιβλι αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος της Σκαρλετ Γιόχανσον με τον Ράιαν Ρέινολντς, κι αυτό γιατί η ξανθούλα Μπλέικ συμπρωταγωνιστεί με τον Ράιαν στην ταινία "Green Lantern". Και πώς να μην πέσει και ο Ρέινολντς στη γοητεία της Μπλέικ;

Ο προπονητής της νεαρής ηθοποιού Μπόμπι Στρομ (Bobby Strom) αποκάλυψε στο περιοδικό "Us Magazine" τα μυστικά φίτνες που μπορείς να ξεσηκώσεις κι εσύ για ν' αποκτήσεις πόδια σαν της Λάιβλι.

"Το σώμα της Μπλέικ ήταν μια χαρά", αποκαλύπτει ο Στρομ για να συνεχίσει λέγοντας:

"Στην ταινία που γυρίζει έχει πολλές επικίνδυνες σκηνές δράσης, γι' αυτό και επικεντρωθήκαμε σε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης τόσο των ποδιών όσο και του κορμού της".

Το τυπικό πρόγραμμα γυμναστικής της Λάιβλι (το οποίο ακολουθεί τουλάχιστον 4 με 5 φορές την εβδομάδα) περιλαμβάνει 90 λεπτά από πους απς, πλάγια πους απς, κοιλιακούς και λάνσεις. Τις ασκήσεις αυτές πραγματοποιεί η νεαρή ηθοποιός σε ένα γυμναστήριο κοντά στο μέρος των γυρισμάτων της νέας της ταινίας στην Νέα Ορλεάνη.

Ταυτόχρονα, κάθε φορά που έχει χρόνο ελεύθερο, η Μπλέικ συνοδεύει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης με ένα 45λεπτο γιόγκα ή πιλάτες που λατρεύει ενώ κλείνει την καθημερινή της άθληση με ασκήσεις με βάρη και καθίσματα για τόνωση ποδιών και γλουτών.

Ο Στρομ αποκαλύπτει ότι μετά από μερικές εβδομάδες άσκησης, η Λάιβλι κοίταξε το στομάχι της και ενθουσιασμένη αναφώνησε: "Θεέ μου, έχω κοιλιακούς".

Όσο για τη δίαιτα που ακολουθεί η Μπλέικ, αγαπημένα της πιάτα είναι τα δημητριακά ολικής άλεσης με φρούτα του δάσους για πρωινό, η σαλάτα με κοτόπουλο και σος βινεγκρέτ ως μεσημεριανό και ψάρι με λαχανικά για το δείπνο.

Ταυτόχρονα, λατρεύει να φτιάχνει χυμούς από αλεσμένα στο μπλέντερ φρούτα και λαχανικά, ενώ ως επιδόρπιο απολαμβάνει μια μονάχα πιρουνιά του αγαπημένου της γλυκίσματος.

Προς έκπληξη μας, η Λάιβλι δηλώνει φανατική της ελληνικής κουζίνας και διατροφής.

"Πρόσφατα, η Λάιβλι έκανε μια γιορτή με ελληνική κουζίνα και έφτιαξε ωραιότατες κρέπες με γέμιση κατσικίσιου τυριού", αποκαλύπτει ο Στρομ.

Τέλος, το μυστικό όπλο στη διατροφή του "Gossip Girl" είναι οι καρποί από το φρούτο "Acai Berry" που βοηθούν το σώμα ν' αποβάλλει τις κακές τοξίνες, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας και των μαλλιών.

Επιμέλεια: Κ. Π