Παθητική γυμναστική

18.04.2005
Εκτός από τις κλασικές μεθόδους γυμναστικής, τα γυμναστήρια, τα κέντρα ομορφιάς και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος προσφέρουν και άλλους τρόπους για την τόνωση των μυών, όπως είναι η παθητική γυμναστική. Πρόκειται για τη λεγόμενη ηλεκτρομυϊκή διέγερση των μυών μέσω ενός μηχανήματος, το οποίο υποκαθιστά τη φυσική άσκηση.Απλώς τοποθετούμε στο σημείο που θέλουμε να γυμνάσουμε...
Εκτός από τις κλασικές μεθόδους γυμναστικής, τα γυμναστήρια, τα κέντρα ομορφιάς και τα ινστιτούτα αδυνατίσματος προσφέρουν και άλλους τρόπους για την τόνωση των μυών, όπως είναι η παθητική γυμναστική. Πρόκειται για τη λεγόμενη ηλεκτρομυϊκή διέγερση των μυών μέσω ενός μηχανήματος, το οποίο υποκαθιστά τη φυσική άσκηση.
Απλώς τοποθετούμε στο σημείο που θέλουμε να γυμνάσουμε ηλεκτρόδια τα οποία στέλνουν στο μυϊκό μας σύστημα ανάλογα μηνύματα με εκείνα που θα έστελνε ο εγκέφαλός μας, αν κάναμε γυμναστική.
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα, αλλά είναι προφανές ότι η παθητική γυμναστική δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με τη φυσική άσκηση που γυμνάζει και ταυτόχρονα χαρίζει ευεξία και αναζωογόνηση. Απλώς είναι καλύτερη από την απόλυτη αδράνεια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ