Πώς επανέρχονται οι σταρ μετά τη γέννα;

09.09.2008
Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλας της με επίπεδη κοιλιά, αλλά και η Τζένιφερ Λοπέζ και η Τζέσικα Αλμπα, αν και έγιναν πρόσφατα μητέρες, κατάφεραν να ξαναβρούν εύκολα την φόρμα τους. Αναρωτιέστε με ποιο τρόπο; Όχι πια! Σας αποκαλύπτουμε πως έχασαν γρήγορα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά την γέννηση της κορούλας της με επίπεδη κοιλιά, αλλά και η Τζένιφερ Λοπέζ και η Τζέσικα Αλμπα, αν και έγιναν πρόσφατα μητέρες, κατάφεραν να ξαναβρούν εύκολα την φόρμα τους. Αναρωτιέστε με ποιο τρόπο; Όχι πια! Σας αποκαλύπτουμε πως έχασαν γρήγορα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Τζένιφερ Λοπέζ

Οι περισσότερες νέες μητέρες αρχίζουν σιγά-σιγά να γυμνάζονται κάνοντας λίγο κολύμπι ή περπατώντας στο διάδρομο του γυμναστηρίου. Όμως, η σούπερσταρ J-Lo, αποφάσισε μετά την γέννηση των διδύμων να προπονηθεί στο τρίαθλο για να πάρει μέρος σε αγώνες στα τέλη του Σεπτέμβρη, αφού πρώτα βέβαια περάσει απο την Αθήνα για δώσει συναυλία (20 Σεπτεμβρίου).

Η 39χρονη Τζένιφερ γνωστή επίσης για τις φιλανθρωπικές της ευαισθησίες, δεν έχασε χρόνο και μετά το μαιευτήριο βρέθηκε στο γυμναστήριο για να συμβάλλει με την παρουσία της στους φιλανθρωπικούς αγώνες. Άρχισε εντατικά κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο. Είναι τα τρία αγωνίσματα όπου θα δοκιμαστεί και θα πρέπει να τερματίσει για να βοηθήσει να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Το γυμναστήριο στο σπίτι της κόστισε πάνω από 50.000 δολάρια. "Οι ώρες προπόνησης αλλάζουν καθημερινά και προσαρμόζονται ανάλογα με το πρόγραμμα της", δήλωσε ο γυμναστής της Gunnar Peterson, που γυμνάζει επίσης και την ηθοποιό Πηνέλοπε Κρούζ.

"Ξεκίνησε με απλές αεροβικές ασκήσεις, για να βελτιώσουμε την φυσική της κατάστασημ ενώ της έκοψα το φαστ φουντ. Τα μπισκότα και τα γλυκά είναι απαγορευμένα. Το μόνο που μπορώ να της επιτρέψω είναι μερικές σοκολατένιες καραμέλες M&Ms".

Η πολυτάλαντη Τζένιφερ δεν έκρυψε ότι στόχος της είναι: "να αποκτήσω καλύτερη φόρμα απ΄ότι είχα πριν μείνω έγκυος. Αλλά δεν θέλω να χάσω τις καμπύλες μου... Είναι το σήμα κατατεθέν μου".

Η διατροφολόγος των διασημοτήτων Καρίνα Νόρις συμβουλεύει "Δεν πρέπει να γεμίζετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας με πειρασμούς. Αν δεν αγοράζετε γλυκά, δεν θα φάτε. Ούτε ν' αφήνετε τον σύντροφο σας να σας παρασύρει".

Χάλι Μπέρι

Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ από τότε που γέννησε (τον περασμένο Μάρτιο) έχει για προσωπικό γυμναστή τον Ραμόνα Μπραγκάντζα .

Πέντε ημέρες την εβδομάδα η Χάλι γυμνάζεται σκληρά. Ακολουθεί πρόγραμμα αεροβικής με ασκήσεις όπως ποδήλατο και ποδήλατο, αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης με ελαφριά βάρη. Επίσης, κάνει πολλές επαναλήψεις κοιλιακών, που είναι απαραίτητες για επίπεδο στομάχι και κοιλιά, αλλά βαθιά καθίσματα για την τόνωση των γλουτών.

Η 41χρονη ηθοποιός ακολουθεί παράλληλα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Προτιμά το λευκό κρέας όπως κοτόπουλο ,ψάρι, το μαύρο ρύζι το ψωμί ολικής άλεσης, τα πολλά λαχανικά και φρούτα. Πίνει αρκετό νερό και αποφεύγει τον καφέ και τσάϊ. "Ένας σωστός συνδυασμός τροφών διατηρεί την Χάλι υγιή και γεμάτη ενέργεια. Ένα φλιτζάνι καφέ δεν βλάπτει, αλλά οι μεγάλες ποσότητες καφείνης μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο", συστήνει η διατροφολόγος της Καρίνα Νόρις.

Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν παρέμεινε λεπτή και μετά την γέννηση της κόρης, αφού συνέχισε να γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τώρα φοράει με άνεση το στενό τζήν της, κάτι που προκαλεί τρόμο στις περισσότερες νέες μητέρες.

Η Νικόλ ήξερε ότι θα πρέπει να ξαναβρεί γρήγορα την φόρμα της, γιατί σύντομα θα ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία "Nine" που βασίζεται σε μιούζικαλ του Μπρόντγουέϊ .

Το γεγονός ότι έχει κάνει από μικρή πολλά μαθήματα χορού, την βοηθάει να είναι ευλύγιστη και να διατηρείται λεπτή.

Τζέσικα Αλμπα

Η διάσημη ηθοποιός, απέκτησε το καλοκαίρι ένα κοριτσάκι και ήδη δείχνει σαν μα μην γέννησε.

"Εχασα την κοιλιά με τον θηλασμό", μας αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια του "Fantastic Four". Παράλληλα, άρχισε να προπονείται ελαφριά με τον γυμναστή Ραμόνα Μπραγκάντζα.

"Ξεκίνησα με ένα 20λεπτο πρόγραμμα για να μην πιέζομαι" συνεχίζει η 27χρονη σταρ που μεταξύ άλλων, έκοψε και τις αγαπημένες της τηγανιτές πατάτες. "Τρώω πιο υγιεινά, γιατί μετά την γυμναστική το τηγανητό κοτόπουλο με πουρέ που τόσο μου άρεσε πριν, μου έπεφταν βαριά".

Η Τζέσικα, που φορούσε νούμερο 8 (αμερικάνικο) πριν μείνει έγκυος παραδέχεται ότι: "Οι αλλαγές στο σώμα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι φοβερές, δύσκολα μπορείς να πειθαρχήσεις. Είναι ένα σόκ για τον οργανισμό σου. Αλλά ετυτυχώς με το θηλασμό χάνεις 500 θερμίδες και κάνεις καλό και στο μωρό".

Αν είστε κι εσείς νέα μητέρα λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Περιορίστε τις καταχρήσεις και γυμναστείτε! Μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα του προσωπικού γυμναστή, αλλά ένα γυμναστήριο στη γειτονιά σας σίγουρα θα υπάρχει. Όσο για το που θα βρείτε τον ελεύθερο χρόνο, ξέρετε ότι αν θέλουμε κάτι πολύ, το πετυχαίνουμε. Αλλιώς δικαιολογίες υπάρχουν ένα σωρό.