Εγκυος η Ζέτα Τζόουνς

16.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, αυξάνεται και πληθαίνει η οικογένεια του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Το εν λόγω ζευγάρι περιμένει την Ανοιξη το δεύτερο παιδί και η χαρά τους είναι μεγάλη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αυξάνεται και πληθαίνει η οικογένεια του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Το εν λόγω ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί και η χαρά τους είναι μεγάλη. Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ζετα Τζόουνς, η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο τέκνο της, το οποίο θα έρθει στον κόσμο την ερχόμενη Ανοιξη.

Το διάσημο ζευγάρι έχει έναν γιο τον Ντίλαν, ενώ από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να ανοίξουν το σπιτικό τους, δεν έκρυψαν την επιθυμία να δημιουργήσουν μία μεγάλη οικογένεια με ένα τσούρμο παιδιά. Ως φαίνεται βρίσκονται κοντά στο στόχο τους καθώς δηλώνουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν στα δύο παιδιά, αλλά θα συνεχίσουν μέχρι το...κοντέρ να δείξει τουλάχιστον τέσσερα. Με την απόφαση τους αυτή, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι οι παππούδες, οι οποίοι θα έχουν ένα σωρό εγγόνια να παίζουν.

Ειδικά, ο πατέρας του Μάικλ, Κερκ είναι τα μάλα ευτυχισμένος που το Νταγκλέικο θα μεγαλώσει και σε λίγα χρόνια θα είναι μεγαλύτερο κι από εκείνο το σόι των...Κένεντι. Στο μεταξύ, το σόι πάει βασίλειο στο Νταγκλέικο καθώς το περίφημο λακκάκι στο σαγόνι που έχει ο Κερκ, οι γιοι και τα εγγόνια του, το έχει και ο μικρός Ντίλαν, ο οποίος ως λένε είναι φτυστός ο πατέρας του.