Τα καλύτερα δώρα για τoυς φίλους ανάλογα με τον τύπο τους!

09.12.2016
Νομίζεις πως είναι νωρίς για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές; Κάνεις λάθος! Σου δίνουμε ιδέες από τώρα για να οργανωθείς και να μην αγχωθείς αφήνοντάς τα όλα τελευταία στιγμή. Κι επειδή κάθε άτομο είναι διαφορετικό κι αξίζει κάτι ιδιαίτερο κι επιλεγμένο με αγάπη, φρόντισε να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Για τους άντρες τα πράγματα είναι απλά

Ένα άρωμα, ένα ωραίο κασκόλ αν είναι casual ή μια ωραία γραβάτα αν πρόκειται για "κοστουμάτο", ακόμη κι ένα γκατζετάκι κάθε είδους θα σου δώσουν τη λύση.

Για τις γυναίκες θέλει σκέψη...

Για τη φίλη fashion icon

Πάρε της κάτι λεοπάρ! Και δε χρειάζεται να μείνεις μόνο στα ρούχα. Επιλογές υπάρχουν πολλές. Δες μερικές εδώ. Κι αν δε θέλεις αντικείμενο ή ρούχα μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ.

Για την "πιο απλή πεθαίνεις"

Όσο δύσκολη κι αν σου φαίνεται η επιλογή δώρου, στην πραγματικότητα είναι απλή. Αυτή η φίλη δε θέλει πούπουλα και χάντρες, δεν την ενδιαφέρουν οι τάσεις τις μόδας και το στιλ αλλά δεν παύει να ειναι και γυναίκα. Κι ως γυναίκα δε θα μπορέσει ν΄αντισταθεί σε ένα άρωμα ή ένα όμορφο και λιτό κόσμημα. Διάλεξε ένα γούρι για το 2017 - κατά προτίμηση κολιέ οπως αυτό της Olor που έχουμε ήδη παρουσιάσει ή κάποιο άρωμα/προϊόν περιποίησης.

Για τη φίλη που δε βάφεται ποτέ!

Αν η κολλητή είναι beauty queen της φυσικής ομορφιάς, μη διανοηθείς να της πάρεις προιόντα make up με την ελπίδα πως θα την παρακινήσεις να βαφτεί λιγάκι. Αντίθετα πάρε της προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας για να είναι πάντα φρέσκια και με επιδερμίδα δροσερή. Κι ένα λαδάκι μαλλιών θα μπορούσε επίσης να είναι καλή επιλογή.

Για τη φίλη που δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία

Μπορεί εσύ να τα έχεις όλα οργανωμένα σε υπολογιστή και κινητό αλλά η κολλητή δε θέλει να έχει ουδεμία σχέση με την τεχνολογία, επιμένοντας να σημειώνει τα πάντα σε χαρτάκια και τετραδιάκια; Ένα ωράιο κι ιδιαίτερο notebook είναι ότι πρέπει.

Γι΄αυτή που ξέρει το εστί "εξπρεσιονισμός", "νταντϊσμός" κι όλες τις σχολές τέχνης

Αν μιλάμε για φίλη κουλτουριάρα αλλά εσύ δεν έχεις ιδέα απ΄όλα αυτά τι κάνεις; Τα πράγματα είναι απλά: σε όλα τα μουσεία υπάρχουν καταστήματα με ιδιαίτερα δώρα. Σίγουρα θα βρεις κάτι και σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Γι΄αυτή που δε φοράει ποτέ τακούνια γιατί θέλει την άνεσή της

Προφανώς είναι ο τύπος του ανθρώπου που θέλει να αισθάνεται άνετα κάθε ώρα της ημέρας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι άνετες και χουχουλιάρικες παντόφλες ή ζεστές άνετες πιτζάμες;

Για τη φίλη που έχει ενεργή φιλανθρωπική δράση

Η Unicef, Action Aid, Το χαμόγελο του παιδιού κι άλλες οργανώσεις την περίοδο των γιορτών πτροτείνουν όμορφα δώρα. Επίσης, ψάξε για φιλανθρωπικά μπαζάρ με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για ΜΚΟ και οργανώσεις που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Στα σταντ μπορείς να βρεις υπέροχα δώρα και τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό. Το σίγουρο είναι πως θα το εκτιμήσει.

Για τη φίλη που έχει κόλλημα με την κουζίνα

Εδώ οι επιλογές είναι πολλές! Μια αστεία ποδιά, κάποιο εργαλείο κουζίνας ιδιαίτερο, γκατζετάκια κουζίνας, ακόμη και αυτά τα υπέροχα βαζάκια με τα υλικά και τη συνταγή για γλυκό που σου έχουμε προτείνει. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο μπισκοτόδεντρο και να το συσκευάσεις.

Για τη φίλη που ξημεροβραδιάζεται στη δουλειά

Τι καλύτερο από ενα μασάζ σε μορφή δωροκάρτας, μια περιποίηση προσώπου ή ακόμη και μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο; Χρειάζεται ξεκούραση και θα το εκτιμήσει.

Για τη φίλη Sex and the City

Σίγουρα τα παπούτσια του Μανόλο Μπλάνικ δεν είναι εύκολη επιλογή (ειδικά σε εποχές κρίσης) αλλά εκεί έξω υπάρχουν τόσα πολλά ρομαντικά κομμάτια για να διαλέξεις. Προτίμησε κάτι που να φωνάζει "έρωτας" από μακριά.

Δε βρήκες τον τύπο της φίλης; Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες προτάσεις και μάθε τι να πάρεις στη γκρινιάρα, τη φρεσκοχωρισμένη, τη σπιτόγατα, ακόμη και τη... γκρινιάρα φίλη.