Δεν σπαει...

06.07.2011
Ειμαστε απειροι γιατι κανενας μας δεν εχει ερθει σε ερωτικη επαφη προηγουμενως. Δυστυχως ομως ανακαλυψαμε πως κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης κατι δεν παει καλα.

Θεια Λουκια χρειαζομαι την βοηθεια σου. Εγω κ τ αγορι μ αποφασισαμε να ολοκληρωσουμε μετα απο 1,5 χρονο σχεσης ( εγω ειμαι 18 κ αυτος 20) κ οι 2 ειμαστε απειροι γιατι κανενας μας δεν εχει ερθει σε ερωτικη επαφη προηγουμενως. Δυστυχως ομως ανακαλυψαμε πως κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης κατι δεν παει καλα. Εγω ειμαι παρα πολυ στενη και αυτουνου ειναι αρκετα παχια με αποτελεσμα να μην μπορει να μπει κ εγω να ποναω. Δοκιμασαμε τα παντα αλλα τιποτα. Αυτος ειναι πολυ απογοητευμενος. τι να κανουμε; Σε παρακαλω απαντησε μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν υπάρχει λόγος ν' απογοητεύεστε, αφού σίγουρα θα βρεθεί λύση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Βέβαια, δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας "δοκιμάσαμε τα πάντα", γι' αυτό οφείλω να σου δώσω κάποιες ιδέες για να δοκιμάσετε ξανά και πιο συστηματικά:

Καταρχήν, πρέπει να φροντίσεις να είσαι απόλυτα, αλλά απόλυτα χαλαρή και να μην σφίγγεσαι καθόλου μα καθόλου, γιατί όσο σφίγγεσαι τόσο δυσκολεύεις τα πράγματα. Έπειτα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κάνει αρκετά προκαταρκτικά ώστε να είσαι αρκετά υγρή, κάτι που διευκολύνει ιδιαίτερα τη όλη διαδικασία. Επίσης, θα ήταν καλό να προμηθευτείτε και να χρησιμοποιήσετε ένα καλό λιπαντικό (πουλιόνται σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ δίπλα στα ράφια με τα προφυλακτικά) και βέβαια, να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, ώστε να μην αγχωθείτε με τον φόβο μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Εννοείται επίσης, ότι θα επιλέξετε έναν χώρο που να σας εξασφαλίζει διακριτικότητα και άνεση χρόνου, ώστε να μην βιάζεστε ούτε να έχετε τον νου σας σε οτιδήποτε άλλο από την ίδια την πράξη.

Μια καλή ιδέα, παράλληλα με όλα αυτά είναι να δοκιμάσεις να βρεθείς εσύ από πάνω, ώστε να μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα και τον ρυθμό της διείσδυσης. Γενικότερα, να έχεις στο μυαλό σου ότι αν η διείσδυση γίνει με μια σχετικά γρήγορη και σταθερή κίνηση, ο πόνος (που μοιάζει περισσότερο με τσούξιμο στην ουσία) είναι στιγμιαίος και περαστικός, γι' αυτό και δεν πρέπει να τον φοβηθείς. Επίσης, δεν πρέπει να φοβηθείς αν δεις αίμα, γιατί κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό και μπορεί να κρατήσει από ελάχιστα, μέχρι και μια-δυο μέρες, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό.

Τέλος, αν κάνετε ή έχετε ήδη κάνει όλα όσα είπαμε παραπάνω χωρίς να δείτε αποτέλεσμα, τότε το σοφότερο θα ήταν να επισκεφτείς κάποιον γυναικολόγο για να σε εξετάσει και να διαπιστώσει μήπως έχεις κάποια ανατομική ιδιαιτερότητα που δυσκολεύει την όλη κατάσταση. Σ' αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρειαστείς μια μικρή και ουσιαστικά ανώδυνη επέμβαση για τη διάνοιξη του παρθενικού υμένα, η οποία γίνεται με τοπική αναισθησία και θα σου εξασφαλίσει ανώδυνες και απολαυστικές ερωτικές συνευρέσεις, χωρίς περιττές και άσκοπες προσπάθειες. Αν πράγματι ο γιατρός σου συστήσει κάτι τέτοιο, το καλύτερο θα ήταν να μην το φοβηθείς και να επιλέξεις άμεσα αυτή τη λύση, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρείστε και να στεναχωριέστε. Ευτυχώς ζούμε στον 21ο αιώνα κι αυτά τα θέματα λύνονται απλά και γρήγορα.