ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕΞ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

04.07.2011
Θέλω επειγόντως να κάνω σεξ με κάποιον! Το πρόβλημα είναι ότι έχω πει σε πολλούς ότι το έχω κάνει αλλά τους λέω ψέματα!

Λοιπόν εγώ είμαι 17 χρονών και θέλω επειγόντως να κάνω σεξ με κάποιον! Το πρόβλημα είναι ότι έχω πει σε πολλούς ότι το έχω κάνει αλλά τους λέω ψέματα! Επομένως θέλω να κάνω οπωσδήποτε σεξ αλλά όταν το κάνω με κάποιον θα καταλάβει πως είμαι παρθένα και θα γίνω ρεζίλι μιας και όλοι μου οι φίλοι το έχουν κάνει! Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι κάποια μυστικά ώστε να φαίνομαι έμπειρη την πρώτη φορά! Σας παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη απαντήστε μου... και θα σας είμαι ευγνώμων! Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Έχω σκεφτεί να πάω και σε έναν ειδικό μαγαζί για να κάνω σεξ με πληρωμή!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Το μεγαλύτερο μυστικό που πρέπει να ξέρεις για το σεξ και τις σχέσεις, είτε εφήμερες, είτε σοβαρές είναι αυτές, είναι να δείχνεις ειλικρίνεια και σεβασμό τόσο απέναντι στον σύντροφο σου, όσο και απέναντι στον εαυτό σου. Χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία καμιά σχέση δεν μπορεί να ευοδωθεί και να προχωρήσει ούτε καν μέχρι το σεξ κι αυτό γιατί κανείς δεν θέλει να μπλέξει με μια κοπέλα που φαίνεται αναξιόπιστη, όπως κάνεις εσύ. Επιπλέον και δεδομένου ότι απευθύνεσαι σε άτομα που σε γνωρίζουν καλά, δύσκολα μπορείς να γίνεις πιστευτή κι αυτό χειροτερεύει τα πράγματα, αφού έτσι ουσιαστικά περνάς το μήνυμα στους άλλους ότι δεν μπορούν να σου έχουν εμπιστοσύνη.

Από τη στιγμή λοιπόν, που λες ψέματα για την σεξουαλική σου εμπειρία και μάλιστα σε πολλούς, δεν είσαι ούτε ειλικρινής, ούτε και δείχνεις σεβασμό στον εαυτό σου κι έτσι διώχνεις από κοντά σου ακόμη κι αυτούς που μπορεί να έδειχναν κάποιο ενδιαφέρον και να ήθελαν σε πλησιάσουν.

Για να διορθώσεις τα πράγματα πρέπει να καταλάβεις ότι το σεξ δεν είναι κάποιου είδους "παράσημο" που πρέπει να πάρεις για να γίνεις σεβαστή από το περιβάλλον σου. Αντίθετα, ο αυτοσεβασμός είναι το "παράσημο" που πρέπει να πάρεις για να έχεις ελπίδες να κάνεις σεξ με κάποιον που να έχει και νόημα να μοιραστείς αυτή την εμπειρία.

Έτσι, το καλύτερο θα ήταν να σταματήσεις να μιλάς για το –ανύπαρκτο- ερωτικό παρελθόν σου, ή να προσπαθείς να μιμηθείς ό,τι νομίζεις πως κάνουν οι γύρω σου και να ρίξεις το βάρος σου στο να δημιουργήσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Κι αν χρειαστεί να δικαιολογήσεις κάπως τα ψέματα σου περί σεξουαλικής εμπειρίας, μπορείς να πεις απλά ότι έλεγες χαζά, έτσι για πλάκα.

Τέλος, για να μην νομίζεις ότι είσαι φρικιό ή οτιδήποτε άλλο, οι περισσότερες κοπέλες αρχίζουν σταδιακά να κάνουν σεξ από την ηλικία σου και μετά, όχι πριν, άρα δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για να νιώθεις τόσο άσχημα. Γι' αυτό προετοίμασε σωστά τον εαυτό σου κι όταν θα είσαι πραγματικά έτοιμη να συνδεθείς με κάποιον, θα έρθει κι η ώρα του σεξ, ώστε να μπορέσεις να το απολαύσεις όπως αρμόζει κι όχι να το κάνεις σαν "θεραπεία", μόνο και μόνο επειδή πιστεύεις ότι το έχουν κάνει όλοι οι άλλοι, οι οποίοι μπορεί να λένε εξίσου ψέματα, όσο κι εσύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ