Jennifer Garner: Η γυμναστική της ρουτίνα που μπορείς να κάνεις και εσύ εύκολα

18.11.2018
Jennifer Garner: Η γυμναστική της ρουτίνα που μπορείς να κάνεις και εσύ εύκολα
H 46χρονη έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί

Η Jennifer Garner βρισκόταν πάντοτε σε απίστευτα καλή φόρμα, αλλά τον τελευταίο χρόνο το σώμα της, και ειδικά τα χέρια της φαίνονται σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ.

Δες και αυτό: Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα

Η 46χρονη ηθοποιός συνεργάζεται τακτικά με την personal trainer Simone De La Rue, δημιουργό της μεθόδου Body By Simone. Πριν μερικούς μήνες, η μητέρα τριών παιδιών δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται με την De La Rue, και αν θέλεις να δοκιμάσεις την προπόνηση της, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λάστιχο, βαράκια και μια μπάλα Bosu.

Δες και αυτό: Kim Kardashian: Με αυτή τη γυμναστική έχει αποκτήσει το νέο της εντυπωσιακό σώμα

Στο σύντομο αυτό βίντεο, η Garner εκτελεί διάφορες φαινομενικά απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις. Για να γυμνάσει τα χέρια της, κάνει μια σειρά ασκήσεων με λάστιχα, ενώ χρησιμοποιεί επίσης βαράκια και μια μπάλα Bosu για να κάνει αρκετές ασκήσεις και σύνθετες κινήσεις.

Αυτό το είδες; Jennifer Lopez: Η γυμναστική που της χαρίζει ΑΥΤΟ το κορμί

Η De La Rue είχε δηλώσει ότι για να βοηθήσει την Garner να ετοιμαστεί για το ρόλο της στο Peppermint, στόχευσε στα χέρια της, δουλεύοντας έξι ημέρες την εβδομάδα για μία έως δύο ώρες την ημέρα. "Κάναμε άρσεις βαρών, συνήθως 15 κιλών περίπου. Κάναμε επίσης πολλή δουλειά με το βάρος του σώματος", είχε πει η ίδια.