Ένα βήμα πριν το ρεβεγιόν

21.12.2001
Μην ξεχνάτε, ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το ρεβεγιόν! Ακολουθείστε, λοιπόν, το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και εμφανιστείτε πλήρως ανανεωμένη, εκπλήσσοντας τους πάντες, αλλά πρώτα τον ίδιο σας τον εαυτό. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, είναι πολύ εύκολο να αυξήσετε την καύση των θερμίδων που προσλαμβάνετε καθημερινά.
Μην ξεχνάτε, ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το ρεβεγιόν! Ακολουθείστε, λοιπόν, το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και εμφανιστείτε πλήρως ανανεωμένη, εκπλήσσοντας τους πάντες, αλλά πρώτα τον ίδιο σας τον εαυτό.
Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, είναι πολύ εύκολο να αυξήσετε την καύση των θερμίδων που προσλαμβάνετε καθημερινά.

1. Αντισταθείτε στον πειρασμό του ασανσέρ και προτιμήστε τις σκάλες.

2. Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατεβείτε μια στάση πριν από τον τελικό σας προορισμό και βαδίστε σε έντονο ρυθμό.

3. Μετατρέψτε τις δουλειές του σπιτιού σε άσκηση γυμναστικής.

4. Βγάλτε από την αποθήκη το στατικό σας ποδήλατο και απολαύστε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά εν κινήσει!

5. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνει το ασύρματο τηλέφωνό σας: καθώς συνομιλείτε, σηκωθείτε στα δάχτυλα των ποδιών σας ή σφίξτε και χαλαρώστε τους γλουτούς σας, πολλές φορές.

6. Κάντε γυμναστική από την καρέκλα σας: στηρίξτε καλά την πλάτη σας και γυμνάστε τους ώμους, τα χέρια και το λαιμό σας.

7. Βγείτε να ψωνίστε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο. "Χαζέψτε" τις βιτρίνες και απολαύστε το!

8. Εκμεταλλευτείτε τα μικρά διαλείμματα στο χώρο εργασίας. Περπατήστε προκειμένου να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, τεντωθείτε για να "ξεμπλοκάρετε" τις αρθρώσεις σας και κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στους σφιγμένους σας μύες.

9. Δοκιμάστε να γυμναστείτε χρησιμοποιώντας μια πετσέτα. Σηκώστε την, τραβήξτε την, γενικά συμπεριφερθείτε της σαν να προσπαθείτε να την σκίσετε.