Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Jennifer Aniston

08.07.2022
Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Jennifer Aniston
Η ρουτίνα άσκησης 15-15-15 που εύκολα μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ

Η Jennifer Aniston, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, φημίζεται και για την αγάπη της στη γυμναστική και την ευεξία. Εκτός από τη γιόγκα, η 53χρονη ηθοποιός ορκίζεται και προτιμά κάτι που αποκαλεί «15-15-15», όπως εξήγησε στη συνέντευξη της.

Τι είναι το πρόγραμμα προπόνησης «15-15-15» της Jennifer Aniston;
Ανεξάρτητα από το πώς κινεί το σώμα της, η Aniston λέει ότι είναι απαραίτητο καθημερινά: «Χρειάζομαι κάποιο είδος κίνησης, ακόμα κι αν είναι μόλις 10 λεπτά την ημέρα σε ένα τραμπολίνο», δήλωσε. Αυτή η ρουτίνα, μεταξύ των αγαπημένων της, περιλαμβάνει «ένα 15λεπτο spin, ελλειπτικό, και τρέξιμο».

Τρία σετ 15 λεπτων ασκήσεων σε διαφορετικά μηχανήματα καρδιαγγειακής άσκησης φαίνονται εκπληκτικά εφικτά, ακόμη και για όσες από εμάς δεν είμαστε τόσο fit όσο η Aniston. Η καθημερινή αυτή ρουτίνα, ή ακόμα και για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, θα πληρούσε τις οδηγίες φυσικής δραστηριότητας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι οποίες προτείνουν τουλάχιστον 150 λεπτά αερόβιας δραστηριότητας μέτριας έντασης την εβδομάδα.

Τελικά, πόσα βήματα χρειάζεται να κάνεις την ημέρα για να χάσεις βάρος;

Είναι λοιπόν καλή επιλογή;
«Λατρεύω τη μέθοδο καρδιαγγειακής άσκησης», λέει η Lauren Reid, πιστοποιημένη personal trainer στο Orange County της California. "Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γυμνάσεις διαφορετικές μυϊκές ομάδες και να διατηρήσεις την προπόνησή σου φρέσκια, ώστε να μην εξαντληθείς 45 λεπτά συνεχόμενα σε cardio", όπως το να κάνεις μόνο διάδρομο ή μηχάνημα κωπηλασίας.

Το στυλ cross-training είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα εάν στοχεύεις να μειώσεις τον κίνδυνο τραυματισμού. Συνδυάζοντας διαφορετικά πράγματα, όχι μόνο θα γυμνάσεις μια μεγάλη ποικιλία μυϊκών ομάδων, αλλά θα περιορίσεις επίσης πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν εάν, ας πούμε, κάνεις διάδρομο για 45 λεπτά μέρα με τη μέρα .

Τι λείπει από την προπόνηση «15-15-15»;
Η Aniston αγαπά επίσης την άρση βαρών και οι ειδικοί φυσικής κατάστασης συμφωνούν ότι είναι μια σοφή -και απαραίτητη- προσθήκη.
Αν δεν έχεις πρόσβαση σε ελλειπτικό, ποδήλατο ή διάδρομο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς αυτή η ίδια φιλοσοφία μπορεί να προσαρμοστεί με άλλες αερόβιες επιλογές όπως άλμα με σχοινί, ποδήλατο ή τρέξιμο ή οποιαδήποτε άλλη άσκηση cardio σου αρέσει.