Ο γάμος της Πάμελα Αντερσον

17.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, όλο πρωτότυπες ιδέες γάμου πάει και σκαρφίζεται το δαιμόνιο μυαλό της Πάμελα Αντερσον. Η γυναίκα - σιλικόνη πρόκειται να έλθει εις γάμου κοινωνία με τον καλό της Κιντ Ροκ στις 9 Νοεμβρίου, όμως δεν θα ακολουθήσουν την πατροπαράδοτη μέθοδο της εκκλησίας.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όλο πρωτότυπες ιδέες γάμου πάει και σκαρφίζεται το δαιμόνιο μυαλό της Πάμελα Αντερσον. Η γυναίκα - σιλικόνη πρόκειται να έλθει εις γάμου κοινωνία με τον καλό της Κιντ Ροκ στις 9 Νοεμβρίου, όμως δεν θα ακολουθήσουν την πατροπαράδοτη μέθοδο της εκκλησίας. Αυτού του είδους οι τελετές είναι για τους ταπεινούς ανθρώπους, οι οποίοι υστερούν σε φαντασία.

Ενα χάι - ροκ ζευγάρι όπως είναι η Πάμελα με τον Κιντ, δεν ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά προτιμούν πρωτότυπους χώρους, προκειμένου να ενωθούν εις σάρκα μία. Ας πούμε, η αίθουσα συναυλιών του MGM Grand Kazino, στο Λας Βέγκας όπου θα τελεστεί το μυστήριο είναι μία επιλογή που κανείς δεν θα μπορούσε να τη σκεφτεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα, αν δηλαδή θα ακολουθήσει συναυλία μετά το μυστήριο, αν θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα υπό τους ροκ ήχους του Κιντ Ροκ ή αν θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και από κάτω το κοινό θα τους κάνει σιγόντο με αναμμένους αναπτήρες.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να στερήσει τη χαρά στο πολυπληθές κοινό του και όχι μόνο, να δουν αποσπάσματα από το μυστήριο. Μάλιστα, εξετάζουν την περίπτωση να παίξει ένα μικρό live. Να σου υπενθυμίσω, πως η Πάμελα είχε πρωτοτυπήσει και στον πρώτο της γάμο με τον Τομι Λι, το 1995, που έγινε σε μία παραλία του Μεξικό κι εκείνη φορούσε ένα μπικίνι! Ως φαίνεται, όμως, οι ευλογίες του συγκεκριμένου γάμου συμβάδισαν με την ενδυμασία της και τελικά αποδείχτηκαν...μικροσκοπικές.