Τι έγινε στην τουαλέτα;

15.10.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Η τουαλέτα είναι εκεί μικρή αλλά ευεργετική". Για μία ακόμη φορά, ο συγκεκριμένος χώρος ενός reality σπιτιού, βγάζει ασπροπρόσωπους τους κατασκευαστές που την έφτιαξαν πρακτική και τους συμμετέχοντες από τη δύσκολη θέση να ψάξουν για το μέρος, όπου θα μπορέσουν να...χαλιναγωγήσουν τις ορμόνες της ηλικίας τους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Η τουαλέτα είναι εκεί μικρή αλλά ευεργετική". Για μία ακόμη φορά, ο συγκεκριμένος χώρος ενός reality σπιτιού, βγάζει ασπροπρόσωπους τους κατασκευαστές που την έφτιαξαν πρακτική και τους συμμετέχοντες από τη δύσκολη θέση να ψάξουν για το μέρος, όπου θα μπορέσουν να... χαλιναγωγήσουν τις ορμόνες της ηλικίας τους. Μετά την τουαλέτα του Bar, ήρθε η σειρά της τουαλέτας του Fame Story, να φιλοξενήσει στο χώρο της δυο νεαρά παιδιά, που ένιωσαν μία φούντωση μια φλόγα και που έπρεπε να τη σβήσουν.

Ο φέρελπις αοιδός Νίνο και η συμφοιτήτρια του Ιωάννα μετά από 15 μέρες εγκλεισμού στη Σχολή, ένιωσαν μία ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον, την οποία με κόπο προσπαθούσαν να κατανικήσουν. Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, μετά το γλεντοκόπι που έκαναν όλοι μαζί σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ και την κατανάλωση κάποιας ποσότητας τεκίλας, ένιωσαν τις ορμόνες τους να χτυπούν κόκκινο. Το μπαλαμούτιασμα και τα ερωτικά χάδια έδιναν κι έπαιρναν στο μαγαζί, ενώ στο σπίτι έδειξαν σαφώς τις... άγριες διαθέσεις που είχαν για μετά.

"Πάμε στην τουαλέτα να μου ράψεις το παντελόνι;" είναι το νέο πετυχημένο σλόγκαν για την προσέγγιση μίας γυναικός. Σε μια τέτοια...υψηλής ραπτικής πρόσκληση, μία κοπέλα δεν δύναται να μείνει ασυγκίνητη, γι αυτό και η Ιωάννα απάντησε θετικά. Ο Νίνο πήγε στην τουαλέτα κι αυτή ακολούθησε. Ο χρόνος παραμονής τους στο τιμημένο τούτο δωμάτιο ήταν 10 ολόκληρα λεπτά, διάρκεια σεβαστή καθώς μέσα σε 10΄ μπορείς να δώσεις αίμα για να σώσεις μια ζωή, να κάνεις ένα τσιγάρο, να πας με το Μετρό από τα Σεπόλια στην Εθνική Αμυνα, αλλά και να...
Αυτό το "να" απασχόλησε μετά τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους του Fame Story, οι οποίοι όλοι μαζί σκανε να μάθουν τι έκαναν στην τουαλέτα τα δύο παιδιά.

Ο Νίνο τηρεί σιγή ιχθύος, καθότι στον έξω κόσμο έχει μία πονεμένη, η οποία τον έστειλε εκεί για να της γυρίσει μεγάλος αοιδός κι εκείνος δεν προλαβαίνει να τσιλιμπορυδίζει με τη μια και με την άλλη. Η Ιωάννα, πάλι, μπορεί να μη μίλησε, όμως, η σιωπή μερικές φορές είναι χρυσός. Και η στάση της έδειξε πως μέσα σε 10 λεπτά στην τουαλέτα, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκτός από το να ξεβουλώσεις το ρουμπινέ.