Μείον ένα "ταλέντο" στο Fame Story

15.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη,αραιώνουν ένας ένας οι φοιτητές της "μεγάλης του Fame Story Ακαδημίας" και οι φερέλπιδες αοιδοί τούτου του τόπου όλο και λιγοστεύουν. Το βράδυ της Δευτέρας την πόρτα των παιδιών - ταλέντων διάβηκε η μικρή Αθηνά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αραιώνουν ένας ένας οι φοιτητές της "μεγάλης του Fame Story Ακαδημίας" και οι φερέλπιδες αοιδοί τούτου του τόπου όλο και λιγοστεύουν. Το βράδυ της Δευτέρας την πόρτα των παιδιών - ταλέντων διάβηκε η μικρή Αθηνά, για την οποία η κριτική επιτροπή - αν και δεν της το είπε κατάμουτρα - πιστεύει πως μία θέση γραμματέως σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών είναι καλύτερη απ' το να βγει στις πίστες και να άδει Δέσποινα Βανδή.
Γιατί δεν ξέρω, αν το συγκεκριμένο άσμα που είπε -το "Νυχτολούλουδο"- ήταν κομμάτι δύσκολο, αλλά η μικρή Αθηνά παρόλη τη φιλότιμη προσπάθεια της το μόνο που κατάφερε ήταν να... εξοργίσει την Δέσποινα.

Η άλλη υποψηφία, η Μαρία παρέμεινε στη Σχολή, διότι οι κριτές αναγνώρισαν το ταλέντο που διαθέτει. Αντίθετα, γι' αυτή την εβδομάδα έστειλαν στον τάκο, δηλαδή υποψήφιες προς αποχώρηση, την Ελεάννα, για την οποία βρέθηκε επιτέλους άνθρωπος να πει ότι η συμπεριφορά "Εγώ είμαι κι άλλη καμία" είναι για αοιδούς με κάνα δίσκο στην πλάτη και ουχί για έγκλειστη σε... τηλέ - ακαδημία ταλέντων. Δεύτερη υποψήφια, η Αθηνά - I wanna be Αννα Βίσση, την οποία και την προηγούμενη Κυριακή είχαν μαυρίσει, όμως προστάτευσαν οι καθηγητές.

Αυτή τη φορά, οι "πρυτάνεις" είχαν να προστατεύσουν την Ασπα, η οποία αν κι έχει μία συμπεριφορά "καβαλημένης αοιδούς με δήθεν ποιοτικές καταβολές" διαθέτει... ακατέργαστο τάλαντο.

Στο Live εκτός από τους χορούς και τα πανηγύρια των φερέλπιδων αοιδών, είχαμε και μία θεματική ενότητα "προσωπικά δράματα των παικτών" την οποία θα ζήλευε ακόμη και η Σία Λιροπούλου.
Η Ναταλία Γερμανού, ωσάν άλλη Σία, προσπαθούσε να εκμαιεύσει την αλήθεια από την καθαρίστρια Μαρία για την οικογενειακή της κατάσταση. Αν και γνώριζε πως πρόκειται για παιδί χωρισμένων γονιών, που με τον πατέρα της δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, με τρόπο "α λά Λιαροπούλου" προσπαθούσε να την κάνει να πει "ναι, οι γονείς μου είναι χωρισμένοι. Δεν μιλάω με τον πατέρα μου. Αγαπώ περισσότερο τη μητέρα μου".
Μάλιστα, όταν η Μαρία... σφύριζε αδιάφορα, τα έλεγε η Ναταλία. Ασε που η παρουσιάστρια έκανε αμάν και πως μέχρι να κάνει την εν λόγω νέα να πει ότι θέλει να ξαναδεί τους γονείς της μαζί, οι οποίοι σημειωτέων την ώρα εκείνη κάθονταν μαζί στο κοινό.

Ωστόσο, λένε πως "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και οι άνθρωποι του Fame Story θέλουν απλώς να αποκαλύψουν το παρελθόν μίας φερέλπιδος αοιδούς προς επιμόρφωση του κόσμου -στο κάτω κάτω, σαν γίνει μεγάλη και τρελή θα το αποκαλύπτει η ίδια στις "Σούπερ Κατερίνες", τα "Pink" και τα "Nitro".
Όχι, καμία σχέση δεν είχε με τις τηλεθεάσεις!