Η Ειρήνη, η νέα αρχηγός

16.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, για πρώτη φορά τον αρχηγικό θώκο στη φυλή των "reality tam tam" αναλαμβάνει γυναίκα. Κατόπιν επιθυμίας του αποχωρήσαντα Γιώργου, η Ειρήνη θα είναι η αρχηγός της Φάρμας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για πρώτη φορά τον αρχηγικό θώκο στη φυλή των "reality tam tam" αναλαμβάνει γυναίκα. Κατόπιν επιθυμίας του αποχωρήσαντα Γιώργου, η Ειρήνη θα είναι η αρχηγός της Φάρμας, επειδή διαθέτει νιάτα, ήθος και θέληση για δουλειά. Η ανάληψη των καθηκόντων συγκίνησε τα μάλα την Ειρήνη, αλλά και της δημιούργησε άγχος, διότι θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο.

Το έργο της αυτό θα ήταν σαφώς πιο εύκολο, αν ο "gladiator" Λάσκος δεν την έβλεπε Νίκος Ξανθόπουλος στο "Γιακουμής, μια ρωμαίικη καρδιά". Την επομένη της μονομαχίας, ο Βασίλης ξύπνησε γεμάτος ενοχές για το styling και την όλη συμπεριφορά του στον αγώνα. Συμπεριλαμβανομένης, δε, και της απόμακρης στάσης των συμπαικτών απέναντι του, ήρθε ο Λάσκος κι έγινε...τούμπανο από τη σκασίλα. Αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο να ξεσπάσει σε λυγμούς ενώπιον των συμπαικτών του. Ποτάμια τα δάκρυα του Λάσκου και δε δύνατο να μείνει κάποιος ασυγκίνητος.

Αν και μεταξύ μας υπήρξαν και κάποιοι -όπως η πολυεθνικού Ελένη - που δεν πείστηκαν για το αγνό των προθέσεων του. Η Αννα, πάντως, τα έμπηξε μαζί με τον Βασίλη, διότι η κοπέλα πρώτη φορά έβλεπε στη ζωή της έναν "gladiator" να κλαίει σαν μικρό παιδί. Μετά το μελό τούτο περιστατικό, τα επίλεκτα μέλη της Φάρμας αναθεώρησαν ορισμένα από τα πιστεύω τους για τον Λάσκο και συμφώνησαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Η Ειρήνη, μάλιστα, δήλωσε πως δεν πρόκειται να τον ψηφίσει για μονομάχο, πράγμα που σημαίνει πως για κάποιες μέρες ακόμη, θα έχουμε Λάσκο στις οθόνες μας.