Μέση δαχτυλίδι

11.10.2002
Η λεπτή μέση πρέπει να επιδεικνύεται με τα κατάλληλα ρούχα. Απλές ασκήσεις, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι, θα σας βοηθήσουν να την αποκτήσετε!
Η όμορφη μέση πρέπει να επιδεικνύεται με τα κατάλληλα ρούχα. Για να την αποκτήσετε σας προτείνουμε αυτές τις απλές ασκήσεις, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας στο σπίτι. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

Ασκηση 1η:Σταθείτε όρθια με τα πόδια ανοιχτά. Τα χέρια σας πρέπει να είναι σε προέκταση, στο ύψος των ώμων. Λυγίστε τον κορμό και με το δεξί σας χέρι αγγίξτε το αριστερό πόδι. Προσπαθήστε το αριστερό σας χέρι να μείνει ακίνητο. Επανέλθετε στην αρχική σας στάση. Επαναλάβετε την άσκηση με το αριστερό χέρι στο δεξί πόδι.

Ασκηση 2η: Σταθείτε όρθιες με τα πόδια κλειστά και τα χέρια τοποθετημένα στη μέση. Κάντε κύκλους με τον κορμό, έχοντας τη μέση σας ελαφρώς λυγισμένη.

Ασκηση 3η: Όρθιες με τα πόδια κλειστά και τα χέρια στη μέση. Στρίψτε τον κορμό προς τα δεξιά, όσο πιο πολύ γίνεται. Επαναλάβετε τρεις φορές. Κάντε το ίδιο και προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ασκηση 4η: Καθίστε στο πάτωμα με τα πόδια σε διάσταση και τα χέρια σε προέκταση. Φέρτε το δεξί χέρι αργά στο αριστερό πόδι όσες φορές μπορείτε και επαναλάβετε την άσκηση με το αριστερό χέρι στο δεξί πόδι.