SEX

Οι γυναίκες ποιας χώρας βλέπουν περισσότερο πορνό (& τι προτιμούν)

13.01.2016
Μια πικάντικη αποτίμηση της χρονιάς, έκανε και φέτος το site πορνό PornHub, το οποίο αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των γυναικών αλλά και το ποιές χώρες ψάχνουν περισσότερο το διάσημο πορνοσάιτ.

Το Pornhub μετέδωσε κατά μέσο όρο 75 GB δεδομένων ανά δευτερόλεπτο και 4392486580 ώρες πορνό κατά τη διάρκεια του 2015 ενώ έφτασε το 1 εκατομμύριο επισκέψεις καθημερινά τη χρονιά που πέρασε.

Το ενδιαφέρον είναι πως από το σύνολο των επισκέψεων στο εν λόγω σάιτ, το 24% των επισκεπτών ήταν γυναίκες, ποσοστό ανεβασμένο κατά 1% σε σχέση με το 2014.

Το ποσοστό των γυναικών τηλεθεατών διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Στην κορυφή των χωρών με το πιο ψηλό γυναικών στο Pornhub είναι η Τζαμάικα με 44%, η Νικαράγουα με 40%, η Ονδούρα με 39%, οι Μπαχάμες με 38%, ο Παναμάς με 37% και ακολουθούν Κόστα Ρίκα και Δομηνικανή Δημοκρατία με 36% και Νέα Ζηλανδία και Νότιος Αφρική με 35%.

Όπως φαίνεται, οι γυναίκες απελευθερώνονται πλέον και στην παρακολούθηση πορνό και στο να διεκδικήσουν τον οργασμό τους. Η απελευθέρωση έρχεται κυρίως στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Όσο για το τι παρακολουθούν, οι γυναίκες;

Στην κορυφή της λίστας με τις αναζητήσεις γυναικών είναι οι λέξεις: λεσβίες, τρίο, γυναικεία εκσπερμάτωση, μαύρος ενώ στην αντίστοιχη αντρική τετράδα βρίσκουμε τις λέξεις: θετή μητέρα, έφηβες, milf, μαμά.

Και όχι μόνο αυτό! Στις αναζητήσεις που πλέον ενδιαφέρουν περισσότερο τιςω γυναίκες σε σχέση με τους άντρες, θριάβευσαν και όλες οι εκφράσεις για την αναζήτηση γυναικείου στοματικού, όλες οι εκφράσεις για λεσβιακό σεξ, έρωτα με μαύρο, τρίο και γυναικεία εκσπερμάτωση.

Πάντως, στα ανεβασμένα μέσα στο 2015 kewords όσον αφορά τις γυναίκες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, την κορυφή έπιασε το «αληθινές επώνυμες σεξοταινίες» με αύξηση ενδιαφέροντος 1.028%, μασάζ με κρυμμένη κάμερα με αύξηση 1.014%, άντρας κάνει στοματικό σε γυναίκα με αύξηση 589% και το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο με αύξηση 507%.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και ο χάρτης του Pornhub με χρωματικές διαφορές πάνω στα διαφορετικά είδη σεξ: πρωκτικό για παράδειγμα.