Πρώτη φορά σεξ

17.04.2012
Πήγε πάλι να μπει μέσα μου πολύ προσεκτικά κ τρυφερά όμως έβαλα τα κλάματα απ' τον πόνο πριν φτάσει στον παρθενικό μου υμένα... Νευριασα με τον εαυτό μου...

Γειά σου θεία Λουκία, χρειάζομαι την βοήθεια σου... Είμαι 16 χρονών στα 17 κ τα εχω ένα χρόνο με έναν 21χρονο... Τον αγαπαω πάρα πολύ, είναι πολύ γλυκός κ κάνει τα πάντα για να μου αποδείξει ότι μ'αγαπάει... Δεν εχω κάνει ποτέ σεξ κ αποφασισα να το κάνω μαζί του γτ η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή κ θα ήθελα να είναι ο πρώτος μου... Του είχα πει ότι δεν εχω πάει με άλλον κ ήθελε να με κάνει να νιώσω άνετα μου είχε φτιάξει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, με κεράκια, ρομαντική μουσική κ τριαντάφυλλα... Άρχισε να με φιλάει ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κάναμε κ κάποια προκαταρκτικά. Σε όλη αυτή τη διάρκεια ήμουν πολύ υγρή... Μόλις του είπα ότι ήμουν έτοιμη να προχωρήσουμε κ πήγε να μπει μέσα μου ήμουν τελείως στεγνή κ πόνεσα πάρα πολύ. Εκείνος σταμάτησε με πήρε αγκαλιά κ μου είπε, δεν πειράζει ψυχουλα μου θα προσπαθήσουμε άλλη φορά, του είπα ότι ήθελα να ξανά προσπαθήσουμε εκείνη τη στιγμή. Πήγε πάλι να μπει μέσα μου πολύ προσεκτικά κ τρυφερά όμως έβαλα τα κλάματα απ' τον πόνο πριν φτάσει στον παρθενικό μου υμένα... Νευριασα με τον εαυτό μου γτ το ήθελα πολύ κ εκείνος ήταν πολύ γλυκός... Γτ όμως πόνεσα τόσο πολύ που να μην μπορω να συνεχίσουμε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ο λόγος που πόνεσες έχει να κάνει με το ότι είχες αγχωθεί από πριν και γι' αυτό την ώρα της διείσδυσης έχασες τη διέγερση σου και έπαψες να είσαι υγρή, κάτι απαραίτητο για την ομαλή ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης, είτε μιλάμε για την πρώτη, είτε για τη χιλιοστή φορά. Ίσως μάλιστα, όλο αυτό το σκηνικό με τα κεράκια, τα λουλούδια και τις μουσικές να σου δημιούργησαν –ασυνείδητα- την ιδέα ότι πρέπει να "αποδώσεις" κατά κάποιο τρόπο κι έτσι, αν περίμενες κιόλας ότι θα πονέσεις, αγχώθηκες ακόμη παραπάνω κι έκοψε το γλυκό.

Θα σου έλεγα λοιπόν να πάψεις να θεωρείς την περιβόητη "πρώτη φορά" και τον παρθενικό σου υμένα σαν κάτι τόσο σημαντικό και ν' αρχίσεις να βλέπεις –μαζί και το αγόρι σου- την ολοκλήρωση των σεξουαλικών σας σχέσεων σαν τη φυσική εξέλιξη μιας πορείας που έχει αρχίσει εδώ και καιρό. Στο κάτω-κάτω δεν μιλάμε παρά για ένα λεπτό κομμάτι δέρματος, ένα πετσάκι που μπαίνει ανάμεσα σε σένα και την ερωτική σου ικανοποίηση και που όσο μικρότερη σημασία του δίνεις, τόσο μικρότερο εμπόδιο θα σου είναι.

Παράλληλα, αφήστε κατά μέρος τη ρομαντική ατμόσφαιρα που απλώς αυξάνει την ένταση της στιγμής και δεν σας βοηθάει στο στόχο σας και φροντίστε να προμηθευτείτε ένα ειδικό λιπαντικό με βάση το νερό -που βρίσκεται σε όλα τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δίπλα στο ράφι με τα προφυλακτικά- και χρησιμοποιήστε το προληπτικά και με αφθονία την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε έρωτα.

Επίσης, αφού θα έχετε κάνει πολλά προκαταρκτικά και φτάσεις να τα βαρεθείς και να θέλεις οπωσδήποτε να τον νιώσεις μέσα σου, που είναι και το μόνο σίγουρο σημάδι πως είσαι πραγματικά έτοιμη για τη διείσδυση, φρόντισε να είσαι όσο περισσότερο χαλαρή μπορείς από τη μέση και κάτω, σαν παράλυτη ένα πράγμα δηλαδή, γιατί κάθε σύσπαση, ή σφίξιμο απλά δυσκολεύει τα πράγματα ακόμη περισσότερο.

Άλλωστε, ακόμη κι αν νομίζεις ότι θα πονέσεις ξανά στην επόμενη προσπάθεια, να θυμάσαι ότι αυτός ο πόνος διαρκεί μονάχα μια στιγμή, όπως όταν τρυπάς τ' αυτιά σου και δεν πρόκειται να σου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο αξεπέραστο. Απλά πάρε το απόφαση, δηλαδή και άσε το να συμβεί. Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.