Kim Kardashian: Με αυτή τη γυμναστική έχει αποκτήσει το νέο της εντυπωσιακό σώμα

03.09.2018
Kim Kardashian: Με αυτή τη γυμναστική έχει αποκτήσει το νέο της εντυπωσιακό σώμα
Η προπονήτρια της star αποκαλύπτει την εβδομαδιαία ρουτίνα της

Tους τελευταίους μήνες, η Kim Kardashian έχει εντυπωσιάσει με τη μεγάλη αλλαγή που έχει καταφέρει να κάνει στο σώμα της, το οποίο πλέον φαίνεται πολύ πιο αδυνατισμένο και γυμνασμένο. Στις πιο athleisure εμφανίσεις της μάλιστα, είναι φανερό πως διαθέτει πολύ τονισμένους κοιλιακούς, και γι,αυτό δεν χάνει την ευκαιρία να τους αναδείξει.

Διάβασε επίσης: Τα 5 καλύτερα ήδη γυμναστικής για να χάσεις βάρος & οι θερμίδες που καίνε

Wyd

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 13, 2018 at 8:56pm PDT

Αυτό το διάβασες; Kim Kardashian: Έτσι έχασα 10 κιλά [video]

Πώς, λοιπόν, τα έχει καταφέρει; Η personal trainer της Kim, Melissa Alcantara, μοιράζεται την εβδομαδιαία της ρουτίνα και το τι ακριβώς κάνει. «Δεν τρελαινόμαστε στο cardio,» λέει η Alcantara. "Το 85 τοις εκατό της προπόνησης μας είναι βάρος, και τα άλλα 15 cardio". H προπόνηση με βάρος χωρίζεται σε πάνω από έξι ημέρες την εβδομάδα, για μια ώρα έως μια ώρα και 45 λεπτά, ανάλογα με την ημέρα. Επικεντρώνονται κυρίως σε κοιλιακούς, πόδια και οπίσθια, στήθος και τρικέφαλους.

"Δύο ημέρες την εβδομάδα θα κάνουμε σταθερό cardio", λέει η Alcantara, "δηλαδή περπάτημα με σταθερό ρυθμό στον διάδρομο για περίπου 20 λεπτά". Στη συνέχεια, η ένταση αυξάνεται μερικές φορές την εβδομάδα με 10 λεπτά σπριντ.