Προβλήματα για Αιγινίτη, Φραντζέσκα, Κλειώ

15.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το πιο δύσκολο κι επικίνδυνο πράγμα τη σήμερον ημέρα είναι να είσαι γνωστό μοντέλο ή απόφοιτος της "Reality σχολής". Για του λόγου το αληθές, μπορείς να ρωτήσεις τις Δήμητρα Αιγινίτη, Φραντζέσκα και Κλειώ, οι οποίες τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα με θαυμαστές τους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το πιο δύσκολο κι επικίνδυνο πράγμα τη σήμερον ημέρα είναι να είσαι γνωστό μοντέλο ή απόφοιτος της "Reality σχολής". Για του λόγου το αληθές, μπορείς να ρωτήσεις τις Δήμητρα Αιγινίτη, Φραντζέσκα και Κλειώ, οι οποίες τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα με θαυμαστές τους. Η Αιγινίτη εδώ και μέρες έχει ως σκιά της έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος της στέλνει καθημερνά λουλούδια και γλυκά στο σπίτι, ενώ όπου πάει, αυτός είναι φάντης μπαστούνης.

Στην αρχή, η μοντέλα το είχε πάρει στην πλάκα και δεν έδινε πολλή σημασία καθώς συμβαίνει σε κοπέλες του βεληνεκούς και της ομορφιάς της να έχουν άνδρες θαυμαστές, οι οποίοι επιδιώκουν μία γνωριμία μαζί τους. Στη συνέχεια, όμως, ο άνδρας αυτός έγινε κολλιτσίδας και την Δήμητρα την έζωσαν φίδια. "Θες να είναι κάνας τρελός" αναρωτήθηκε, αλλά οι φίλες της μαζί και ο καλός της Θοδωρής Ζαγοράκης την καθησύχασαν. Οι μεν, κολλητές της τη διαβεβαίωσαν πως όλη τη μέρα θα την έχουν από κοντά, ο δε, ο Ζαγοράκης της υποσχέθηκε να γίνει τρόπω τινά ο...bodyguard της.

Σε αντίθεση με την Αιγινίτη, η Φραντζέσκα του ΒΒ2 δεν έχει ούτε κολλητές - άγγελοι του Τσάρλι, ούτε αγαπημένο που θα εκτελέσει χρέη σωματοφύλακα. Ζει μόνη της στην Εκάλη κι αυτό μεγάλωνε ακόμη περισσότερο τον φόβο για τον άγνωστο θαυμαστή που την παρακολουθούσε. Ευτυχώς για την Κύπρια, ο άνδρας αυτός, αφού είδε κι απόειδε τον τελευταίο καιρό έχει πάψει να ενοχλεί τη νεαρά, η οποία όμως έναν φόβο τον έχει ακόμη. Να φανταστείς, προκειμένου να νιώσει λίγη ασφάλεια σκέφτηκε να καταφύγει στη λύση των σεκιουριτάδων, όπου θα φυλάνε το μικρό σπίτι στην Εκάλη, όλη τη μέρα.

Οι δύο άνωθεν ιστορίες δεν πιάνουν μία μπροστά σε αυτή της Κλειούς του ΒΒ2. Η πρώην "τσαούσα" του ΒΒ2 αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα από πωρωμένο για την πάρτη της θαυμαστή, ο οποίος την απειλεί πως αν δεν την έχει αυτός δεν πρέπει να την έχει κανείς άλλος. Το δράμα που περνάει η Κλειώ είναι τω όντι μεγάλο και ζήτημα να το έχει ζήσει άλλη "επώνυμη" γυναίκα. Η νεαρά βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση, διότι όταν της είπαν πως θα γίνει διάσημη, κανένας δε φρόντισε να την ενημερώσει ότι θα τραβήξει τέτοια λούκια. Πάντως, αυτό που την ηρεμεί κάπως είναι η παρουσία του αγαπημένου της, ο οποίος εκτός από καλό παιδί και άξιο παλικάρι, διαθέτει τσαγανό, λεβέντικη καρδιά και στιβαρά μπράτσα.