Πες μου :-{ - Τελειώνω γρήγορα;

07.05.2012
Το συζητησα με τους φιλους μου και μου ειπαν οτι φταιει το πεος μου. Μου ειπαν οτι οσο πιο μικρο ειναι τοσο πιο γρηγορα τελειωνω...

Γειά σου θεια λουκια το ονομα μου ειναι Βασιλης κ ειμαι 16χρονων... Λοιπον πριν περιπου απο 2 εβδομαδες το εκανα με την κοπελα μου αλλα δεν ξερω γιατι τελειωσα πανω κατω σε 12 λεπτα. Δεν μου αρεσε καθολου αυτο η κοπελα μ μου ειπε οτι δεν πειραζει κ οτι θα ξαναπρωσπαθησουμε. Μηπως μπορω να κανω κατι πχ ασκησεις κλπ; Ο αυνανισμος θα με βοηθησει να τελειωνω πιο αργα; Επισης το συζητησα με τους φιλους μου και μου ειπαν οτι φταιει το πεος μου. Μου ειπαν οτι οσο πιο μικρο ειναι τοσο πιο γρηγορα τελειωνω. Ειναι 14-15,5, εμενα μου φαινεται σχετικα καλο και απ οσο εχω διαβασει δεν θεωρειται μικρο... Σε παρακαλω απαντα μου γρηγορα και πες μου αμα εχουν δικιο ή αδικο κ τι να κανω για να τελειωνω πιο αργα (αμα γινεται).

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βασίλη μου, οι φίλοι σου λένε χαζά. Είτε το κάνουν από άγνοια, είτε για να σε πειράξουν, πάντως αυτά δεν ισχύουν. Ούτε το πέος σου είναι μικρό -μια χαρα φυσιολογικό είναι, στον μέσο όρο- ούτε έχει κάποια σχέση με τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Άλλωστε, αν δεν πρόκειται για λάθος πληκτρολόγησης, τα 12 λεπτά που λες είναι ένας απόλυτα ικανοποιητικός χρόνος, κάτι σαν τον μέσο όρο της διάρκειας ακόμη και για έμπειρους ανθρώπους, πόσο μάλλον για πρωτάρη.

Τώρα, αν πρόκειται για λάθος πληκτρολόγησης και ήθελες να γράψεις 1-2 λεπτά, τότε όντως πρόκειται για μάλλον μικρό χρόνο, αλλά και πάλι θα μπορούσες να τον παρατείνεις με λίγη εξάσκηση.

Όπως πολύ σωστά μαντεύεις, ο αυνανισμός θα μπορούσες να σε βοηθήσει να εξασκηθείς στο να αναγνωρίζεις επακριβώς το σημείο λίγο πριν την εκσπερμάτωση, ώστε να σταματάς τον ερεθισμό και να ξαναρχίσεις μόλις σου φύγει η διάθεση να εκσπερματώσεις. Έτσι, μ' αυτό το σταμάτα-ξεκίνα σταδιακά θα μάθεις να επιμηκύνεις τον χρόνο σου και να ορίζεις με τη θέληση σου πότε ακριβώς θα φτάσεις στην κορύφωση. Στην όλη διαδικασία θα σε βοηθήσει να ανακόπτεις την ορμή σου, αν κάνεις κάποιες αντιερωτικές σκέψεις, όπως το να παίζεις ένα βαρετό παιχνίδι με χαρτιά, ή να περιμένεις το λεωφορείο κ.λπ.

Έτσι όταν θα έχεις κατακτήσει τον έλεγχο της διάρκειας του αυνανισμού σου και εφόσον το επιθυμείς, θα μπορέσεις να εφαρμόσεις ακριβώς με το ίδιο σύστημα στην ερωτική πράξη, όπου θα πρέπει να βγαίνεις από τον κόλπο, αν σου έρθει να τελειώσεις πριν από το επιθυμητό σημείο και να μετά να ξαναμπαίνεις κ.ο.κ.

Επίσης, η πίεση της κεφαλής του πέους ανάμεσα στον αντίχειρα και τον λυγισμένο δείκτη σου, βοηθάει στην αναστολή της εκσπερμάτωσης και δεν χάνεις τίποτα να τη δοκιμάσεις μαζί με τα παραπάνω.

Τέλος, για να μην έχεις τόσο μεγάλη αγωνία για τις επιδόσεις σου και το σεξ σου βγαίνει ξινό, ως τακτική ασφαλείας είναι έξυπνο να ικανοποιείς προηγουμένως την κοπέλα σου χειρωνακτικά, ή με στοματικό, ώστε αν τυχόν δεν μπορέσεις να κρατηθείς κάποια φορά, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα την αφήσεις παραπονεμένη. Βέβαια, το ίδιο μπορείς να κάνεις και μετά την πράξη, αλλά καλύτερο είναι να το κάνεις στην αρχή που θα έχετε και οι δύο περισσότερη όρεξη.

Άλλωστε, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κριτήριο για το "αργά" και το "γρήγορα", αφού το μόνο πραγματικό μέτρο στον έρωτα είναι ο βαθμός ικανοποίησης και των δύο εμπλεκόμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ