Λάσκος, ο μέγας αγρότης

18.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η μεγάλη ώρα για τον Λάσκο έφθασε και η πρώτη του επαφή με τα ζαρζαβατικά της Φάρμας είναι πλέον γεγονός. Ο "gladiator" μετά από 19 μέρες αποφάσισε να αφήσει στην άκρη της μύγες, τα κουνούπια και τα ασκήσεις γιόγκα και να ασχοληθεί με το μάζεμα των λαχανικών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μεγάλη ώρα για τον Λάσκο έφθασε και η πρώτη του επαφή με τα ζαρζαβατικά της Φάρμας είναι πλέον γεγονός. Ο "gladiator" μετά από 19 μέρες αποφάσισε να αφήσει στην άκρη της μύγες, τα κουνούπια και τα ασκήσεις γιόγκα και να ασχοληθεί με το μάζεμα των λαχανικών. Για να γίνει βέβαια αυτό, πρέπει πρώτα μα μάθει "τι είναι χόρτα". Το δύσκολο αυτό έργο της "εκπαιδευτικής ώρας" ανέλαβε η Πέτρα, η οποία - κατά όπως λένε πολλοί - διαθέτει νεύρα από ατσάλι και γαϊδουρινή υπομονή.

Στο πρώτο μάθημα, ο Λάσκος έμαθε ποιο είναι το ραπανάκι, ποιο το παντζάρι και ποιο το αγγούρι. Επίσης, του έδειξε πως βγάζουν τα κρεμμύδια, αφού πρώτα έμαθε πως είναι. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί ο Λάσκος σε μέγα αγρότη είναι ελάχιστες, διότι η θέληση που επέδειξε δεν είχε μία...δίψα για μάθηση. Οι υπόλοιποι παίκτες, τώρα δίνουν κανονικά μάχη με την αγροτιά.

Μέχρι η Ελένη η πολυεθνικού έχει εξελιχθεί σε farmer woman και όποιος πιστός κτηματίας, ο οποίος θέλει γυναίκα δυναμική, με λεφτά αισθήματα κι έτοιμη για τη δημιουργία οικογένειας, ας προσέλθει. Αν, βέβαια, δεν έχει προλάβει να κάνει πρόταση γάμου στον Αλέξη, για χάρη του οποίου...κόβει φλέβες. Δικαιολογημένα η κοπέλα, αφού όπως επεσήμανε "πρώτη φορά βλέπει στη ζωή της έναν επαρχιώτη". Βλέπεις, το είδος αυτού του ανθρώπου είναι...δυσεύρετο στις μέρες μας και δη στην Κηφισιά όπου μένει η πολυεθνικού, πιο εύκολα μπορείς να δεις εξωγήινο να προσγειώνεται στην Ανθοκομική, παρά έναν επαρχιώτη να κάνει βόλτες στο Εμπορικό.