Γυμνάστε την πλάτη

04.06.2001
Για να μπορείτε να κάνετε "δροσερές" εμφανίσεις και να φοράτε, χωρίς ενδοιασμούς, όλα τα αποκαλυπτικά μπλουζάκια είναι απαραίτητο η πλάτη σας να δείχνει όμορφη και καλογυμνασμένη. Οι ασκήσεις που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσουν να την αποκτήσετε.
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Για να μπορείτε να κάνετε "δροσερές" εμφανίσεις και να φοράτε, χωρίς ενδοιασμούς, όλα τα αποκαλυπτικά μπλουζάκια είναι απαραίτητο η πλάτη σας να δείχνει όμορφη και καλογυμνασμένη. Οι ασκήσεις που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσουν να την αποκτήσετε.

Ασκηση 1η: Ξαπλώστε μπρούμυτα, ανασηκώστε τα πόδια σας και κρατήστε τα με τα χέρια σας. Σηκώστε τους ώμους, μέχρι τα πέλματα των ποδιών να αγγίξουν το κεφάλι, ισιώνοντας το στήθος. Επανέλθετε αργά στην αρχική στάση.

Ασκηση 2η: Ξαπλώστε μπρούμυτα, με τα χέρια τεντωμένα εμπρός. Ανασηκώστε τα χέρια και τα πόδια σε απόσταση 10 εκατοστών περίπου από το έδαφος και κάντε τις κινήσεις του ψαλιδιού, στην αρχή με αργό ρυθμό και μετά πιο έντονα.

Ασκηση 3η: Ξαπλώστε μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα εμπρός. Ανασηκώστε ταυτόχρονα τα μπράτσα και τον κορμό του σώματος, όσο πιο ψηλά γίνεται και, μετά, κατεβάστε τα αργά στην αρχική στάση.