Για να γινει η διεισδυση πρεπει ν μ βαλει πρωτα δαχτυλο; Δν μπορει να μπει μια και καλη το πεος;

Καλησπερα! Ειμαι 18 χρονων και εχω σχεση μ ενα παιδι 19 χρονων. Ειμαι παρθενα και θα ηθελα να ολοκληρωσω με τον συγκεκριμενο. Εγινε προχθες μια προσπαθεια κατα την οποια το πεος του μπηκε πολυ πολυ λιγο και μτ τ αφησαμε. Πρεπει ν ξερετε οτι δν μου χει βαλει κανενα αγορι δάχτυλο. Ηθελα να μου πειτε αν αυτο ειναι προβλημα! Δηλαδη για να γινει η διεισδυση πρεπει ν μ βαλει πρωτα δαχτυλο; Δν μπορει να μπει μια και καλη το πεος; Αν μπορειτε παρακαλω απαντηστε μου οσο πιο συντομα μπορειτε γτ η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις με το δάχτυλο... Το δάχτυλο είναι κάτι σαν το ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο, που ναι μεν μπορεί να λείπει, αλλά όταν υπάρχει προετοιμάζει καλύτερα την όρεξη και το στομάχι ώστε απολαύσεις πλήρως το όλο γεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, το δάχτυλο, είναι μια απόλυτα υγιής, φυσιολογική, συνηθισμένη και χρήσιμη πρακτική, αφού έτσι θα ερεθιστείς ευκολότερα και περισσότερο και θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένη για τη διείσδυση, πόσο μάλλον που θα είναι και η πρώτη σου φορά.

Βλέπεις, όσο πιο έντονη είναι η ερωτική σου διέγερση στα προκαταρκτικά τόσο πιο ανώδυνη και απολαυστική γίνεται η σεξουαλική πράξη και για τους δυο σας. Με άλλα λόγια, το δάχτυλο δεν είναι κάτι "απαραίτητο" από τεχνική άποψη, αλλά σίγουρα βοηθάει πολύ και είναι κουταμάρα να μην το επιτρέπεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ